Bike Trollhättan

Här kan du läsa och ansöka om lediga tjänster hos oss!
Bike Trollhättan är en av nordens främsta och modernaste MC-företag som har varit i branschen sedan 1980. Vi är i dagsläget ca 30 medarbetare och är auktoriserad återförsäljare med verkstad för BMW, Ducati, Harley-Davidson, Kawasaki, KTM och Yamaha. Vi jobbar i en säsongsrelaterad bransch vilket gör att det blir omväxling på arbetsbelastningen. Du skall inte vara rädd för att ”hugga i” när det behövs. Vi erbjuder en arbetsplats med mycket god sammanhållning där man får jobba med något av det roligaste som finns; motorcyklar!

Under 2019 utökade vi vår yta med 1600 kvadrat och har nu 3600 kvadrat, de flesta helt nyrenoverade, att röra oss på.

Vi är idag strax över 30 medarbetare med två delägare. En av nordens största mc-företag. Företaget har även en demontering i ett dotterbolag och den totala omsättningen 2020 var 190 miljoner och sålde 1300 fordon

VERKSTADSTEKNIKER/MEKANIKER SÖKES:

Vi tror att du har jobbat som tekniker tidigare i någon form. Ditt arbete innefattar allt från enklare monteringsarbete till mer komplicerade reparationer och felsökning. Internutblidning sker dels hos oss och hos tillverkare. Vi sätter stort värde inom social kompetens då teamkänslan är mycket viktig för oss.

Rekryteringstid:

Rekrytering sker löpande och annons ligger ute fram till kontrakt är skrivet.

Frågor:

För frågor kring tjänsten vänligen kontakta Jerker Axelsson, VD för Bike Trollhättan på jerker@biketrollhattan.se

Hur du söker:

Vi ser helst att du fyller i formuläret nedan, skulle du ha problem med det så ansök via e-post till jobb@biketrollhattan.se. Skicka personligt brev samt CV, bifoga gärna foto och referenser. Glöm ej skicka med dina kontaktuppgifter. Vi har tyvärr ej möjlighet att svara samtliga sökande till alla tjänster utan vi hör av oss till de som kan vara intressanta för oss.

Vi ser fram mot din ansökan. Intervjuer sker löpande och tjänsterna tillsätts så snart vi hittar rätt medarbetare.

Sök jobb hos Bike Trollhättan