Bike Trollhättan Lediga Tjänster

Bike Trollhättan

Bike Trollhättan är ett av Nordens främsta och modernaste MC-företag som har varit i branschen sedan 1980. Vi är auktoriserad återförsäljare med verkstad för BMW, Ducati, Harley-Davidson, Kawasaki, KTM och Yamaha. Vi jobbar i en säsongsrelaterad bransch vilket gör att det blir omväxling på arbetsbelastningen.

Vi siktar på att fortsätta växa och utvecklas de kommande åren och det kommer finnas mycket intressanta utvecklingsmöjligheter inom företaget för rätt person. Du ansluter till ett högpresterande team som värdesätter rak och öppen kommunikation där alla har laserfokus på sina uppgifter. Här syns dina arbetsuppgifter och vi firar varje milstolpe tillsammans.

Vi jobbar med full fokus framåt och med ständigt pågående förändringsarbete så siktar vi på att stärka vår position i toppen. Vi vill och ska även i fortsättningen vara ledande inom branschen. Vi lägger alltmer fokus på den digitala kundresan samtidigt som vi inte skall tappa mark på de fysiska kunderna, hos oss räknas varje kund och medarbetare, oavsett plats.

Vi kan erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med god sammanhållning och en utmaning i ett framgångsrikt företag som präglas av samarbete, affärsmässighet och öppenhet. Självklart får du jobba med något av det roligaste som finns; motorcyklar!

Vi hoppas att DU vill vara med och utveckla Bike Trollhättan framåt!

Vi är totalt ca 35 heltidsanställda (+ca 15 säsongsarbetare) i vår anläggning i Trollhättan som är på 3600 kvadratmeter. 2021 ligger omsättningen på över 200 Mkr och vi har levererat över 1300 motorcyklar.

Bike Trollhättan ägs till 100% av Axelsson Holding AB. I koncernen igår även BMW Motorrad Göteborg, Bike MC-demontering och fastighetsbolaget JAFAB.

Vår ambition är att ge kunden en bra upplevelse och det lilla extra både online och på Lextorpsvägen i Trollhättan.


Harley-Davidson Trollhättan (Bike Trollhättan AB)

Vice Varumärkesansvarig till Harley-Davidson Trollhättan

Du kommer jobba som Säljare av MC, personlig utrustning och reservdelar

 

Bike Trollhättan är ett av Nordens ledande MC-företag. Grundat 1980 och auktoriserad återförsäljare med verkstad för

BMW, Ducati, Harley-Davidson, Kawasaki, KTM och Yamaha.

Bike Trollhättan ägs av Axelsson Holding AB. I koncernen ingår även BMW Motorrad Center Göteborg, Bike MC-demontering och fastighetsbolaget JAFAB.

 

Företaget är under en stark tillväxtfas och nu söker vi dig som brinner för H-D, sälj och kundservice. Du behöver ha jobbat med försäljning till slutkund med dokumenterad framgång & veta hur det är att jobba med säsongsvariation & butikstider.

Du har erfarenhet och ett stort intresse av motorcyklar.

Du drivs av att göra affärer och att hjälpa kunden till rätt beslut, eftersom en nöjd kund är bästa reklamen.

Vi sätter stort värde till social kompetens och det är viktigt att du trivs i en miljö med nära teamsamarbete. Att du läser och förstår engelska mycket bra är ett krav, då

instruktioner och utbildningar är på engelska, samt har goda datakunskaper.

Innehav av A & B körkort är ett krav.

Meriterande är ett stort hjärta till varumärket Harley-Davidson då du blir vice Varumärkes ansvarig för Världens starkaste MC varumärke.   

 

Kollektivavtal finns och vi följer Detaljhandelsavtalet. Provanställning tillämpas. Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag.

Lön är beroende på personliga egenskaper & prestationslön tillämpas.

 

Vi på Harley-Davidson Trollhättan (Bike Trollhättan) erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete med goda möjligheter till personlig yrkesmässig utveckling i en spännande bransch.

Dessutom får du jobba med det roligaste som finns, motorcyklar!

Vår ambition är att ge kunden en förstklassig upplevelse både online och på Lextorpsvägen i Trollhättan.

Vi hoppas att DU vill vara med och utveckla Harley-Davidson Trollhättan!

Affärsutvecklare - BIKE MC-Demontering 

En affärsdriven och kommunikativ ledare som visar vägen mot morgondagens kundorienterade online mc-affärsenhet


Tjänsten berör Bike Demontering är ett helägt dotterbolag till Bike Trollhättan och är beläget i Trollhättan 2,5Km från Bike.  

Koncernen omsätter Ca 250 miljoner och har ca 60 medarbetare inom försäljning och servicemarknad.

Vision för koncernen är att vara ledande i mc branschen på områden som   försäljning nya & beg-mc, personlig utr/tbh, verkstad eller mc-demontering. 

Vi är i dag Nordens ledande mc-demontering, ännu så länge huvudsak försäljning inom Sverige, men expanderar nu i ett första steg inom Norden. 
Nästa steg i expanderingen är övriga Europa.

Vi ska tillhandahålla digitala lösningar i framkant, leverera den bästa kundupplevelsen samt att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och uppdragsgivare i branschen. Högt driv, Integritet och hållbarhet utgör bolagets värdeord som förväntas genomsyra vardagen internt som externt.

I rollen har du tillsammans med platschef ett helhetsansvar för att driva och utveckla demonteringen med allt vad det innebär och möjliggöra hållbar och lönsam tillväxt. Inom koncernen finns det en Webb/IT/Marknadsföringsgrupp & Ekonomi / HR avd som stöttar med det ni behöver inom de områdena.

Du kommer jobba med att utveckla & effektivisera demonteringen med fokus på affärsutveckling av service och tjänster. Utveckling av medarbetare samt ansvar för miljö, arbetsmiljöfrågor ingår i tjänsten, likväl som att kontinuerligt följa upp verksamheten och initiera förbättringsåtgärder. Du stöttar organisationen i olika aktiviteter och ser till att medarbetarna har optimala förutsättningar för prestation. Målsättningen med tjänsten är också att överta rollen som platschef vid den nuvarande platschefens framtida pensionering.

Du rapporterar tillsammans med platschef till Koncern VD och kommer att ingå i ledningsgruppen tillsammans med fem avdelningskollegor samt HR och ekonomi.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har gedigen ledarerfarenhet med verksamhetsansvar och förmåga att leda.


Som person är du inkluderande, lyhörd och driven. Att skapa hållbara relationer och nätverk faller sig naturligt för dig. Du förstår vikten av att vara en förebild i alla situationer och du arbetar aktivt för ett hållbart och närvarande ledarskap. Som ledare är du tydlig samt prestigelös och du besitter förmågan att coacha och stötta medarbetare. Med god analytisk förmåga och genom att involvera andra fattar du affärsmässiga beslut.

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom ekonomi eller erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Ett välrenommerat rykte med ett starkt affärsmanakap är ett måste då vi lever på att göra affärer.

Du är en god användare av Officepaketet och har lätt att formulera dig, såväl i tal som i skrift, både på svenska och på engelska.


Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningar löpande så skicka därför din ansökan redan idag!

Administratör Mc-försäljning sökes

 

Är du administrativt lagd och har en god systemvana?

 

Bike Trollhättan är ett av Nordens ledande MC-företag. Grundat 1980 och auktoriserad återförsäljare fordon med verkstad för BMW, Ducati, Harley-Davidson, Kawasaki, KTM och Yamaha. Bike Trollhättan ägs av Axelsson Holding AB. I koncernen ingår även BMW Motorrad Center Göteborg, Bike MC-demontering och fastighetsbolaget JAFAB.

 

Företaget är under en stark tillväxtfas och söker dig som är erfaren i administrativa roller och är van att arbeta i en snabbförändlig miljö. Du har en bred systemvana, erfarenhet inom Microsoft Office-paketet och IT är meriterande. Bike Trollhättan ska tillhandahålla digitala lösningar i framkant, leverera den bästa kundupplevelsen samt att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och uppdragsgivare i branschen. Högt driv, integritet och hållbarhet utgör bolagets värdeord och förväntas genomsyra vardagen internt som externt.

 

I rollen som Administratör ansvarar du för Mc försäljningens alla moment som ingår i hantering av fordon i form av ägarbyten, garantiregistreringar, prisskyltar, fotografering, arbetsorder till verkstad, logistik och planering av leveranser. Du ansvarar för inköp av kontorsmaterial och annat förbrukningsmaterial, kontering av inköpsfakturor samt att tillse att all dokumentation kopplat till inköpen finns tillgänglig och hålls uppdaterad. IT kompetens är mycket meriterande eftersom tjänsten även innefattar ett ansvar för vårt telefonisystem.

Gillar du kundkontakt kan det periodvis förekomma att du få jobba som hallvärd.  

 

Du har ett tekniskt intresse och trivs med att arbeta administrativt. Som person är du självgående och strukturerad i ditt arbete. Du är lösningsorienterad och har ett öga för vad som behöver göras näst för ett proaktivt arbetssätt. Du har en hög energinivå, är flexibel och har förmåga att tempoväxta vid behov.

 

Viktigt för tjänsten är:

  • En bred administrativ bakgrund
  • Självgående och lösningsorienterad
  • God kunskap i Microsoft Office-paketet
  • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska språket, tal och skrift
  • Erfarenhet av IT är högt meriterande

 

Individuell lönesättning beroende på kunskap och personliga egenskaper. Du ingår i ett team på ca 10 personer på den Avdelningen. Arbetstiden är dagtid med flextid. Du rapporterar till försäljningschefen. Kollektivavtal finns, vi följer Detaljhandelsavtalet. Provanställning tillämpas. Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag.


Verkstadstekniker - MC

Företaget är under en stark tillväxtfas och vi söker Dig som har dokumenterad erfarenhet som verkstadstekniker. Ditt arbete infattar allt från kompliceradereparationer och felsök till enklare monteringsarbete. Vi ombesörjer löpande utbildning både internt och via våra tillverkande samarbetspartners.

VEM ÄR DU?

Du är noggrann, kvalitetsmedveten, har förmågan att arbeta självständigt men trivs i en miljö med nära teamsamarbete och motiveras av uppsatta mål. Somverkstadstekniker hos Bike Trollhättan förväntas du samarbeta på bästa sätt och företräda företagets intressen, gentemot kunder och medarbetare samt externakontaktpersoner. Branschen är säsongsrelaterad med fokus på vår och sommar. Att du läser och förstår engelska är ett krav, då instruktioner och utbildningarmestadels är på engelska. Du bör även ha god datakunskap.

Vi tillämpar individuell lönesättning, vilket betyder att för rätt kompetens finns det möjlighet till god löneutveckling. Lönespann mellan 20 000kr - 40 000kr beroende på kompetens och utbildningsnivå. Kollektivavtal finns med Industrifacket Metall och vi följer Motorbranschavtalet. Urval och intervjuer sker löpande såskicka din ansökan redan idag.Vi på Bike Trollhättan erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete med goda möjligheter till personlig yrkesmässig utveckling i en spännande bransch.Självklart får du jobba med något av det roligaste som finns, motorcyklar!


Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningar löpande så skicka därför din ansökan redan idag!

SÖK TJÄNSTEN HÄR:

Rekryteringstid:

Vi tillämpar löpande urvalsarbete och uppmanar dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan.

Frågor:

För frågor kring tjänsten vänligen kontakta jobb@biketrollhattan.se

Hur du söker:

Vi ser helst att du fyller i formuläret nedan, skulle du ha problem med det så ansök via e-post till jobb@biketrollhattan.se. Skicka personligt brev samt CV, bifoga gärna foto och referenser. Glöm ej skicka med dina kontaktuppgifter. Vi har tyvärr ej möjlighet att svara samtliga sökande till alla tjänster utan vi hör av oss till de som kan vara intressanta för oss.

Vi ser fram mot din ansökan. Intervjuer sker löpande och tjänsterna tillsätts så snart vi hittar rätt medarbetare.

Sök jobb hos Bike Trollhättan