Bike Trollhättan

Här kan du läsa och ansöka om lediga tjänster hos oss!
Bike Trollhättan är en av nordens främsta och modernaste MC-företag som har varit i branschen sedan 1980. Vi är i dagsläget ca 30 medarbetare och är auktoriserad återförsäljare med verkstad för BMW, Ducati, Harley-Davidson, Kawasaki, KTM och Yamaha. Vi jobbar i en säsongsrelaterad bransch vilket gör att det blir omväxling på arbetsbelastningen. Du skall inte vara rädd för att ”hugga i” när det behövs. Vi erbjuder en arbetsplats med mycket god sammanhållning där man får jobba med något av det roligaste som finns; motorcyklar!

Under 2019 utökade vi vår yta med 1600 kvadrat och har nu 3600 kvadrat, de flesta helt nyrenoverade, att röra oss på.

Vi är idag strax över 35 medarbetare med två delägare. En av nordens största mc-företag. 

2020 sålde vi över 1300 fordon och omsatte nästan 190 Mkr.


MC-SÄLJARE:

Vi söker nu en MC-säljare som brinner för något av det roligaste som finns, Motorcyklar. Att du själv kör MC och att du har MC-kort ser vi som en självklarhet. Vi önskar att du är noggrann och gillar att följa uppsatta rutiner. Du behöver bra datavana och goda kunskaper i Svenska och Engelska. Du måste vara medveten om att det är en säsongsbransch vilket gör att det kan bli mycket arbete när solen skiner och lite lugnare när det är höst och vinter.

Du jobbar med en fast lön + provision så för rätt person finns goda förtjänstmöjligheter samtidigt som du har världens roligaste jobb.

Välkommen att söka din plats hos oss nedan.

LAGERARBETARE:

Vi söker lagerarbetare med stort ordningssinne. Dina arbetsuppgifter kommer att variera med allt från pack och plock till beställningar och inleveranser. Som person så skall du vara mycket ordningsam och vara van vid att arbeta med datorer. Du får inte vara rädd att ”hugga i” när det behövs. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att hela laget på arbetsplatsen fungerar och att vi samarbetar och hjälps åt.

Detta jobbet är en heltidstjänst i världens roligaste bransch.

Välkommen att söka din plats hos oss nedan.KUNDMOTTAGARE / REKLAMATIONSANSVARIG - TILLSATT:

Denna tjänsten är nu tillsatt.


VERKSTADSTEKNIKER/MEKANIKER SÖKES:

Vi tror att du har jobbat som tekniker tidigare i någon form. Ditt arbete innefattar allt från enklare monteringsarbete till mer komplicerade reparationer och felsökning. Internutblidning sker dels hos oss och hos tillverkare. Vi sätter stort värde inom social kompetens då teamkänslan är mycket viktig för oss.

Rekryteringstid:

Rekrytering sker löpande och annons ligger ute fram till kontrakt är skrivet.

Frågor:

För frågor kring tjänsten vänligen kontakta Jerker Axelsson, VD för Bike Trollhättan på jerker@biketrollhattan.se

Hur du söker:

Vi ser helst att du fyller i formuläret nedan, skulle du ha problem med det så ansök via e-post till jobb@biketrollhattan.se. Skicka personligt brev samt CV, bifoga gärna foto och referenser. Glöm ej skicka med dina kontaktuppgifter. Vi har tyvärr ej möjlighet att svara samtliga sökande till alla tjänster utan vi hör av oss till de som kan vara intressanta för oss.

Vi ser fram mot din ansökan. Intervjuer sker löpande och tjänsterna tillsätts så snart vi hittar rätt medarbetare.

Sök jobb hos Bike Trollhättan