Bike Trollhättan Lediga Tjänster

Bike Trollhättan

Bike Trollhättan är ett av Nordens främsta och modernaste MC-företag som har varit i branschen sedan 1980. Vi är auktoriserad återförsäljare med verkstad för BMW, Ducati, Harley-Davidson, Kawasaki, KTM och Yamaha. Vi jobbar i en säsongsrelaterad bransch vilket gör att det blir omväxling på arbetsbelastningen.

Vi siktar på att fortsätta växa och utvecklas de kommande åren och det kommer finnas mycket intressanta utvecklingsmöjligheter inom företaget för rätt person. Du ansluter till ett högpresterande team som värdesätter rak och öppen kommunikation där alla har laserfokus på sina uppgifter. Här syns dina arbetsuppgifter och vi firar varje milstolpe tillsammans.

Vi jobbar med full fokus framåt och med ständigt pågående förändringsarbete så siktar vi på att stärka vår position i toppen. Vi vill och ska även i fortsättningen vara ledande inom branschen. Vi lägger alltmer fokus på den digitala kundresan samtidigt som vi inte skall tappa mark på de fysiska kunderna, hos oss räknas varje kund och medarbetare, oavsett plats.

Vi kan erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med god sammanhållning och en utmaning i ett framgångsrikt företag som präglas av samarbete, affärsmässighet och öppenhet. Självklart får du jobba med något av det roligaste som finns; motorcyklar!

Vi hoppas att DU vill vara med och utveckla Bike Trollhättan framåt!

Vi är totalt ca 35 heltidsanställda (+ca 15 säsongsarbetare) i vår anläggning i Trollhättan som är på 3600 kvadratmeter. 2021 ligger omsättningen på över 200 Mkr och vi har levererat över 1300 motorcyklar.

Bike Trollhättan ägs till 100% av Axelsson Holding AB. I koncernen igår även BMW Motorrad Göteborg, Bike MC-demontering och fastighetsbolaget JAFAB.

Vår ambition är att ge kunden en bra upplevelse och det lilla extra både online och på Lextorpsvägen i Trollhättan.


Verkstadschef:

Vi söker en verkstadschef till vår verkstad. Som verkstadschef är du länken mellan våra kunder och tekniker. Du ansvarar för planering av den dagliga verksamheten för verkstadstekniker, kundmottagare och reservdelssäljare samt ta emot kunder, i första hand via mail och telefon men även över disk. 

Vi tror att du kommer från fordonsbranschen men det är inte ett krav, utan vi lägger högre vikt i att du är en god ledare till vår värdefulla personal. Att du kan motivera, leda och fördela arbete och har ett ekonomiskt tänk. Vi letar efter dig med entreprenöranda, har god kommunikationsförmåga och är lösningsorienterad. 

Branschen är säsongsrelaterad med högt fokus på vår och sommar. Att du läser och förstår engelska är ett krav, då instruktioner och utbildningar mestadels är på engelska, lika så att du har god datakunskap. 

Vi tillämpar individuell lönesättning, vilket betyder att för rätt kompetens finns det möjlighet till god löneutveckling. Kollektivavtal finns. Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag.

Välkommen att söka din plats hos oss nedan.

SÖK TJÄNSTEN HÄR:

Rekryteringstid:

Vi tillämpar löpande urvalsarbete och uppmanar dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan.

Frågor:

För frågor kring tjänsten vänligen kontakta jobb@biketrollhattan.se

Hur du söker:

Vi ser helst att du fyller i formuläret nedan, skulle du ha problem med det så ansök via e-post till jobb@biketrollhattan.se. Skicka personligt brev samt CV, bifoga gärna foto och referenser. Glöm ej skicka med dina kontaktuppgifter. Vi har tyvärr ej möjlighet att svara samtliga sökande till alla tjänster utan vi hör av oss till de som kan vara intressanta för oss.

Vi ser fram mot din ansökan. Intervjuer sker löpande och tjänsterna tillsätts så snart vi hittar rätt medarbetare.

Sök jobb hos Bike Trollhättan