Bike Trollhättan

Bike Trollhättan är ett av Nordens främsta och modernaste MC-företag som har varit i branschen sedan 1980. Vi är auktoriserad återförsäljare med verkstad för BMW, Ducati, Harley-Davidson, Kawasaki, KTM och Yamaha. Vi jobbar i en säsongsrelaterad bransch vilket gör att det blir omväxling på arbetsbelastningen.

Vi siktar på att fortsätta växa och utvecklas de kommande åren och det kommer finnas mycket intressanta utvecklingsmöjligheter inom företaget för rätt person. Du ansluter till ett högpresterande team som värdesätter rak och öppen kommunikation där alla har laserfokus på sina uppgifter. Här syns dina arbetsuppgifter och vi firar varje milstolpe tillsammans.

Vi jobbar med full fokus framåt och med ständigt pågående förändringsarbete så siktar vi på att stärka vår position i toppen. Vi vill och ska även i fortsättningen vara ledande inom branschen. Vi lägger alltmer fokus på den digitala kundresan samtidigt som vi inte skall tappa mark på de fysiska kunderna, hos oss räknas varje kund och medarbetare, oavsett plats.

Vi kan erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med god sammanhållning och en utmaning i ett framgångsrikt företag som präglas av samarbete, affärsmässighet och öppenhet. Självklart får du jobba med något av det roligaste som finns; motorcyklar!

Vi hoppas att DU vill vara med och utveckla Bike Trollhättan framåt!

Vi är totalt ca 35 heltidsanställda (+ca 15 säsongsarbetare) i vår anläggning i Trollhättan som är på 3600 kvadratmeter. 2021 ligger omsättningen på över 200 Mkr och vi har levererat över 1300 motorcyklar.

Bike Trollhättan ägs till 100% av Axelsson Holding AB. I koncernen igår även BMW Motorrad Göteborg, Bike MC-demontering och fastighetsbolaget JAFAB.

Vår ambition är att ge kunden en bra upplevelse och det lilla extra både online och på Lextorpsvägen i Trollhättan.Se vilka som ingår i vårt team här

Servicerådgivare - Verkstad

Vi söker en driven servicerådgivare med stor ansvarskänsla till verkstaden. Du ansvarar i första hand för att kunderna som kommer till butiken skall känna sig välkomna till just vår verkstad samtidigt som du bokar in teknikernas arbete. I dina arbetsuppgifter ingår även att du ska serva våra kunder via telefon och mejl. Vi tror att du kommer från fordonsbranschen och att du har ett stort MC-intresse. Du gillar att ha många bollar i luften och du har ett tekniskt kunnande. Stresståligheten måste vara något utöver det vanliga då vi jobbar i en hög intensiv säsongsbransch. Att du har en positiv syn till problem och social kompetens ser vi som självklart då teamkänslan är viktig för oss. Du kommer löpande genomgå både Internutbildning och utbildning hos våra leverantörer.

Vi tillämpar provanställning och följer detaljhandelsavtalet till denna tjänst. Individuell lönesättning med mycket goda förtjänstmöjligheter för rätt person.

Verkstadstekniker - MC

Företaget är under en stark tillväxtfas och vi söker Dig som har dokumenterad erfarenhet som verkstadstekniker. Ditt arbete infattar allt från kompliceradereparationer och felsök till enklare monteringsarbete. Vi ombesörjer löpande utbildning både internt och via våra tillverkande samarbetspartners.

VEM ÄR DU?

Du är noggrann, kvalitetsmedveten, har förmågan att arbeta självständigt men trivs i en miljö med nära teamsamarbete och motiveras av uppsatta mål. Somverkstadstekniker hos Bike Trollhättan förväntas du samarbeta på bästa sätt och företräda företagets intressen, gentemot kunder och medarbetare samt externakontaktpersoner. Branschen är säsongsrelaterad med fokus på vår och sommar. Att du läser och förstår engelska är ett krav, då instruktioner och utbildningarmestadels är på engelska. Du bör även ha god datakunskap.

Vi tillämpar individuell lönesättning, vilket betyder att för rätt kompetens finns det möjlighet till god löneutveckling. Lönespann mellan 20 000kr - 40 000kr beroende på kompetens och utbildningsnivå. Kollektivavtal finns med Industrifacket Metall och vi följer Motorbranschavtalet. Urval och intervjuer sker löpande såskicka din ansökan redan idag.Vi på Bike Trollhättan erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete med goda möjligheter till personlig yrkesmässig utveckling i en spännande bransch.Självklart får du jobba med något av det roligaste som finns, motorcyklar!

 


HARLEY-DAVIDSON - 
(Bike Trollhättan AB)

Vice Varumärkesansvarig till Harley-Davidson Trollhättan

Du kommer jobba som Säljare av MC, personlig utrustning och reservdelar

 

Bike Trollhättan är ett av Nordens ledande MC-företag. Grundat 1980 och auktoriserad återförsäljare med verkstad för

BMW, Ducati, Harley-Davidson, Kawasaki, KTM och Yamaha.

Bike Trollhättan ägs av Axelsson Holding AB. I koncernen ingår även BMW Motorrad Center Göteborg, Bike MC-demontering och fastighetsbolaget JAFAB.

 

Företaget är under en stark tillväxtfas och nu söker vi dig som brinner för H-D, sälj och kundservice. Du behöver ha jobbat med försäljning till slutkund med dokumenterad framgång & veta hur det är att jobba med säsongsvariation & butikstider.

Du har erfarenhet och ett stort intresse av motorcyklar.

Du drivs av att göra affärer och att hjälpa kunden till rätt beslut, eftersom en nöjd kund är bästa reklamen.

Vi sätter stort värde till social kompetens och det är viktigt att du trivs i en miljö med nära teamsamarbete. Att du läser och förstår engelska mycket bra är ett krav, då

instruktioner och utbildningar är på engelska, samt har goda datakunskaper.

Innehav av A & B körkort är ett krav.

Meriterande är ett stort hjärta till varumärket Harley-Davidson då du blir vice Varumärkes ansvarig för Världens starkaste MC varumärke.   

 

Kollektivavtal finns och vi följer Detaljhandelsavtalet. Provanställning tillämpas. Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag.

Lön är beroende på personliga egenskaper & prestationslön tillämpas.

 

Vi på Harley-Davidson Trollhättan (Bike Trollhättan) erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete med goda möjligheter till personlig yrkesmässig utveckling i en spännande bransch.

Dessutom får du jobba med det roligaste som finns, motorcyklar!

Vår ambition är att ge kunden en förstklassig upplevelse både online och på Lextorpsvägen i Trollhättan.

Vi hoppas att DU vill vara med och utveckla Harley-Davidson Trollhättan!
SÖK TJÄNSTEN HÄR:

Rekryteringstid:

Vi tillämpar löpande urvalsarbete och uppmanar dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan.

Frågor:

För frågor kring tjänsten vänligen kontakta jobb@biketrollhattan.se

Hur du söker:

Vi ser helst att du fyller i formuläret nedan, skulle du ha problem med det så ansök via e-post till jobb@biketrollhattan.se. Skicka personligt brev samt CV, bifoga gärna foto och referenser. Glöm ej skicka med dina kontaktuppgifter. Vi har tyvärr ej möjlighet att svara samtliga sökande till alla tjänster utan vi hör av oss till de som kan vara intressanta för oss.

Vi ser fram mot din ansökan. Intervjuer sker löpande och tjänsterna tillsätts så snart vi hittar rätt medarbetare.

Sök jobb hos Bike Trollhättan