Bike Trollhättan

Bike Trollhättan är ett av Nordens främsta och modernaste MC-företag som har varit i branschen sedan 1980. Vi är auktoriserad återförsäljare med verkstad för BMW, Ducati, Harley-Davidson, Kawasaki, KTM och Yamaha. Vi jobbar i en säsongsrelaterad bransch vilket gör att det blir omväxling på arbetsbelastningen.

Vi siktar på att fortsätta växa och utvecklas de kommande åren och det kommer finnas mycket intressanta utvecklingsmöjligheter inom företaget för rätt person. Du ansluter till ett högpresterande team som värdesätter rak och öppen kommunikation där alla har laserfokus på sina uppgifter. Här syns dina arbetsuppgifter och vi firar varje milstolpe tillsammans.

Vi jobbar med full fokus framåt och med ständigt pågående förändringsarbete så siktar vi på att stärka vår position i toppen. Vi vill och ska även i fortsättningen vara ledande inom branschen. Vi lägger alltmer fokus på den digitala kundresan samtidigt som vi inte skall tappa mark på de fysiska kunderna, hos oss räknas varje kund och medarbetare, oavsett plats.

Vi kan erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med god sammanhållning och en utmaning i ett framgångsrikt företag som präglas av samarbete, affärsmässighet och öppenhet. Självklart får du jobba med något av det roligaste som finns; motorcyklar!

Vi hoppas att DU vill vara med och utveckla Bike Trollhättan framåt!

Vi är totalt ca 35 heltidsanställda (+ca 15 säsongsarbetare) i vår anläggning i Trollhättan som är på 3600 kvadratmeter. 2021 ligger omsättningen på över 200 Mkr och vi har levererat över 1300 motorcyklar.

Bike Trollhättan ägs till 100% av Axelsson Holding AB. I koncernen igår även BMW Motorrad Göteborg, Bike MC-demontering och fastighetsbolaget JAFAB.

Vår ambition är att ge kunden en bra upplevelse och det lilla extra både online och på Lextorpsvägen i Trollhättan.Se vilka som ingår i vårt team här

Sök jobb hos Bike Trollhättan