Tack för att du har valt att handla hos oss på Bike Trollhättan.

Beträffande betalning av ditt fordon så skall pengar synas på vårt innan ägarbyte och leverans. Vi har krav på oss från finansinspektionen och försäkringsbolagen samtidigt som vi dras med allt högre kostnader för t.ex. kortköp, därför erbjuder vi nedanstående betalningsalternativ. Tänk på att överföringen vid vissa betalsätt kan ta lite tid och att pengarna skall finnas på vårt konto innan leverans.

Märk alltid din överföring med fordonets registreringsnummer eller vårt internnummer i de fall som där inte reg. nr. finns än (BFxxxx).

Om du har förskottsbetalt för ett osett fordon och fordonet inte är i önskvärt skick, eller om ditt inbyte inte i är i det skick vi har förväntat oss så vi inte slutför affären så betalar vi självklart tillbaka pengarna till dig. FORDONSFINANSIERING AV OSS

Delar av ditt fordon (upp till 80%) kan finansieras av någon av våra finansieringspartners. Detta kan vi lösa på plats. Det är dock önskvärt att vi har sökt finansen på dig i förhand så vi vet att den går igenom.

EGEN FORDONSFINANSIERING

Har du som kund med dig egna papper för fordonsfinansiering så tar vi ut en administrativ avgift på 3000:- för att behandla detta, vi tar oss också rätten att neka finansiering från vissa finansbolag.


Swish: 123 147 67 38:

Vi ser helst att du betalar via Swish. Överföring via syns direkt på vårt konto och du kan betala på plats i samband med leveransen. En "normal" inställning på Swish brukar innebära en gräns på 5 000 - 15 000:- / vecka. Vid större överföringar så måste man höja en engångsöverföring i sin internetbank (inte i Swish-appen). För att höja sin gräns går man tillväga på olika sätt för olika banker, på vissa kan man göra det i appen, på vissa måste man gå in på internetbanken, det är också vanligt att man behöver använda sig av sin säkerhetsdosa. Man kan höja sin tillfälliga Swishgräns (engångsöverföring) så att den gäller i upp till tre dagar så se till att ha gjort det innan du är hos oss på plats. Kontakta din bank för att se vad som gäller för just dig.
Bankgiro: 680-9784:

Vi tar gärna betalning via bankgiro. När du betalar in pengarna så ser vi det först dagen efter kl. 16:00 så för att vara på den säkra sidan så rekommenderar vi överföring minst två dagar innan. Ställer ni in så att betalningen skall vara oss tillhanda en viss datum så tänk då på att vi ser pengarna först på eftermiddagen den dagen.
En överföring direkt till vårt konto i SEB från annat konto i SEB sker direkt.
Vid betalning från annan bank vänligen betala till bankgiro istället.

Kontouppgifter fås av säljaren när detta skall nyttjas.

Kontanter:

Vi får, på krav av finansinspektionen, ta emot max 40 000:- kontant per person och år, utan undantag.

Kortbetalning:

Då vi har kortavgifter på mellan 0,3% - 3% på olika kort och svensk lag ej tillåter oss att ta ut kortavgifter så tar vi ej kontokort eller kreditkort i dagsläget.

Vid betalning från utlandet / Payment for non Swedish customers:

Swift / BIC: ESSESESS
IBAN: SE09 5000 0000 0517 7101 8585

Betalning från utländskt konto kan ta 3-5 arbetsdagar.