Kategorier

Slitdelssök

Sök Spara dina val Sparar...


AGV HjälmarAlpinestars MC-kläder och skyddBike Performance mc-kläderDaninese MC-kläder och skyddGiant Loop väskorHalvarssons mc-kläder skinn och textilHJC hjälmarJofama mc-kläder och skyddKLIM mc-kläder och utrustningKriega mc-väskorLindstrands mc-kläderNolan hjälmarRukka gore-tex mc-kläderCardo Scala Rider intercom för MC.Schuberth mc-hjälmar. Öppningsbara, sport m.m.Scott mc-kläder och skydd. Kläder med gore-tex.Shoei MC-hjälmar i fiber.Sidi mc-stövlar, äventyrs-stövlar och cross-stövlarTCX mc-stövlar. Vattentäta med gore-tex

KTM POWERDAYS 1/12 2018 - 12/1 2019

Mellan den 1 December 2018 och den 12 januari 2019 har KTM sina PowerDays! Detta innebär att du som kund får upp till 50% rabatt på ditt köp vid köp av KTM PowerWear och/eller PowerParts! Detta gäller även alla våra REA-produkter vilket innebär betydligt mer än 50% rabatt!

Du laddar hem en voucher (värdecheck) som ger dig 500:- i rabatt när du gör en order på PowerParts och/eller PowerWear för totalt minimum 1000:- vilket innebär att du få upp till halva priset. Du kan använda din voucher både på hemsidan och i butik och det gäller både produkter som finns hemma och beställningsvaror.

Väljer du att göra ditt köp på webben så måste du ladda ner och spara din voucher som en fil på datorn, ska du använda den i butik så måste du ha den utskriven.

KLICKA HÄR FÖR ATT REGISTRERA DIG FÖR DIN KTM POWERDAYS VOUCHER. (Öppnas i ny flik)

För att använda rabatten i webshoppen så måste du registera din PowerDays Voucher i vår webshop först, sedan gör du ett köp i webshoppen som vanligt. När du sedan kommer till kassan så uppger du koden KTM under KUPONG så dras 500:- från ditt köp omedelbart. Vi kommer kontrollera så din voucher i samband med att vi plockar din order så att du inte har använt den någon annanstans. Man kan bara använda sin personliga voucher en gång.

KLICKA HÄR FÖR ATT REGISTRERA DIN KTM POWERDAYS VOUCHER FÖR WEBKÖP. (Öppnas i ny flik)

Du kan sedan köpa artiklarna du vill ha som finns i vår webshop, eller så kan du beställa via mail eller i butiken.

KLICKA HÄR FÖR ATT SE KTM-PRYLARNA SOM FINNS I VÅR WEBSHOP. (Öppnas i ny flik)