Slitdelssök

Sök Spara valen Sparar...


reservdelsförfrågan_kontaktaoss

AGV HjälmarAlpinestars MC-kläder och skyddBike Performance mc-kläderDaninese MC-kläder och skyddGiant Loop väskorHalvarssons mc-kläder skinn och textilHJC hjälmarJofama mc-kläder och skyddKLIM mc-kläder och utrustningKriega mc-väskorLindstrands mc-kläderNolan hjälmarRukka gore-tex mc-kläderCardo Scala Rider intercom för MC.Schuberth mc-hjälmar. Öppningsbara, sport m.m.Scott mc-kläder och skydd. Kläder med gore-tex.Shoei MC-hjälmar i fiber.Sidi mc-stövlar, äventyrs-stövlar och cross-stövlarTCX mc-stövlar. Vattentäta med gore-tex

Bike Trollhättan Google

30 dagars öppet köp.

Vi erbjuder öppet köp och bytersrätt inom 30 dagar från det att du hämtat ut ditt paket.

  • Packa ner produkten väl, lämpligtvis i emballaget som varorna kom till dig i, eller i eget emballage. OBS: Produkten ses som förbrukad om etiketter & lappar är borttagna. Detta innebär att du inte längre har rätt att byta produkten eller returnera som öppet köp.
  • Se till att paketera väl så både produkten och produktens egna kartonger anländer till oss i oförändrat skick.
  • Om du har följesedeln kvar är det bra om du lägger den med produkterna.

Vi har ej möjlighet att ta emot returer där returformulär ej är inskickat.

Du kan använda bifogad returfraktsedel när du skickar tillbaka produkter till oss och du kommer då faktureras en returfraktkostnad på 99:-. Vi krediterar de returnerade varorna via Klarna så snart din vara har mottagits av oss, eventuell frakt krediteras ej. Om du returnerar enstaka produkter och den totala summan på det du behåller understiger 500:- så debiterar vi även frakten till dig.

Du kan självklart också skicka till oss på annat sätt men du måste då skicka som Företagspaket och på så vis att paketet är adresserat direkt till oss. Vi hämtar inte ut Postpaket som har skickat till oss.

Skicka som företagspaket till nedanstående adress:

Bike Trollhättan
Retur Webshop
Lextorpsvägen 997
461 65  Trollhättan