Kategorier

Slitdelssök

Sök Spara dina val Sparar...


AGV HjälmarAlpinestars MC-kläder och skyddBike Performance mc-kläderDaninese MC-kläder och skyddGiant Loop väskorHalvarssons mc-kläder skinn och textilHJC hjälmarJofama mc-kläder och skyddKLIM mc-kläder och utrustningKriega mc-väskorLindstrands mc-kläderNolan hjälmarRukka gore-tex mc-kläderCardo Scala Rider intercom för MC.Schuberth mc-hjälmar. Öppningsbara, sport m.m.Scott mc-kläder och skydd. Kläder med gore-tex.Shoei MC-hjälmar i fiber.Sidi mc-stövlar, äventyrs-stövlar och cross-stövlarTCX mc-stövlar. Vattentäta med gore-tex

30 dagars öppet köp.

Vi erbjuder öppet köp och bytersrätt inom 30 dagar från det att du hämtat ut ditt paket. Om du vill byta din vara mot en annan produkt helt kostnadsfritt så gå in på "Byte av vara" under Informationsfliken på hemsidan.

Om du istället HELT KOSTNADSFRITT vill byta din vara, storlek, färg eller produkt, så klicka här.

Packa ner din vara väl, lämpligtvis i emballaget som varorna kom till dig i, eller i eget emballage. Se till att paketera väl så både produkten och produktens egna kartonger anländer till oss i oförändrat skick.

Vi har ej möjlighet att ta emot returer där returformulär ej är inskickat.

Du kan använda bifogad returfraktsedel när du skickar tillbaka produkter till oss och du kommer då faktureras en returfraktkostnad på 99:-. Vi krediterar de returnerade varorna via Klarna så snart din vara har mottagits av oss, eventuell frakt krediteras ej. Om du returnerar enstaka produkter och den totala summan på det du behåller understiger 1000:- så deibiteras du även frakten till dig.

Du kan självklart också skicka till oss på annat sätt men du måste då skicka som företagspaket så paketet kommer direkt till oss, vi har tyvärr ej möjlighet att hämta ut det hos ombud. Skicka då till nedanstående adress:

Bike Trollhättan
Retur Webshop
Lextorpsvägen 997
461 65  Trollhättan

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot returer i någon av våra fysiska butiker.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL RETURFORMULÄRET.