Kategorier

Slitdelssök

Sök Spara dina val Sparar...


AGV HjälmarAlpinestars MC-kläder och skyddBike Performance mc-kläderDaninese MC-kläder och skyddGiant Loop väskorHalvarssons mc-kläder skinn och textilHJC hjälmarJofama mc-kläder och skyddKLIM mc-kläder och utrustningKriega mc-väskorLindstrands mc-kläderNolan hjälmarRukka gore-tex mc-kläderCardo Scala Rider intercom för MC.Schuberth mc-hjälmar. Öppningsbara, sport m.m.Scott mc-kläder och skydd. Kläder med gore-tex.Shoei MC-hjälmar i fiber.Sidi mc-stövlar, äventyrs-stövlar och cross-stövlarTCX mc-stövlar. Vattentäta med gore-tex

Byte av vara (storlek, färg eller produkt till samma pris eller dyrare).

Du kan självklart byta storlek och färg helt kostnadsfritt. Du kan även byta till en annan produkt för samma eller eller dyrare pris helt utan extra kostnad.

Om du vill göra en retur av varan, alltså skicka tillbaka utan att byta så klicka istället här.

Gör såhär:

Enklaste sättet att byta vara är följande:

  • Gör en helt ny beställning på den önskade varan, du får då ett nytt ordernummer på den nya ordern som du behöver för att fylla i bytesansökan.
  • Fyll i bytesansökan.
  • Skicka tillbaka den oönskade varan med retursedeln du fick i första sändningen.

Du kommer få en ny faktura med den nya varan, när vi får den oönskade varan i retur så krediteras den tillsammans med eventuell frakt från den gamla fakturan. Har du flera varor på den första fakturan så får du två fakturor att betala, du får dock endast betala en eventuell frakt (om din beställning understiger 1000:-). Du kommer inte att debiteras någon returfrakt. Bytet sker alltså helt utan kostnad för din del.

Om du ej vill beställa ny vara innan du returnerat den gamla:

  • Fyll i bytesansökan, där du även behöver fylla i vad du önskar byta till för vara.
  • Skicka tillbaka den oönskade varan med retursedeln du fick i första sändningen.

Din gamla faktura kommer krediteras så snart varorna kommer i retur till oss. Vi skickar då den önskade varan tillsammans med en ny faktura på den varan. Har du flera varor på den första fakturan så får du två fakturor att betala, du får dock endast betala en eventuell frakt (om din beställning understiger 1000:-). Du kommer inte att debiteras någon returfrakt. Bytet sker alltså helt utan kostnad för din del.

Hur du skickar in din vara:

Den returnerade produkten, inklusive förpackning ska vara i oförändrat skick. Packa produkterna väl, antingen i egen låda/påse eller återanvänd det som du fick produkterna i. Du kan ej få ersättning om du skickar varan till oss på annat sätt än med den bifogade retursedeln.

Du kan dessvärre ej komma in med ditt byte till någon av våra butiker, alla byten måste ske på ovanstående sätt.

Du hittar ditt ordernummer högst upp på dina följesedlar samt i ditt orderbekräftelsemail.

Klicka här för att fylla i din bytesansökan för ett helt kostnadsfritt byte.