Kategorier

Slitdelssök

Sök Spara dina val Sparar...


AGV HjälmarAlpinestars MC-kläder och skyddBike Performance mc-kläderDaninese MC-kläder och skyddGiant Loop väskorHalvarssons mc-kläder skinn och textilHJC hjälmarJofama mc-kläder och skyddKLIM mc-kläder och utrustningKriega mc-väskorLindstrands mc-kläderNolan hjälmarRukka gore-tex mc-kläderCardo Scala Rider intercom för MC.Schuberth mc-hjälmar. Öppningsbara, sport m.m.Scott mc-kläder och skydd. Kläder med gore-tex.Shoei MC-hjälmar i fiber.Sidi mc-stövlar, äventyrs-stövlar och cross-stövlarTCX mc-stövlar. Vattentäta med gore-tex

Vi på Bike Trollhättan Göteborg använder Nordea Finans som bank för att kunna erbjuda dig finansiering av din MC / ATV.

Nordea erbjuder förmånliga villkor och vi har varit samarbetspartner med de under många år. Nordea använder MC:n som säkerhet för lånet.

Nordea använder sig av annuitetsbetalning vilket innebär att du har samma månadskostnad under hela lånetiden, det ger dig en trygghet i att alltid veta vad månadskostnaden blir.

Vi får ofta lånet beviljat på några minuter och det är inte alls krångligt, det enda du behöver ha med dig är din legitimation.

För mer info om lån på just den MC / ATV du är intresserad av, tveka inte på att höra av dig till oss så hjälper vi dig.

Välkommen!

Vi erbjuder även finansiering via Santader, främst som Harley-Davidson finans och KTM-finans.

Här kan du räkna ut din ungefärliga månadskostnad.