Kategorier

Slitdelssök

Sök Spara valen Sparar...

FRÅGA OM RESERVDELAR/TILLBEHÖR? KLICKA NEDAN


AGV HjälmarAlpinestars MC-kläder och skyddBike Performance mc-kläderDaninese MC-kläder och skyddGiant Loop väskorHalvarssons mc-kläder skinn och textilHJC hjälmarJofama mc-kläder och skyddKLIM mc-kläder och utrustningKriega mc-väskorLindstrands mc-kläderNolan hjälmarRukka gore-tex mc-kläderCardo Scala Rider intercom för MC.Schuberth mc-hjälmar. Öppningsbara, sport m.m.Scott mc-kläder och skydd. Kläder med gore-tex.Shoei MC-hjälmar i fiber.Sidi mc-stövlar, äventyrs-stövlar och cross-stövlarTCX mc-stövlar. Vattentäta med gore-tex

BMW MOTORRAD MOBILITY SERVICE
Vägassistans för din BMW i hela Europa.

NÄRA TILL HANDS - ÄVEN NÄR DU ÄR LÅNGT BORTA
Vid ett driftstopp kan du som ägare av en ny eller begagnad BMW motorcykel (som är såld i Sverige och max tre år gammal) få hjälp genom att ringa:
TELEFON SVERIGE: 077-1600 650
TELEFON FRÅN UTLANDET: +46-77-1600 650
Öppet dygnet runt, 365 dygn om året.

TRANSPORT TILL NÄRMASTE BMW-VERKSTAD
Vi ser till att motorcykeln blir transporterad till närmaste BMW-verkstad. Ersättnignen täcker självriskkostnaden på gällande räddningsförsäkring (totalt max. SEK 2500).


MINDRE MISSÖDEN
Vi hjälper gärna till med att lösa mindre problem som förlagda nycklar, punktering, om fel typ av bensin har tankats eller om du råkat ut för bensinstopp. Emellertid kan vi inte stå för kostnader för hjälp som tillkommer i den typen av fall.


FORTSATT RESA MED TAXI
Om du behöver beställa en taxi i anslutnuing till ett driftstopp ersätter vi kostnaderna för en eller flera taxiresor (totalt max. SEK 650).


HOTELLVISTELSE ELLER LÅNEBIL
Om du måste övernatta på grund av ett driftstopp står vi för hotellkostnaderna för dig och eventuell passagerare tills motorcykeln är åtgärdad eller för högst fyra nätter (högsta hotellkategori: fyra stjärnor) förutsatt att driftstoppet ägt rum längre bort än tio mil från din hemort.
Alternativt står vi för kostanderna för en bil (1, 2, 3, se nedan) tills reparationerna klarats av. I Sverige: för maximalt tre arbetsdagar plus helg; utomlands: för maximalt fem arbetsdagar plus helg.


RÖRLIGHET UTAN AVBROTT
För att säkerställa din rörlighet utan avbrott, som tillägg till ovannämnda serviceåttaganden, erbjuder vi följande tjänster antingen individuellt eller i kombination, upp till max SEK 5000 per driftstopp (4, 5, se nedan). Om omständigheterna kräver tar vi hand om kostnaderna för din fortsatta resa eller hemresa med tåg eller flyg - upp till de maxbelopp som nämnts ovan.


I VISSA FALL KÖR VI ÄVEN HEM DIN BMW
Om driftstoppet har inträffat utomlands, ser vi till att din motorcykel transporteras hem. Villor: att reparationstiden, från motorcykelns ankomst till verkstaden till dess att den uppskattningsvis är klar, överstiger fem arbetsdagar.


1, Tillgången kan variera, beroende på region och omständigheter.

2, Villkoren för hyrbilar kan omfatta begränsningar när det gäller bilens destination.

3, Förutsatt att driftstoppet ägt rum mer än tio mil från bostaden.

4, Kostnaderna för de kombinerade tjänsterna som ingår i "rörlighet utan avbrott" kan ersättas med en belopp upp till max SEK 5000:- per driftstopp.

5, Förutsatt att driftstoppet ägt rum mer än 25 mil från bostaden.