Slitdelssök

Sök Spara valen Sparar...


reservdelsförfrågan_kontaktaoss

AGV HjälmarAlpinestars MC-kläder och skyddBike Performance mc-kläderDaninese MC-kläder och skyddGiant Loop väskorHalvarssons mc-kläder skinn och textilHJC hjälmarJofama mc-kläder och skyddKLIM mc-kläder och utrustningKriega mc-väskorLindstrands mc-kläderNolan hjälmarRukka gore-tex mc-kläderCardo Scala Rider intercom för MC.Schuberth mc-hjälmar. Öppningsbara, sport m.m.Scott mc-kläder och skydd. Kläder med gore-tex.Shoei MC-hjälmar i fiber.Sidi mc-stövlar, äventyrs-stövlar och cross-stövlarTCX mc-stövlar. Vattentäta med gore-tex

Bike Trollhättan Google

Öppet köp på mappning av din H-D!

Vi erbjuder alla Harley-Davidson ägare med power commander eller super tuner installerad 30 dagars öppet köp på mappning! Vi justerar in din cykel i vår bromsbänk och du får en genomgång av vår tekniker om hur resultatet blir. Du provar sedan cykeln efter att vi justerat in den i upp till 30 dagar. Är du inte nöjd med skillnaden vår mappning har gett så kommer du tillbaka och får din ”gamla” mappning inlagd igen, du får då pengarna tillbaka. Priset för mappningen är 3495:- för Power Commander och 5495:- för super tuner.

BEGRÄNSAT ANTAL! MAX 30 ST! Bokning sker omgående, mappning efter 1:a September. Först till kvarn! 

Hör av er till verkstad@biketrollhattan.se och skriv vad ni har för modell och för tillbehör monterat. Bifoga telefonnummer så ringer någon av våra tekniker upp.