Kategorier

Slitdelssök

Sök Spara valen Sparar...

FRÅGA OM RESERVDELAR/TILLBEHÖR? KLICKA NEDAN


AGV HjälmarAlpinestars MC-kläder och skyddBike Performance mc-kläderDaninese MC-kläder och skyddGiant Loop väskorHalvarssons mc-kläder skinn och textilHJC hjälmarJofama mc-kläder och skyddKLIM mc-kläder och utrustningKriega mc-väskorLindstrands mc-kläderNolan hjälmarRukka gore-tex mc-kläderCardo Scala Rider intercom för MC.Schuberth mc-hjälmar. Öppningsbara, sport m.m.Scott mc-kläder och skydd. Kläder med gore-tex.Shoei MC-hjälmar i fiber.Sidi mc-stövlar, äventyrs-stövlar och cross-stövlarTCX mc-stövlar. Vattentäta med gore-tex

Verkstadsinfo

Vi kan stolt presentera Sveriges  modernaste MC-verkstad.

Under högsäsong är vi bemannade med totalt ca 12 personer som jobbar med våra kunders motorcyklar i både verkstaden och kundmottagningarna på våra anläggningar.

Detta ger dig som kund en stor trygghet då säsongen är kort och man vill inte vara utan mc om hojen skulle råka ut för missöden eller behöva service.

Vi är auktoriserade på BMW, Ducati, Harley-Davidson, Kawasaki, KTM och Yamaha.

Vi är alltid uppdaterade med det senaste vad gäller verktyg, diagnosutrustning och servicelitteratur. Våra mekaniker som jobbar hos oss utbildas kontinuerligt och är väl förtrogna med modern mc teknik.

Däck säljer och monterar vi till både Mc, Moped, Cross och ATV. Vi jobbar i huvudsak med Michelin, Metzeler, Pirelli och Dunlop.

Bike Trollhättan har också en toppmodern rullande landsväg (Dynojet 250i). Denna används för att effektmäta, diagnostisera samt bränsleoptimera tex Powercommander och Supertuner system.

Ring eller maila våra kundmottagningar för att boka tid

Ha ditt Regnr och mätarställning tillhands när du ringer

Eller använd formuläret nedan för bokningsförfrågan

Bike Trollhättan

Verkstad

Telefon: 0520-48 80 45

verkstad@biketrollhattan.se


Gäller det tekniska frågor eller om Du behöver mektips använd då aktuell e-postadress för Trollhättan. Så svarar vi dig snarast i mån av tid.
till startsidan www.biketrollhättan.se