Kategorier

Slitdelssök

Sök Spara dina val Sparar...


AGV HjälmarAlpinestars MC-kläder och skyddBike Performance mc-kläderDaninese MC-kläder och skyddGiant Loop väskorHalvarssons mc-kläder skinn och textilHJC hjälmarJofama mc-kläder och skyddKLIM mc-kläder och utrustningKriega mc-väskorLindstrands mc-kläderNolan hjälmarRukka gore-tex mc-kläderCardo Scala Rider intercom för MC.Schuberth mc-hjälmar. Öppningsbara, sport m.m.Scott mc-kläder och skydd. Kläder med gore-tex.Shoei MC-hjälmar i fiber.Sidi mc-stövlar, äventyrs-stövlar och cross-stövlarTCX mc-stövlar. Vattentäta med gore-tex

Bike Trollhättan

Bike Trollhättan är en av nordens främsta och modernaste MC-företag som har varit i branschen sedan 1980. Vi är i dagsläget ca 30 medarbetare och är auktoriserad återförsäljare med verkstad för BMW, Ducati, Harley-Davidson, Kawasaki, KTM och Yamaha. Vi jobbar i en säsongsrelaterad bransch vilket gör att det blir omväxling på arbetsbelastningen. Du skall inte vara rädd för att ”hugga i” när det behövs. Vi erbjuder en arbetsplats med mycket god sammanhållning där man får jobba med något av det roligaste som finns; motorcyklar!

2019 har vi utökat vår yta med 1600 kvadrat och har nu 3600 kvadrat, de flesta helt nyrenoverade, att röra oss på. 

Vi är idag strax över 30 medarbetare med 3 delägare. En av nordens största mc-företag Företaget har även en demontering i ett dotterbolag och den totala omsättningen 2018 var ca 138 Mkr.

Försäljningschef, fordon hos Sveriges ledande mc-handlare

Vi söker dig som vill ansvara för försäljningen av Nya BMW, Ducati, KTM, Kawasaki, Yamaha mc, mopeder och ATV, dessutom alla beg-fordon vi byter in. Det är över 1000 fordon/år som passerar oss. Är du en passionerad ledare och en lagspelare kanske det är du som tar oss vidare i våra nyutvecklade lokaler på 3.500Kvm.    

Som arbetsgivare erbjuder vi dig en möjlighet att arbeta med marknadens ledande varumärken i en spännande och expansiv organisation. Du har goda möjligheter till kontinuerlig utbildning för din utveckling genom dels våra GA och en säljdriven ledningsgrupp. Vi har en stark företagskultur som kännetecknas av våra KärnvärdenKvalitet, Ordning, Långsiktighet, Passion 

Vår Vision har sedan starten 1980 varit  Nöjd kund är bästa affären

Din roll:

Rollen som försäljningschef innebär att du ansvar för att leda och utveckla verksamheten i syfte att nå våra försäljningsmål samt ge våra kunder service med absolut högsta kvalitet. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för personal och resultat för försäljningsteamet. Du kommer att rapportera till platschefen och vara en del av ledningsgruppen.

* Du älskar att sälja så det kommer vissa dagar även att vara en del av ditt arbete.

* Du har ansvar för ca tio personer som jobbar med sälj och leverans / admin.

* Löpande coacha, stötta och utveckla dina medarbetare mot uppsatta mål.

* Planera och målmedvetet arbeta för att nå uppsatta kvartals- och årsmål.

* Utveckla, aktivt bearbeta och bygga långsiktiga relationer med företagets kunder.

* Göra analyser och uppföljning av nyckeltal.

* Utveckla verksamheten och se till att kundnöjdheten efterlevs.

 

Dina kvalifikationer:

* Relevant utbildning, t.ex. inom företagsekonomi och marknadsföring.

* Tidigare erfarenhet från ledande roll med personal- och ekonomiskt ansvar och med dokumenterat goda resultat.

* Erfarenhet från fordonsförsäljning och intresse för mc är meriterande.

Din personlighet:

Som person har du en stark utstrålning och lätt för att övertyga och motivera människor, både kunder och medarbetare. Du drivs av att arbeta för att nå uppsatta mål och har mycket god insikt i ekonomiska frågor. Du har lätt för att kommunicera, känner dig trygg i rollen som ledare och har ett coachande förhållningssätt till dina medarbetare. Rollen kräver också att du har god förmåga att skapa goda relationer på alla nivåer, en positiv inställning och en hög arbetsmoral. Du trivs med att arbeta strukturerat och ser saker ut ett helhetsperspektiv.

Tekniker:

Vi söker tekniker / mc-mekaniker med MC-intresse till vår nya/ombyggda verkstad. Vi tror att du har jobbat som tekniker tidigare i någon form. Ditt arbete innefattar allt från enklare monteringsarbete till mer komplicerade arbeten. Internutbildning sker dels hos oss och hos tillverkare. Vi sätter stort värde inom social kompetens då teamkänslan är mycket viktig för oss. Provanställning som leder till visstidsanställning. Lön sätts efter kompetens att utföra givet arbetsmoment. Goda förtjänstmöjligheter för rätt person.

Frågor:

För frågor kring tjänsten vänligen kontakta Jerker Axelsson, VD för Bike Trollhättan på jerker@biketrollhattan.se

Hur du söker:

Skicka in din ansökan snarast till oss via e-post till jobb@biketrollhattan.se , Skicka personligt brev samt CV, bifoga gärna foto och referenser. Glöm ej skicka med dina kontaktuppgifter.

Vi ser fram mot din ansökan. Intervjuer sker löpande och tjänsterna tillsätts så snart vi hittar rätt medarbetare.

Harley-Davidson Trollhättan

Harley-Davidson Trollhättan huserar i Bike Trollhättans lokaler och är en av tio auktoriserade Harley handlare i Sverige. Vi kommer under 2018-2019 expandera och bygga om hela vår H-D avdelning.

Just nu har vi inga lediga tjänster.

Hur du söker:

Skicka in din ansökan snarast till oss via e-post till jobb@biketrollhattan.se , Skicka personligt brev samt CV, bifoga gärna foto och referenser. Glöm ej skicka med dina kontaktuppgifter.

Vi ser fram mot din ansökan.