Kategorier

Slitdelssök

Sök Spara dina val Sparar...


AGV HjälmarAlpinestars MC-kläder och skyddBike Performance mc-kläderDaninese MC-kläder och skyddGiant Loop väskorHalvarssons mc-kläder skinn och textilHJC hjälmarJofama mc-kläder och skyddKLIM mc-kläder och utrustningKriega mc-väskorLindstrands mc-kläderNolan hjälmarRukka gore-tex mc-kläderCardo Scala Rider intercom för MC.Schuberth mc-hjälmar. Öppningsbara, sport m.m.Scott mc-kläder och skydd. Kläder med gore-tex.Shoei MC-hjälmar i fiber.Sidi mc-stövlar, äventyrs-stövlar och cross-stövlarTCX mc-stövlar. Vattentäta med gore-tex

Bike Trollhättan

Bike Trollhättan är en av nordens främsta och modernaste MC-företag som har varit i branschen sedan 1980. Vi är i dagsläget ca 30 medarbetare och är auktoriserad återförsäljare med verkstad för BMW, Ducati, Harley-Davidson, Kawasaki, KTM och Yamaha. Vi jobbar i en säsongsrelaterad bransch vilket gör att det blir omväxling på arbetsbelastningen. Du skall inte vara rädd för att ”hugga i” när det behövs. Vi erbjuder en arbetsplats med mycket god sammanhållning där man får jobba med något av det roligaste som finns; motorcyklar!

Tekniker:

Vi söker tekniker / mc-mekaniker med MC-intresse till vår nya/ombyggda verkstad. Vi tror att du har jobbat som tekniker tidigare i någon form. Ditt arbete innefattar allt från enklare monteringsarbete till mer komplicerade arbeten. Internutbildning sker dels hos oss och hos tillverkare. Vi sätter stort värde inom social kompetens då teamkänslan är mycket viktig för oss. Provanställning som leder till visstidsanställning. Lön sätts efter kompetens att utföra givet arbetsmoment. Goda förtjänstmöjligheter för rätt person.

Golvverkmästare:

Vår målsättning är hela tiden att vara Sveriges bästa mc-företag. Vi vet att vi träffar många av våra kunder i verkstaden, därför lägger vi extra mycket krut på att ta hand om dem där. Vi bygger just nu om verkstaden för att möta nya sätt att jobba på. Vi är övertygade om att när vi gör det bra, så kommer kunden även att köpa sin nästa mc av oss. Vi erbjuder en snabb och omväxlande miljö med stora möjligheter - vill du vara med?

I denna roll kommer du att vara experten på teknisk och administrativ support till våra tekniker för BMW, Ducati, Kawasaki, KTM & Yamaha. Du har det övergripande ansvaret för att jobbet i verkstaden flyter på. Dina viktigaste uppgifter är att se till att verksamheten utvecklas med lönsamhet, nöjda kunder och kompetent och motiverad personal. Du är den som löser svåra utmaningar och tar hand om komplexa och komplicerade diagnoser. Vid behov beslutar du om garanti- och goodwillärenden och för en dialog med kunden. Du är kontakten för våra fordonsleverantörer. Du kommer att rapportera till vår platschef.

Vi söker en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar sex månaders provanställning.


Vem är du?
Som du förstår ställer en sådan här tjänst lite speciella krav på dig som person. Du har flera års erfarenhet av mekanikeryrket inom fordonsindustrin och du ser problem som utmaningar, vilket gör att du kommer att kunna bredda både din egen och dina kollegors kompetens. Du är social, positiv och uthållig och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Du kommer att arbeta sida vid sida med många av dina kollegor och det är viktigt att din personlighet kan bidra till den unika lagkänsla vi har inom Bike Trollhättan. Din spetsutbildning inom MC får du genom utbildning hos leverantör och internt.

Vi ser det som mycket meriterande att du har erfarenhet av golvverkmästare och/eller coaching.

Vi ser gärna att du har A-körkort.

Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din mc.


Frågor:
För frågor kring tjänsten vänligen kontakta Jerker Axelsson, VD för Bike Trollhättan på jerker@biketrollhattan.se

Hur du söker:

Skicka in din ansökan snarast till oss via e-post till jobb@biketrollhattan.se , Skicka personligt brev samt CV, bifoga gärna foto och referenser. Glöm ej skicka med dina kontaktuppgifter.

Vi ser fram mot din ansökan.

Harley-Davidson Trollhättan

Harley-Davidson Trollhättan huserar i Bike Trollhättans lokaler och är en av tio auktoriserade Harley handlare i Sverige. Vi kommer under 2018-2019 expandera och bygga om hela vår H-D avdelning.

Just nu har vi inga lediga tjänster.

Hur du söker:

Skicka in din ansökan snarast till oss via e-post till jobb@biketrollhattan.se , Skicka personligt brev samt CV, bifoga gärna foto och referenser. Glöm ej skicka med dina kontaktuppgifter.

Vi ser fram mot din ansökan.