YAMAHA | BIKE TROLLHÄTTAN

Yamaha Bike Trollhättan
Yamaha klader Bike Trollhattan     Köpa Yamaha MC tillbehör     Kopa Yamaha mc online Bike Trollhattan      Kopa Yamaha ATV online Bike Trollhattan      Kopa Yamaha Servicedelar Bike Trollhattan      Sprangskisser Yamaha Bike Trollhattan

Vi på Bike i Trollhättan har sålt Yamaha sedan starten 1980 och är mycket stolta att få vara återförsäljare av motorcyklar, mopeder och ATV från detta märke!

Med kvalité och prestanda och en driftsäkerhet som genomsyrar alla körsegmenten ligger Yamaha i framkant.

Yamaha har varit med länge och har därför hunnit utveckla ett väldigt brett mc-sortiment på motorcykelsidan, men ligger även i toppsegmentet på ATV och UTV.

Yamaha har sedan grundaren Genichi Kawakami som etablerade Yamaha Motor år 1955 haft som uppgift att ge ALLA kunder KANDO.  KANDO är ett japanskt ord som uttrycker den känsla av djup tillfredsställelse och spänning du erfar när du stöter på något med exceptionellt värde, kvalitet och prestanda.

Läs mer på Yamahas egna websida (öppnas i nytt fönster), kolla in modellprogrammet, mc-tillbehör och bygg din egna MC! Kontakta våra MC-säljare här via mail här på hemsidan eller ring 0520-48 80 30

Yamaha motorcyklar Bike Trollhättan

GARANTI

 • Utöver 2 års fabriksgaranti erbjuder Yamaha en 3 års förlängd garanti för MC & ATV på motor, elektronik och växellåda, oberoende av körsträcka. Alla Yamaha standardmotorcyklar från 249 cc och uppåt samt arbetsfyrhjulingar omfattas.
 • Garantin gäller enbart för maskiner som är levererade av auktoriserad Yamaha återförsäljare i Skandinavien och att underhållet sköts enligt underhållshandboken hos en Yamaha-verkstad i Skandinavien.
 • För att garantin ska gälla måste motorcykeln eller fyrhjulingen vara privatägd och inte användas för exempelvis budkörning eller som övnings-MC vid trafikskolor. Normal förslitning och detaljer som är att betrakta som förbrukningsdetaljer, som exempelvis glödlampor, strömbrytare och kopplingslameller, omfattas inte av garantin.
 • Tävlingsmotorcyklar och lekfordon innefattas således inte av garantin.
 • Läs mer om Yamaha Garanti HÄR (öppnas i nytt fönster) 

KÖPA YAMAHA RESERVDELAR DIREKT ONLINE!

SPRÄNGSKISSER

Det är väldigt enkelt att söka och att köpa reservdelen! Hitta reservdelen genom Bike Trollhättans sprängskisser, dessa finner här på sajten! Du väljer din YAMAHA-modell, söker inom vilket område på motorcykeln du söker reservdel till och identifierar artikeln genom sprängskissen.

Bike Trollhättans webshop tillhandahåller även sprängskisser så att du kan finna delarna du söker till övriga fordon från YAMAHA: ATV, Scooter (mopeder) Båtmotorer (Utombordare) och Snöskoter.   

Lägg i kundvagnen och du betalar enkelt och smidigt med Klarna i webshopen. Med ett par knapptryckningar så är önskat artikelnummer beställt och reservdelen skickas till dig. Sprängskisserna innehåller alltid Yamaha Originaldelar för bl.a motor, växellåda, lager, kopplingsdelar, skruvar, packningar, bussningar, kylare och elektronik för att endast nämna några områden på din MC, ATV, moped m.m.


Sprängskisser Yamaha Motorcykel, ATV, moped, utombordare


FÖRSÄKRA DIN YAMAHA MED SVEDEA

Svedea har tillsammans med Yamaha Motor Scandinavia tagit fram en riktigt bra försäkring för dig som har en Yamaha motorcykel. Utöver ett av marknadens bästa grundskydd ger märkesförsäkringen dig flera fördelar:

TRYGGHET - Alltid reparation med originaldelar hos auktoriserad verkstad

ASSISTANS - Få hjälp vid driftstopp eller haveri dygnet runt helt utan självrisk.

ALLRISK - Unik drulleförsäkring om du tankar fel eller tappar bort dina nycklar

Läs mer om SVEDEA MC-föräkring här (Öppnas i nytt fönster)SERVICE PÅ DIN YAMAHA

Vi garanterar dig att vi alltid använder Yamaha originaldelar när vi utför jobbet i vår verkstad och ger förstklassig service både för dig och din MC eller ATV!

Service för din MC bokar du här! (Till Bokningsförfrågan Verkstaden)


KÖPA YAMAHA PÅ MC-ONLINE

"Vi vill erbjuda våra kunder olika sätt att betala för sin mc, så att de kan välja det som passar dem bäst. En del kunder har visat intresse för att handla online. Traditionellt har kunderna velat besöka en butik och kanske testköra motorcykeln, men att handla på nätet har blivit allt vanligare inom handeln och vi är därför angelägna att se hur vår online handel för fordon tas emot av kunderna. Vi vill gärna betjäna våra kunder i alla kanaler; online, butik, per telefon, eller chatt, och till och med erbjuda leverans av fordonet hem kostnadsfritt till kunder om önskemålet om detta finns."


Jerker Axelsson, VD Bike TrollhättanFördelar med att köpa MC-online hos Bike Trollhättan är:


 • Välj avbetalning eller kontant
 • Ansök tryggt och enkelt med BankID
 • Köpet är inte bindande för någon part
 • Vi erbjuder hemleverans
 • Har du inbyte? Detta registrerar du samtidigt


Klicka här för att komma till MC-online