KAWASAKI | BIKE TROLLHÄTTAN

Köpa Kawasaki Motorcyklar

Köp Kawasaki Kläder     Köp Kawasaki Servicedelar Bike Trollhättan     Köp Kawasaki online Bike Trollhättan


Kawasaki anses av många att vara ett ledande premiummärke på MC-marknaden.
Vi på Bike Trollhättan är mycket glada att vara återförsäljare och vara auktoriserad serviceverkstad av Kawasaki sedan 1980.
Japanska Kawasaki har följande modellprogram:

Naked-modeller som börjar sitt modellnamn på Z, från 125cc upp till den vassaste H2 motorn som ligger på 1000cc, kompressormatad på 200hk.
Märkets sportmodeller kallas Ninja och har även där ett utbud från 125cc upp till toppen. Kawasaki erbjuder även våra touringåkare en stark konkurrent till våra andra premium märken; Versys serien, finns från 650cc-1000cc.

Våra duktiga säljare hjälper dig med alla frågor du skulle kunna ha gällande Kawasakis modeller, tillbehör och garanti-och servicefrågor. Givetvis hjälper vi dig om du behöver finansiering av din Kawasaki. I vår mc-hall har vi en avdelning speciell för märket. Kontakta våra MC-säljare via mail här på hemsidan eller ring 0520-48 80 30. Välkommen till oss!
KAWASAKI MODELLPROGRAM 2021
 • Hypersport: Ninja H2 R
 • Supersport & sport: ZX-10RR, ZX-10R, Ninja 650, Ninja 125
 • Naked: Z125, Z650, Z900 (70kw), Z900, ZH2, ZH2 SE
 • Sport touring: Ninja 1000SX, NINJA H2 SX, NINJA H2 SX SE+
 • Adventure Tourer: KLX230, VERSYS 650, VERSYS 1000 S, VERSYS 1000 SE
 • Modern Classics: W800, Z900RS, Z900RS CAFÉ
 • Urban Cruiser: Vulcan S
GARANTI
Kawasakis fabriksgaranti gäller i 2 år. För att motorcykelns garantier skall gälla behövs dessa grundvillkor för service fyllas:
 • 1000km (eller 12 mån), 12000 km (eller 12 mån) och 24000 km (eller 24 mån).
 • Service skall utföras i en auktoriserad verkstad
Det finns vissa undantag beroende av modell. För mer detaljerad information om serviceintervaller hittar du i Serviceboken som följer med motorcykeln. Du kan också kontakta kundmottagningen för Verkstaden i Bike Trollhättan. För kontakt med verkstaden klickar du HÄR

FÖRSÄKRA DIN KAWASAKI MED SVEDEA
Kawasaki samarbetar med Svedea. De erbjuder en märkesförsäkring som skräddarsys speciellt för dig i samband med köpet där du får en förmånlig premie. Fråga våra säljare för mer information i samband med ditt köp så hjälper vi dig att hitta rätt försäkring för din Kawasaki! Kortfattat ger dig försäkringen flera fördelar:
TRYGGHET - Alltid reparation med originaldelar hos auktoriserad verkstad
ASSISTANS - Få hjälp vid driftstopp eller haveri dygnet runt helt utan självrisk.
ALLRISK - Unik drulleförsäkring om du tankar fel eller tappar bort dina nycklar
SERVICE KAWASAKI PÅ BIKE TROLLHÄTTAN
Vi garanterar dig att vi alltid använder Kawasaki originaldelar när vi utför jobbet i vår verkstad och ger förstklassig service både för dig och din MC!
Service för din MC bokar du här! (Till Bokningsförfrågan Verkstaden)KLÄDER & MC-UTRUSTNING FRÅN KAWASAKI
Givetvis kan vi på Bike Trollhättan ta in det som du skulle kunna behöva. Snacka med oss om det är något du vill beställa. Vi har också ett litet lager med mc-utrustning, kläder & accessoarer. Självklart också tillbehör och reservdelar till de olika modellerna från Kawasaki. I våran butik så hittar du kausala kläder från Kawasaki, även accessoarer som kaffekoppar med mera.
Här finner du produkter som vi har på lager:

TILL KAWASAKI KLÄDER & ACCESSOARER


KÖPA KAWASAKI PÅ MC-ONLINE
"Vi vill erbjuda våra kunder olika sätt att betala för sin mc, så att de kan välja det som passar dem bäst. En del kunder har visat intresse för att handla online. Traditionellt har kunderna velat besöka en butik och kanske testköra motorcykeln, men att handla på nätet har blivit allt vanligare inom handeln och vi är därför angelägna att se hur vår online handel för fordon tas emot av kunderna. Vi vill gärna betjäna våra kunder i alla kanaler; online, butik, per telefon, eller chatt, och till och med erbjuda leverans av fordonet hem kostnadsfritt till kunder om önskemålet om detta finns."

Jerker Axelsson, VD Bike Trollhättan

    

Fördelar med att köpa MC-online hos Bike Trollhättan är:


 • Välj avbetalning eller kontant
 • Ansök tryggt och enkelt med BankID
 • Köpet är inte bindande för någon part
 • Vi erbjuder hemleverans
 • Har du inbyte? Detta registrerar du samtidigt