KTM | BIKE TROLLHÄTTAN

   KTM logo Bike Trollhättan

Vi är mycket stolta över att kunna kalla oss för auktoriserad återförsäljare och att ha en auktoriserad verkstad för KTM.

KTM har sina rötter i rally & MX, vi kan rakryggat säga att KTM ligger i framkant gällande teknik & prestanda i sina motorcyklar.

Det sortimentet som KTM idag erbjuder är väldigt brett, vi hittar allt från offroadmaskiner till världsledande motorcyklar med hög prestanda, även crossar och mindre racingbilar. Utöver fordonen så erbjuder KTM även ett brett sortiment av kläder och tillbehör.

Välkommen till Bike Trollhättan, vi hjälper dig med allt som gäller försäljning av MC, tillbehör, personlig utrustning samt service- och garantiärenden.


  KTM i Bike Trollhättans MC-Hall

GARANTI & SERVICEINTERVALLER KTM

KTM erbjuder 2 års fabriksgaranti på nya motorcyklar förutsatt att service sköts enligt boken på en verkstad som är auktoriserad för KTM, det är vi!

Första servicen inträffar alltid efter 100 mil eller senast 1 år efter leverans.

  • På KTMs 1-cylindriga motorer som vi hittar i 125, 390 & 690-serien skall service utfärdas med 750-mila intervaller eller senast 1 år efter leverans eller tidigare service.
  • Modeller som innehåller en parallelltwin, såsom 790 & 890-serien serien skall service utfärdas med 1500-mila intervaller eller senast 1 år efter leverans eller tidigare service.
  • De mest kraftfulla modeller i KTMs utbud har en V-twin motor på 1290cc, där skall service utfärdas med 1500-mila intervaller eller senast 1 år efter leverans eller tidigare service

MOBILITETSGARANTI

KTM erbjuder sina kunder en Mobilitetsgaranti som gäller dygnet runt ifall du skulle få stopp på din motorcykel under resans gång.

Läs mer om mobilitetsgarantI hos KTMKTM KORTET

Handla nu, betala senare! Med KTM kortet har du möjlighet att delbetala dina köp RÄNTEFRITT upp till 60 dagar, därefter betalar du ränta. Med KTM kortet kan du handla vart som helst, men inte minst hos oss auktoriserade KTM handlare. Kreditgräns på 100.000:- Aviavgift & uppläggningsavgift tillkommer. Ansök om kortet via denna länken  eller varmt välkommen in till oss så hjälper vi dig.

Läs mer om kortet och ansök här!

Finansiera KTM med KTM kortet

Kreditgivare: Santander Consumer BankKTM - POWER PARTS

KTM erbjuder väldigt mycket tillbehör och utrustning till sina motorcyklar för att kunden själv skall kunna bygga sin egen motorcykel efter sina egna behov och smak, alla Power parts som KTM erbjuder är modellanpassade och kräver inga modifikationer.

KTM - POWER WEAR

KTM´s egna kläder går under namnet Power Wear, här hittar du allt ifrån vanliga kläder & skor till högkvalitativa skinnställ, hjälmar & stövlar. KTM har ett samarbete med världskända Alpinestars och tillverkar mycket utav dess premiumutrustning tillsammans.

KÖPA KTM PÅ MC-ONLINE

"Vi vill erbjuda våra kunder olika sätt att betala för sin mc, så att de kan välja det som passar dem bäst. En del kunder har visat intresse för att handla online. Traditionellt har kunderna velat besöka en butik och kanske testköra motorcykeln, men att handla på nätet har blivit allt vanligare inom handeln och vi är därför angelägna att se hur vår online handel för fordon tas emot av kunderna. Vi vill gärna betjäna våra kunder i alla kanaler; online, butik, per telefon, eller chatt, och till och med erbjuda leverans av fordonet hem kostnadsfritt till kunder om önskemålet om detta finns."


Jerker Axelsson, VD Bike TrollhättanFördelar med att köpa MC-online hos Bike Trollhättan är:


  • Välj avbetalning eller kontant
  • Ansök tryggt och enkelt med BankID
  • Köpet är inte bindande för någon part
  • Kostnadsfri hemleverans* (Gäller endast online-köp)
  • Har du inbyte? Detta registrerar du samtidigt

Klicka här för att komma till MC-online