DUCATI | BIKE TROLLHÄTTAN

         Ducati Mc online

DIN DUCATIHANDLARE I VÄSTSVERIGE

Vi på Bike Trollhättan är mycket stolta  att vara  återförsäljare av Ducati

Bor du t.ex i Göteborg, Lidköping och Borås är vi det självklara valet av Ducatihandlare. Vi utför service av din Ducati i vår auktoriserade verkstad så att din MC kan rulla många bekymmersfria mil. I MC-Hallen har vi en fin Ducati-avdelning med MC-Kläder och accessoarer. Givetvis har vi de allra flesta av Ducatis modeller för visning och vanligtvis som demohojar. Vi erbjuder även online-försäljning av våra Ducati-motorcyklar och kan fixa leverans hem till dig om du så önskar. 

Ducati har följande modellprogram: Diavel , XDiavel, Hypermotard, Monster , Streetfighter, Multistrada, Scrambler samt de riktigt sportiga Panigale, Superleggera och Supersport. Våra duktiga säljare hjälper dig med alla frågor du skulle kunna ha gällande Ducatis modeller, tillbehör och garanti-och servicefrågor. Givetvis hjälper vi dig om du behöver finansiering av din Ducati.

Välkommen till oss!

  ducati_bike_trollhättan


GARANTI


Ducatis fabriksgaranti gäller 2 år. För att Ducatis garantier skall gälla behövs dessa grundvillkor för service fyllas:
1000km (eller 6 mån), 12000 km (eller 12 mån) och 24000 km (eller 24 mån).
Service skall utföras i en auktoriserad verkstad. Det finns vissa undantag beroende av modell.För mer detaljerad information om serviceintervaller hittar du i Servceboken som följer med motorcykeln. Du kan också kontakta kundmottagningen för Verkstaden i Bike Trollhättan. För kontakt med verkstaden klickar du HÄR: (länk till verkstad)


Upp till 2 års förlängd garanti med din nya Ducati
För att behålla värdet på din motorcykel kan Ducati erbjuda dig en förlängning av garantin med 12 eller 24 månader och obegränsat antal mil! Factory Ever Red följer motorcykeln, inte ägaren. Den förlängda garantin tecknas tillsammans med köpet och kan finansieras tillsammans med själv motorcykeln till en liten höjning av av månadskostnaden.
Ever Red förlängd fabriksgaranti är det bästa sättet att vårda din motorcyke. Factory Ever Red erbjuder:
 • En officiell fabriksgaranti
 • Ingen kostnad vid reperation 
 • Obegränsat antal mil
 • Täckning i hela Europa
 • Assistans tillhandahållen av Ducati Service och använding av Ducati originaldelar
 • Vägservice under hela garantiperioden
 • Möjlighet att finansiera Ever Red tillsammans med köpet av din Ducati
 • Möjlighet att skriva över garantin på en ny ägare om du säljer mototrcykeln
Kontakta oss på Bike Trollhättan om du har fler frågor över fabriksgarantier och Ever Red-programmet för just din modell.


ASSISTANS - DUCATI ROAD ASSISTANCE
Med Ducati Card Assistance får du hjälp vid motorstopp, olycka, skador eller sjukdom, 24 timmar/dag - året runt 24 månader efter leverans av din nya motorcykel. Gäller i hela Europa. Du får hjälp med:

Vägassistans och bärgning
Transport av passagerare
Hemresa eller fortsatt resande
Hemtransport av reparerad motorcykel från annat Europaland
Får reservdelar skickade till annat Europaland
Hotellkostnader i samband med händelse

Denna service ingår kostnadsfritt till alla kunder som har köpt


DUCATI ALL-IN-ONE


FÖRSÄKRING
Ducati samarbetar med Svedea. De erbjuder en märkesförsäkring som skräddarsys speciellt för dig i samband med köpet. Fråga våra säljare för mer information i samband med detta..


DUCATI - KLÄDER & MC-UTRUSTNING
Givetvis kan vi på Bike Trollhättan ta in det som du skulle kunna behöva. Snacka med oss om det är något du vill beställa. Vi har också ett litet lager med mc-utrustning, kläder & accessoare. Självklart också tillberhör och reservdelar till de olika modellerna från Ducati. 
Här finner du produkter som vi har på lager


Till Ducati Personlig utrustning & MC-tillbehörKÖP DUCATI PÅ MC-ONLINE

"Vi vill erbjuda våra kunder olika sätt att betala för sin mc, så att de kan välja det som passar dem bäst. En del kunder har visat intresse för att handla online. Traditionellt har kunderna velat besöka en butik och kanske testköra motorcykeln, men att handla på nätet har blivit allt vanligare inom handeln och vi är därför angelägna att se hur vår online handel för fordon tas emot av kunderna. Vi vill gärna betjäna våra kunder i alla kanaler; online, butik, per telefon, eller chatt, och till och med erbjuda leverans av fordonet hem till kunder om önskemålet om detta finns."

Jerker Axelsson, VD Bike Trollhättan


Fördelar med att köpa MC-online hos Bike Trollhättan är:


 • Välj avbetalning eller kontant
 • Ansök tryggt och enkelt med BankID
 • Köpet är inte bindande för någon part
 • Vi erbjuder hemleverans
 • Har du inbyte? Detta registrerar du samtidigt
SERVICE DUCATI PÅ BIKE TROLLHÄTTAN

Vi garanterar dig att vi alltid använder Ducati originaldelar när vi utför jobbet i vår verkstad och ger förstklassig service både för dig och din MC!
Service för din MC bokar du här. 


Till Bokningsförfrågan Verkstaden