Byxor

Slitdelssök

Sök Spara dina val Sparar...


AGV HjälmarAlpinestars MC-kläder och skyddBike Performance mc-kläderDaninese MC-kläder och skyddGiant Loop väskorHalvarssons mc-kläder skinn och textilHJC hjälmarJofama mc-kläder och skyddKLIM mc-kläder och utrustningKriega mc-väskorLindstrands mc-kläderNolan hjälmarRukka gore-tex mc-kläderCardo Scala Rider intercom för MC.Schuberth mc-hjälmar. Öppningsbara, sport m.m.Scott mc-kläder och skydd. Kläder med gore-tex.Shoei MC-hjälmar i fiber.Sidi mc-stövlar, äventyrs-stövlar och cross-stövlarTCX mc-stövlar. Vattentäta med gore-tex

Lindstrands Blaze Lava Herrbyxa

Pris från

595,00 kr

-70%

1 995,00 kr

Mer information

Lindstrands Blaze Lava Herrbyxa

Lindstrands Blaze Lava är en "kevlarbyxa" från Lindstrands som är HI-art förstärkt på baksidan samt vid knäHI-art är ett material som Lindstrands har utvecklat själva som ökar nötningsstyrkan med över femhundraprocent för textilier och över tvåhundraprocent för skinn vilket gör att deras produkter innehållande denna teknik ger dig en avsevärt förbättrad säkerhet. Kan även kompletteras med reglerbara CE-godkända knä+höft-skydd för en ännu mer ökad säkerhet. Finns även i Short-leg storlek: (8cm kortare)
Detta är modellen för dig som söker en kevlarbyxa för körning i härligt varmt sommarväder. Med premiumkvalitén som den svenska tillverkaren Jofama alltid erbjuder marknaden, har Blaze den kombinationen av komfort och säkerhet sammanflätad i en snygg och tidlös design och kommer att vara ditt givna val under sommaren.

Produktdata

Varianter

Benämning Produktkod Lager Pris Köp

Lindstrands Blaze Lava Herrbyxa storlek 48

5228039648

Lagervara (1-4 dagar) 595,00 kr
1 995,00 kr

Lindstrands Blaze Lava Herrbyxa storlek 60

5228039660

Lagervara (1-4 dagar) 595,00 kr
1 995,00 kr

Tillbehör