Filtrera produkt

Snöskoter

Underkategorier

 • Snöskoterjackor

  Att hålla sig varm och torr under snöskoterturen är av högsta prioritet. För att göra detta på överkroppen kan du med fördel investera i en högkvalitativ snöskoterjacka som kombinerar värme, ventilation, komfort och stil. Hos oss på Bike Trollhättan hittar du därför ett stort utbud av jackor för såväl damer och herrar som barn. 

  Bland vårt stora sortiment hittar du jackor i högkvalitativa material som polyester, fleece, Gore-Tex, Samtex Waterproof och Iselet, vilket innebär att de klarar av även de allra tuffaste väderförhållandena. Självfallet hittar du även jackor i en mängd olika modeller och stilar. 

  Då vi endast samarbetar med de främsta leverantörerna på marknaden hittar du hos oss snöskoterjackor från välkända varumärken som Klim, Snow Code, Sweep, Snowpeople, Tobe och Yamaha.

 • Snöskoterbyxor

  Oavsett om du planerar en lugn skotersemester efter lederna eller också adrenalinstinn puderkörning, är det viktigt att hålla sig varm och torr om benen. För att göra detta på bästa sätt rekommenderar vi dig att investera i ett par högkvalitativa snöskoterbyxor.

   

  Som tur är erbjuder vi på Bike Trollhättan ett stort utbud av högkvalitativa snöskoterbyxor i förstklassiga material som Iselet-tyg, Dry Tek-membran, Armortex kevlartyg, Sympatex och Cordura, vilket gör att du kan vistas utomhus även under de allra tuffaste väderförhållandena.

   

  Bland vårt stora utbud hittar du självfallet snöskoterbyxor som passar såväl damer och herrar som barn. Då vi lägger stor vikt vid kvalitet erbjuder vi endast byxor från välkända varumärken som BamBib, Snowpeople, Klim, Snow Code, Sweep, Tobe och Yamaha.

 • Snöskoterhjälmar

  Säkerheten bör alltid vara av högsta prioritet, oavsett om du kör motorcykel, fyrhjuling eller snöskoter. Man vet aldrig när olyckan kan vara framme. För att skydda det viktigaste du har under skoterturen rekommenderar vi dig därför att investera i en (stil)säker hjälm. Som tur är erbjuder vi på Bike Trollhättan ett stort utbud av högkvalitativa snöskoterhjälmar som kombinerar det bästa av säkerhet, komfort och stil.

   

  De hjälmar vi tillhandahåller innehåller nästa generations säkerhet samtidigt som de har en mycket låg vikt, bra ventilation och antibakteriell inredning som gör din körupplevelse fantastisk varje gång. Oavsett väder och vind.

   

  Då vi lägger stor vikt vid kvalitet har vi endast valt att samarbeta med de främsta leverantörerna på marknaden. Bland vårt sortiment hittar du därför snöskoterhjälmar från Klim, vilka också finns i en mängd olika färger och stilar.

 • Snöskoterhandskar

  Är du på jakt efter ett par högkvalitativa snöskoterhandskar som håller dina händer varma och torra oavsett väder och vind? Då har du hamnat helt rätt! Hos oss på Bike Trollhättan hittar du nämligen ett stort utbud av förstklassiga snöskoterhandskar som passar alla typer av användare.

   

  En bra skoterhandske bör självfallet klara av att hålla händerna torra, men de bör också vara komfortabla, hållbara och ge dig utstående rörlighet och kontakt med skotern. Bland vårt sortiment hittar du just sådana typer av handskar.

   

  Då vi lägger stor vikt vid kvalitet har vi valt att endast erbjuda produkter från de främsta tillverkarna på marknaden. Bland vårt sortiment hittar du därför förstklassiga snöskoterhandskar från välkända varumärken som Dexshell, Five, Klim, IXS, Snowpeople, Sweep och Tobe.

 • Snöskoterunderställ

  Att hålla sig varm under snöskoterturen är ett måste. Inte minst under vinterns kallaste månader. Det allra bästa sättet att hålla sig varm är med ett rejält underställ som är anpassat för dig som åker snöskoter. Som tur är erbjuder vi på Bike Trollhättan ett stort utbud av varma underställ för vinterns kalla månader!


   

  Ända sedan vi startade vår verksamhet har vi fokuserat på kvalité. Detsamma gäller såklart våra snöskoterunderställ. Hos oss hittar du därför värmande underställ från välkända varumärken som Dexshell, Klim, Svala, Tobe och Woolpower. Självfallet hittar du också underställ som passar hela familjen.

 • Snöskoteroveraller

  En rejäl skoteroverall är det bästa du kan bära för att hålla dig varm på vintern. Inte minst om du flyger fram med skoter. Inte nog med att overaller är varma, är de också väldigt smidiga att ta på sig och hålla reda på. Här på Bike Trollhättan har vi därför valt att tillhandahålla ett stort utbud av högkvalitativa snöskoteroveraller.


   

  Bland vårt stora utbud hittar du overaller från välkända varumärken som Klim, Lochsa, Snow People, Sweep och Tobe. Självfallet hittar du också overaller som passar för barn, herrar och damer. Alltid till bra priser och med snabba leveranser över hela Sverige!

 • Snöskoter övrigt

  Om du planerar en längre snöskotertur i sällskap med andra kan det vara skönt att kunna kommunicera med varandra. Hos oss på Bike Trollhättan hittar du därför ett stort utbud av intercom för skoterkörning. Självfallet från pålitliga varumärken som Scala Rider och Cardo.

   Oavsett om du är ute efter kompletta intercomsystem eller också letar efter enskilda tillbehör som högtalare och mikrofon, hittar du det garanterat hos oss. Just nu erbjuder vi dessutom rabatterade priser upp till 25%. Skynda fynda!