Lindstrands

Slitdelssök

Sök Spara dina val Sparar...

Filtrera på pris


AGV HjälmarAlpinestars MC-kläder och skyddBike Performance mc-kläderDaninese MC-kläder och skyddGiant Loop väskorHalvarssons mc-kläder skinn och textilHJC hjälmarJofama mc-kläder och skyddKLIM mc-kläder och utrustningKriega mc-väskorLindstrands mc-kläderNolan hjälmarRukka gore-tex mc-kläderCardo Scala Rider intercom för MC.Schuberth mc-hjälmar. Öppningsbara, sport m.m.Scott mc-kläder och skydd. Kläder med gore-tex.Shoei MC-hjälmar i fiber.Sidi mc-stövlar, äventyrs-stövlar och cross-stövlarTCX mc-stövlar. Vattentäta med gore-tex
Lindstrands

Letar du efter MC-kläder från Lindstrands? Då har du kommit till helt rätt företag.

Vi på Bike Trollhättan erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa MC-kläder från populära Lindstrands. 

Lindstrands Malung

Idag är Lindstrands ett av de populäraste varumärkena när det kommer till MC-kläder. Kanske har det att göra med deras högkvalitativa kläder av tåliga och funktionella material såsom Dryway, Outlast och HI-ART, eller också deras b...

Letar du efter MC-kläder från Lindstrands? Då har du kommit till helt rätt företag.

Vi på Bike Trollhättan erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa MC-kläder från populära Lindstrands. 

Lindstrands Malung

Idag är Lindstrands ett av de populäraste varumärkena när det kommer till MC-kläder. Kanske har det att göra med deras högkvalitativa kläder av tåliga och funktionella material såsom Dryway, Outlast och HI-ART, eller också deras bekväma utformning.

Lindstrands ingår i samma koncern som både Halvarssons och Jofama som alla har sitt huvudkontor i Malung i Sverige. Sedan några år tillbaka är deras produktion flyttad till Kina, men resterande avdelningar såsom design och produktutveckling finns fortfarande kvar i Malung.

Lindstrands började med att tillverka MC-stövlar redan på 50-talet och därifrån har tillverkningen utvecklats till ett heltäckande sortiment av både kläder och skyddsutrustning. Tack vare deras långa erfarenhet har de lyckats utforma och utveckla kläder som MC-förare verkligen trivs i. Oavsett väder. 

Genom åren har både amatörer och tävlingsåkare valt att använda sig utav deras kläder på grund utav den höga kvalitén och stora valmöjligheten. Kläderna kan användas oavsett om du föredrar att åka på asfalt eller grus. 

Lindstrands MC rea

Bike Trollhättan erbjuder ett brett sortiment av Lindstrands kläder innehållande bland annat Lindstrands handskar, jackor och byxor. Vi erbjuder dessutom utvalda produkter till rabatterade priser. 

Vi erbjuder dessutom fri frakt vid köp över 1000 kronor och snabba leveranser inom hela Sverige. Men kanske viktigast av allt så har vi också trevlig och kunnig personal som alltid vill kundernas bästa. Tveka därför inte på att höra av dig ifall du har några frågor eller funderingar.

Mer

Lindstrands