Halvarssons

Halvarssons, Jofama och Lindstrands är en och samma koncern som har sitt huvudkontor i Malung Sverige.
Deras produktion är sedan några år tillbaka flyttad till Kina men resterande avdelningar så som design ligger kvar i Malung.
Jofama är även stora på fashionmarknaden med "vanliga" kläder.
Jofama grundades redan 1926.
Dem använder sig mycket utav material så som Dryway, Outlast, HI-ART osv i deras MC-kläder.

Filtrera produkt

Halvarssons

Underkategorier

 • Halvarssons Jackor

  Hos oss på Bike Trollhättan hittar du ett välsorterat utbud av funktionella, säkra och snygga MC-jackor från populära Halvarssons. Vi erbjuder jackor i en mängd olika material och stilar till både dam och herr.

   

  Det som kännetecknar Halvarssons jackor är den genomgående höga kvalitén och funktionaliteten. Oavsett vad du har för åkstil eller vilken typ av väder du planerar att färdas i, hittar du garanterat en jacka som passar just dig!

   

  Just nu erbjuder vi dessutom rabatterade priser på upp till 75% på utvalda jackor från Halvarssons – skynda fynda.

 • Halvarssons Byxor
 • Halvarssons Skydd
 • Halvarssons Underställ

  Temperaturen kan lätt sjunka när man är ute på vägarna. För att behålla värmen och humöret under motorcykelturen, är det därför viktigt att bära kläder efter väder. Ett bra tips är att tänka enligt lager-på-lager principen och använda ett underställ närmast kroppen.

   

  Hos oss på Bike Trollhättan hittar du därför ett välsorterat utbud av varma, bekväma och funktionella underställ från Halvarssons. Bland vårt sortiment av Halvarssons underställ hittar du de som är tillverkade av polyester och ull. Många ställ är också försedda med spandex, mesh och andra material för att säkerställa högsta möjliga komfort och funktionalitet.

   

   Just nu är utvalda produkter dessutom rabatterade med upp till 50% - skynda fynda!

 • Halvarssons Handskar