Alpinestars

Är du på jakt efter MC-utrustning från det populära varumärket Alpinestars? I så fall har du hamnat helt rätt! Hos oss på Bike Trollhättan hittar du nämligen ett utav nätets största utbud av utrustning från omtyckta Alpinestars!Det italienska varumärket grundades redan 1963 i Asolo och har sedan dess tagit MC-världen med storm genom att gång efter gång lyckas överträffa sig själva och förse marknaden med banbrytande teknik och design. Något som har lett till att man idag är en utav dem största motorsports förknippade företagen i världen, med allt ifrån mountainbike till formel 1.B...

Är du på jakt efter MC-utrustning från det populära varumärket Alpinestars? I så fall har du hamnat helt rätt! Hos oss på Bike Trollhättan hittar du nämligen ett utav nätets största utbud av utrustning från omtyckta Alpinestars!Det italienska varumärket grundades redan 1963 i Asolo och har sedan dess tagit MC-världen med storm genom att gång efter gång lyckas överträffa sig själva och förse marknaden med banbrytande teknik och design. Något som har lett till att man idag är en utav dem största motorsports förknippade företagen i världen, med allt ifrån mountainbike till formel 1.Bland Alpinestars stora utbudet hittar du högkvalitativ utrustning bestående av allt ifrån MC handskar, MC stövlar, MC byxor, Cross handskar, Cross stövlar, skyddsjackor, ryggskydd, skinnställ, kläder och mycket mer. Kort och gott allt du behöver för ett liv på och utanför vägen!

Mer

Filtrera produkt

Alpinestars

Underkategorier

 • Alpinestars Jackor

  Ända sedan starten 1963 har italienska Alpinestars tillverkat högkvalitativa MC-kläder som passar alla typer av åkare. En av deras fanbärare har såklart varit deras (stil)säkra och bekväma jackor.

   

  Här på Bike Trollhättan är vi därför glada över att kunna erbjuda ett stort utbud av motorcykeljackor från Alpinestars. Bland vårt sortiment hittar du bland de populära modellerna Missile Tech, T-Missile Drystar Tech, Yaguara Drystar Tech och Durban Gore-Tex Tech.

   

  Synonymt för Alpinestars jackor är att de är tillverkade av hållbara och slitstarka material som läder, polyamid, Drystar och Gore-tex-membran. Många av deras jackor är ocskså utrustade med CE-certifierade skydd, ventilationsfickor och andra finesser som säkerställer högsta möjliga säkerhet och komforfort.

 • Alpinestars Byxor

  Det italienska varumärket Alpinestars grundades år 1963 och har ända sedan dess försett MC-världen med förstklassig utrustning i form av bland annat byxor. På Bike Trollhättan är vi därför mycket glada över att kunna erbjuda ett komplett utbud av Alpinestars byxor som håller dig (stil)säker på vägarna.

   

  Bland vårt sortiment återfinns populära modeller som passar alla typer av åkare, oavsett om du kör enduro, offroad eller racing. Till de byxor vi tillhandahåller hör bland annat Yaguara, Missile och Durban i såväl herr- som damstorlekar och passformer.

   

  Det som gör att Alpinestars MC-byxor håller en så pass hög kvalitet, är att de kombinerar förstklassiga material som läder, Drystar- och Gore-Tex-membran med CE-godkända skydd och andra egenskaper. Allt för att garantera högsta komfort och säkerhet!

 • Alpinestars Skinnställ

  Ett skinnställ är perfekt för dig som föredrar att köra racing eller touring. Förutom att de är väldigt enkla att ta av och på sig erbjuder de också hög komfort och säkerhet. Inte minst skinnställen som har producerats av italienska Alpinestars.

   

  Här på Bike Trollhättan är vi därför mycket glad över att kunna erbjuda ett komplett utbud av skinnställ från Alpinestars. Bland vårt sortiment hittar du både helställ och 2-delade ställ för såväl herr som dam. Tillsammans med många andra modeller hittar du bland annat favoriter som AS Motegi, GP Pro och Missile Tech i flertalet olika färger.

   

  Genom att välja ett skinnställ från Alpinestars kan du vara säker att du får ett ställ som är tillverkat av hållbart och bekvämt premiumskinn som formar sig efter din kropp. Utöver detta innehåller dem dessutom CE-certifierade skydd, stora stretchpaneler, aerodynamisk ryggpuckel och andra finesser som säkerställer högsta möjliga säkerhet, komfort och prestation.

 • Alpinestars Stövlar

  Är du på jakt efter ett par MC-stövlar från italienska Alpinestars? I så fall har du hamnat helt rätt - hos oss på Bike Trollhättan hittar du ett komplett utbud av Alpinestars stövlar som passar alla typer av åkare!

   

  Bland vårt stora sortiment hittar du populära stövlar som S-MX 6 V2, Air Plus XCR, Supertech R, Toucan, Ridge V2, Web 2 och Andes för att bara nämna några. Självfallet hittar du stövlar i både herr- och dammodeller i en mängd olika färgsättningar.

   

  Det finns många faktorer som gör att Alpinestars stövlar hör till dem bästa på marknaden. Till dessa hör däremot användandet av förstklassiga material och karaktäristiska egenskaper som säkerställer högsta möjliga komfort, säkerhet och prestanda.  

 • Alpinestars Handskar

  Handskar är essentiella för att du som MC-förare ska kunna styra, gasa, koppla och bromsa på bästa sätt. De är dessutom betydelsefulla för att du inte ska frysa om händerna samtidigt som de ger skydd ifall olyckan skulle vara framme. Med andra ord ett viktigt tillbehör som ger dig både komfort och säkerhet efter vägarna.

   

  Här på Bike Trollhättan är vi därför mycket glada över att kunna erbjuda ett stort utbud av högkvalitativa handskar från Alpinestars. Den italienska giganten som försett världen med förstklassiga MC-kläder och tillbehör ända sedan 60-talet.

   

  Och inte råder det någon fråga om varför deras produkter, inte minst handskarna, har blivit så pass populära. Synonymt för samtliga är nämligen att man använder högkvalitativa material som premiumläder och Outdry-membran i kombination med PU-skydd över knogarna, Touchscreen teknologi över fingert och andra finesser. Det vill säga allt som krävs för att ge dig högsta möjliga komfort och säkerhet.