VARUMÄRKEN
Vi på Bike är stolta över att kunna erbjuda ett av marknadens absolut starkaste utbud inom mc. Vi är återförsäljare av bland annat BMW, KTM, Yamaha, Harley-Davidson, Kawasaki, Ducati, Klim, Rukka och Alpinestars för att nämna några.
Vi på Bike försöker att alltid ha ett aktuellt och fräscht utbud och är snabba på att få hem nya produkter, både i vår butik och här i vår webshop. Vi jobbar också ständigt för att ha något för alla, oavsett körinriktning eller budget.
Här kan du enkelt manövrera för att titta på de varumärken som intresserar just dig.
Vi på Bike har också god kännedom om våra varu...
Vi på Bike är stolta över att kunna erbjuda ett av marknadens absolut starkaste utbud inom mc. Vi är återförsäljare av bland annat BMW, KTM, Yamaha, Harley-Davidson, Kawasaki, Ducati, Klim, Rukka och Alpinestars för att nämna några.
Vi på Bike försöker att alltid ha ett aktuellt och fräscht utbud och är snabba på att få hem nya produkter, både i vår butik och här i vår webshop. Vi jobbar också ständigt för att ha något för alla, oavsett körinriktning eller budget.
Här kan du enkelt manövrera för att titta på de varumärken som intresserar just dig.
Vi på Bike har också god kännedom om våra varumärken så har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi gärna att hitta rätt produkt för just dig och dina önskemål.
Mer

Filtrera produkt

VARUMÄRKEN

Underkategorier

 • Abus

  Att säkert kunna låsa fast din hoj är en trygghet för dig, men också en nödvändighet för att kunna få ersättning från försäkringen. Det räcker dock inte med att låsa fast motorcykeln med vilket lås som helst, utan det måste ske med ett certifierat MC-lås i klass C alternativt med hänglås och kätting i klass 3.


   
   

  Abus är ett tyskt säkerhetsföretag som tillverkar pålitliga MC-lås vilka är godkända enligt just dessa standarder. Bland deras sortiment hittar du ett stort utbud av godkända lås som skivbromslås, kättinglås, hänglås och bygellås, vilka även kan användas till mopeder.


   
   

  Tack vare den goda kvalitén, höga säkerheten och de rimliga priserna har Abus idag blivit det självklara valet när det kommer till godkända lås för MC. Utforska det stora utbudet nedan!

 • Akrapovic

  Akrapovic_logo

  Sök på din MC här>>

  Akrapovic är ett slovenskt företag som huvudsakligen fokuserar på att ta fram och tillverka ljuddämpare till motorcyklar. Företaget, som grundades av racerföraren Igor Akrapovic i början av 90-talet, är numera väletablerat på den internationella marknaden.

   

  De flesta associerar idag Akrapovic som ett välrenomerat varumärke som i årtionden försett marknaden med dom bästa ljuddämparna till MC. Bland sortimentet återfinns slip-ons till bl.a. BMW S 1000RR, BMW S 1000R, BMW R1200 GS, BMW F850 GS, BMW F750 GS, Kawasaki z1000, Kawasaki Z900, Kawasaki Ninja ZX-10R, Kawasaki VstromVersys 1000, Suzuki GSXR 1000, Honda VFR m.fl.

   

  Utforska vårt utbud av ljuddämpare och slip-ons från Akrapovic och handla sedan enkelt online. Alltid till schyssta priser och med snabba och kostnadsfria leveranser inom hela Sverige!

 • Alpinestars

  Är du på jakt efter MC-utrustning från det populära varumärket Alpinestars? I så fall har du hamnat helt rätt! Hos oss på Bike Trollhättan hittar du nämligen ett utav nätets största utbud av utrustning från omtyckta Alpinestars!  Det italienska varumärket grundades redan 1963 i Asolo och har sedan dess tagit MC-världen med storm genom att gång efter gång lyckas överträffa sig själva och förse marknaden med banbrytande teknik och design. Något som har lett till att man idag är en utav dem största motorsports förknippade företagen i världen, med allt ifrån mountainbike till formel 1.  Bland Alpinestars stora utbudet hittar du högkvalitativ utrustning bestående av allt ifrån MC handskar, MC stövlar, MC byxor, Cross handskar, Cross stövlar, skyddsjackor, ryggskydd, skinnställ, kläder och mycket mer. Kort och gott allt du behöver för ett liv på och utanför vägen!

 • ARAI

  Från den världsledande och ikoniska tillverkaren Arai. För åkaren som inte nöjer sig med något annat än det absolut bästa marknaden har att erbjuda finns för er Arai. När man pratar om revolutionerande utveckling och banbrytande teknologi inom mc-hjälmar, är det omöjligt att inte prata om Arai. Med deras alltid lika träffsäkra design och marknadsledande hjälmteknik, är Arai för evigt en av åkarnas mest älskade tillverkare, och dem har alltid en hedersplats på hjälmhyllorna i varje butik världen över.

   

  Arai grundades år 1926 och är också därför en av marknadens äldsta tillverkare och bär i och med detta naturligt med sig en fantastisk historia och framför allt en oersättlig erfarenhet. Tidigt efter starten bestämde sig Arai för att inte nöja sig med något annat än att bli marknadens absolut bästa tillverkare, målen var många och oklara till en början, skulle man sikta på att sälja flest exemplar? Vinna flest tävlingar? Efter många satsningar och tester, utvecklades till slut Arai fram till att bli det märket som skulle komma at bära fanan för vad säkerhet innebär. Arai sätter nämligen säkerheten som sin absolut största prioritet, och detta speglas i deras modeller i allt från design till materialval, tydligare än hos någon annan hjälmtillverkare.

   

  Arai hos oss på Bike Trollhättan

  Vi på Bike Trollhättan är stolta att kunna erbjuda Arai till våra kunder och vi bär med oss många år av goda minnen och erfarenheter med denna alltid lika fantastiska hjälmtillverkare, och därför har också Arai alltid en speciell plats i vårat sortiment. Kom gärna in till våran butik för att få se deras fantastiska lackeringar och dekorer med egna ögon och hitta hjälmen som passar just dig. Har ni några frågor svarar vi mer än gärna på dessa i våran butik, samt lika väl över telefon. Välkomna in och upplev Arai.

 • BAAS
  BAAS är ett tyskt märke som koncentrerat sg på El-delar till MC, och ATV med hög kvalitet.
  För närvarnde produceras över 50% av sortimentet i egna lokaler.
  BAAS har varit verksamt på marknaden sedan 1971 och USB-kontakter är en stor del av vår försäljning här på Bike Trollhättan.
 • Bike Performance
  Bike Performance är Bike:s egna varumärke med kvalitetsprodukter till bästa pris! Genom att kapa 1 mellanhand kan vi erbjuda bättre produkter till lägre pris helt enkelt.
 • BMW Motorrad

  BMW Motorad logo

  Är du på jakt efter BMW MC-kläder? Då har du hamnat helt rätt! Hos oss på Bike Trollhättan hittar du nämligen ett stort utbud av både kläder och annan personlig utrustning från populära BMW. För den erfarna BMW-åkaren kommer det inte som någon nyhet att deras sortiment under kategorierna "personlig utrustning" och "tillbehör", andas samma premiumkänsla och högkvalitativa standard som deras motorcyklar. BMW tar stor stolthet i att tillverka några av marknadens absolut finaste modeller och har en given hedersplats i varje återförsäljares butik.


  Bland vårt stora utbud hittar du bland annat BMW MC-kläder i form av regnoveraller, byxor, handskar, jackor och stövlar. Utöver kläder erbjuder vi även annan utrustning som hjälmar, GPS och tankväskor. Kort och gott allt du behöver för att göra motorcykelturerna mer behagliga och säkra!


  Det som kännetecknar BMW och dess högkvalitativa kläder är dess snygga design och fantastiska funktionalitet. Med hjälp av deras produkter kan du njuta av en härlig körkänsla oavsett väder och terräng.

 • Cardo Systems

  Cardo Systems är världsmarknadsledande inom interkom headset för motorcyklister. Med introduktionen 2004 av scala rider® Bluetooth av headset har Cardo bokstavligen banat väg för en ny produktkategori som var obefintlig tills dess.
  Cardo systems produktlinje har successivt utökats. Idag omfattar scala rider linjen de mest avancerade apparater i kategorin från fast instegsprodukter till den mest funktionsrika kommunikations- och underhållningssystem som finns. Scala Riders produkter kan hittas i motorcykelbutiker i över 80 länder.

 • Castrol

  Castrol är ett av det mest kända varumärket inom motorolja och smörjmedel för fordon. Bike Trollhättan säljer motorolja för 2-takts och 4-taktsmotorer, motorcyklar, mopeder samt ATV.

  Castrol tillverkar även bl.a kedjespray för MC-kedjor, kylvätska och transmissionsolja för att bara nämna några smörjoljor.

  Beställ smidigt och enkelt genom vår webshop-Fria Byten, 30 dagars Öppet Köp och 1-3 dagars leveranstid på Lagervaror.

 • CTEK

  Om du är på jakt efter en batteriladdare eller en adapter till din laddkabel, kan du med fördel kika in vårt sortiment från CTEK. Ett svenskt företag som har inriktat sig på att utveckla och producera högkvalitativa batteriladdare och tillbehör till alla typer av fordon, däribland bilar och motorcyklar.

   

  Synonymt för CTEK:s produkter är att de håller en genomgående hög kvalitet och är försedda med en rad goda funktioner. Bland funktionerna återfinns bland annat skydd mot felinkoppling samtidigt som laddarna är kortslutningssäkra.

   

  Utforska vårt välsorterade utbud av CTEK-laddare, adaptrar och andra tillbehör. Handla därefter online eller i butik, beroende på vad som passar dig bäst!

 • Dainese

  Letar du efter högkvalitativ MC-utrustning från det populära varumärket Dainese? Då har du hittat helt rätt! Hos oss på Bike Trollhättan hittar du nämligen ett utav nätets största utbud av produkter från Dainese.


   
   

  Dainese är kanske mest kända för sina otroligt fina skinnställ men erbjuder även lika bra MC-handskar, MC stövlar, skyddsjackor och mycket mer. Historien om Dainese började i Molvena, Italien 1972. Lino Dainese, en ung motorcyklist och affärsman, började designa och göra skyddskläder för cyklister. Med inspiration från geometri och från naturen själv.

  Dainese historia börjar 1968 när grundaren Lino Dainese och hans kompisar åkte på semester till London på deras vespor. Väl framme så möttes de av flera brittiska åkare som bar läderkläder på deras motorcyklar/mopeder, och det var där idén föddes om att skapa ett varumärke som tillverkar snygga, säkra och sköna mc-kläder i skinn!

  några år senare (1974) var deras tillverkning och innovation redan i framkant i mc-världen och det var här Dainese valde att ta det till nästa nivå och började samarbeta med flera proffs-förare för att tillsammans med dem ta fram en ännu bekvämare och säkrare utrustning. Tack vare detta så lanserade också Dainese världens första ryggskydd till marknaden år 1979, något som idag är en självklarhet på i stort sett alla märken världen över.
   
   

  Idag associeras varumärket med kvalitet och säkerhet, vilket är vad alla hojåkare söker efter. Något som också har gjort dem populära är att de erbjuder utrustning för både damer och herrar!

 • Ducati

  Ducati är ett italienskt varumärke som gjort sig kända för att utveckla och producera förstklassiga sporthojar som Panigale, äventyrs- och resehojar som Multistrada, samt street-MC som Monster och Scramblermaskiner.

   

  Förutom motorcyklar tillverkar man också högkvalitativa komponenter till dessa, men också andra tillbehör såsom kläder och hjälmar.

   

  På Bike Trollhättan är vi därför mycket glada över att kunna erbjuda ett komplett sortiment från Ducati. Hos oss hittar du allt ifrån avgassystem och stöldlarm till väskor, t-shirts, hoodies, jackor, byxor, handskar, och kepsar.

   

  Utforska vårt välfyllda sortiment och handla sedan enkelt online eller i vår butik. Alltid med fri frakt vid köp över 1000 kr samt snabba leveranser inom hela Sverige!

 • Forma

  Forma är ett italienskt varumärke som grundades av Mr. Ivano Binotto och hans hustru Mrs. Simonetta i slutet av 90-talet. Innan de två drog igång sin verksamhet år 1999 hade de arbetat 25 år med att tillverka MC-stövlar. Därför föll valet naturligtvis på stövlar när det var dags att dra igång sin egen verksamhet!

   

  Mycket har hänt sedan starten, men strävan efter att ta fram de mest högkvalitativa MC-stövlarna till rätt pris består än idag. Troligtvis är det också därför som Forma idag finns representerade i över 60 länder och kan titulera sig som ett av världens snabbast växande märke inom stövlar för MC.

   

  På Bike Trollhättan är vi därför mycket glada över att kunna erbjuda streetskor, touring- och sportstövlar från Forma. Ett självklart val om du önskar MC-stövlar av hög kvalitet till rätt pris!

    

 • Five
 • Grand Canyon
 • Giant Loop

  Oavsett ifall du endast planerar en dagstur eller längre resa med motorcykeln, är det alltid en bra idé att utrusta den med väskor som gör det möjligt att ta med nödvändig utrustning. Ifall du vill ha en smidig väska som lämpar sig utmärkt för enduroåkning, kan vi varmt rekommendera väskor från Giant Loop.

  Giant Loop är ett amerikanskt varumärke som även tillverkar samtliga av sina väskor i just USA. Den höga kvalitén i kombination med smart design har gjort att Giant Loop idag är det självklara valet när det kommer till MC-väskor för främst enduroåkning.

  Bland deras välsorterade sortiment hittar du praktiska och högkvalitativa sadelväskor, skärmväskor och gastanksväskor. Utforska sortimentet nedan!

 • Grex
 • Givi
  Givi är ett mc-marknadens mest välkända varumärken när det kommer till tillbehör, deras packväskor och topboxar är kända för sin förstklassiga kvalité och genomtänkta design.

  Sök Givi till din MC här>>

  Givi's historia började är 1978 och grundades av den då före-detta Moto-GP föraren Guiseppe Visenzi och efter sin framgångsrika karriär valde att ta en annan bana i livet och hittade då ett sätt förgylla körupplevelsen för alla mc-åkare världen över genom att erbjuda några av marknadens bästa förvaringsmöjligheter och mycket mer.
  Givi har en stor bredd i sitt utbud och vi på Bike är stolta över att ha bra kännedom om deras modeller så om du har frågor eller funderingar är det bara att du hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna att hitta rätt produkt för just dig och dina ändamål.
 • Halvarssons


  Halvarssons är ett av marknadens mest välkända och populära varumärken, deras modeller genomsyras alltid av bra materialval och smarta funktioner. Oavsett om du är på jakt efter en jacka eller byxa så kan du känna dig trygg i att alla deras modeller alltid är kvalitetssäkrade och testade innan de lanseras på marknaden. De tillverkar flera modeller i så väl skinn och textil och har ett brett utbud som lämpas sig både för touringåkaren, så väl som för äventyrsåkaren.

  De jobbar bara med välkända material som HI-ART (väldigt starkt glidskydd), samt deras egna beprövade vind- och vattentäta membran Dryway+.

  Deras modeller är också kända för att vara både snygga och bekväma, så för dig som vill ta dig fram med stil och komfort både på, och vid sidan om din hoj så finns det absolut en modell som passar just dig i Halvarssons segment.

  Har du frågor? Tveka inte på att höra av dig till oss, vi på Bike Trollhättan har ett stort utbud av deras modeller i vår butik och god kunskap om deras modeller och hjälper dig gärna att hitta rätt produkt för just dig!

 • Harley-Davidson


  OBS!
  PGA situationen med Covid -19 så har vår leverantör av vissa kläder, personlig utrustning samt tillbehör/reservdelar mycket svårt att förse oss med produkter. Därför kan vi just nu inte erbjuda ett lika stort sortiment just nu. Vi ber alla våra webkunder att ha tålamod för detta och ett det snart kommer att bli normalt igen. De produkter som vi har på lager är märkta grön "Lagervara" och dessa kan du beställa. De produkter som är märkta med orange  "Beställningsvara" har för tillfället så lång leveranstid så vi rekommenderar dig som kund att avvakta med detta tillsvidare. Du kan alltid kontakta oss om du har frågor gällande vår service och produkter från H-D! Stort tack våra kära kunder för ert tålamod med detta!

  //MVH Personalen på H-D Trollhättan samt Bike Trollhättan  Oavsett om du letar efter kläder, personlig utrustning eller reservdelar till din Harley Davidson hoj, har du möjlighet att köpa det hos oss. Vi på Bike H-D Trollhättan erbjuder nämligen hela Harley Davidsons sortiment av kläder och tillbehör till din MC.

   

  Vårt produktutbud innehåller hundratals artiklar och vi erbjuder fri frakt vid köp över 1000 kronor, samt snabba leveranser inom hela Sverige. Välkommen att utforska vårt stora utbud av H-D kläder och tillbehör och tveka inte på att kontakta oss ifall du har några frågor eller funderingar.

   

  Harley Davidson kläder billigt

  Alla som någonsin burit Harley Davidson originalkläder vet att de är något speciellt. Vi har därför tillgång till hela deras sortiment av kläder innehållande bland annat jackor, hjälmar, t-shirts och hoodies.

   

  H-D har utvecklat en populär linje kläder som de kallar ”Core products”. Denna kollektion går att beställa hos oss året om. Självklart erbjuder vi även H-D kläder för både dam och herr.

   

  I vårt sortiment hittar du dessutom utvalda produkter som är rabatterade med upp till 81%.

   

  Tradition och kvalitet 

  Harley Davidson har tillverkat matchande motorcykelkläder och accessoarer ända sedan deras första hoj lämnade fabriken. Något som skedde för nästan hundra år sedan. Efter alla dessa år har de en djup kunskap och vet hur viktigt det är med funktionella och slitstarka kläder som har samma öga för detaljer som deras motorcyklar.

   

  Att köra motorcykel, och framförallt Harley Davidson, är för många en livsstil. En livsstil som kräver ett originellt uttryck som deras originalkläder verkligen kännetecknar. Till stor del för att de själva tillverkar och designar kläderna.

 • HJC

  Letar du efter MC-hjälmar från HJC? Hos oss på Bike Trollhättan hittar du ett stort utbud av HJC hjälmar av en mängd olika modeller som integral, uppfällningsbara och öppna. Självklart hittar du även de mest populära produkterna som IS-17, CS-15 och FG-ST bland många fler.

  HJC hjälmar REA

  För dig som är ute efter att hitta ett billigt alternativ erbjuder vi även rabatterade priser på upp till 50% på utvalda produkter. Leta dig enkelt igenom vårt stora utbud nedan för att hitta en hjälm som passar dina behov, din stil och budget.

  Mer om HJC

  HJC är ett bolag som man skulle kunna kalla en gammal räv i branschen. Bolaget har varit verksamma i över 40 år och startade sin verksamhet under 1971. Ända sedan starten har man riktat in sig på att tillverka högkvalitativa hjälmar för motorcykelåkning, motocross och snöskoter. 

  Tack vare att man haft denna inriktning ända sen start, varit nytänkande och haft rimliga priser har man nått stor framgång och idag är man det bolag som tillverkar flest MC-hjälmar i hela världen. Något som också har gjort det möjligt att tillverka världens största testcenter där man genomför avancerade tester i en vindtunnel med hastigheter på upp till 250 km/timme. På så sätt har man möjlighet att ta fram så säkra och aerodynamiska hjälmar som möjligt. 

  Själva tillverkningen sker på olika fabriker i bland annat Korea, Kina och Vietnam, men man har också ett utvecklingscenter i USA. När du investerar i en hjälm från HJC kan du därför vara säker på att du får en säker och högkvalitativ produkt till ett rimligt pris!

 • Jofama

  Halvarssons, Jofama och Lindstrands är en och samma koncern som har sitt huvudkontor i Malung Sverige.
  Deras produktion är sedan några år tillbaka flyttad till Kina men resterande avdelningar så som design ligger kvar i Malung.
  Jofama är även stora på fashionmarknaden med "vanliga" kläder.
  Jofama grundades redan 1926.
  Dem använder sig mycket utav material så som Dryway, Outlast, HI-ART osv i deras MC-kläder.

 • Klim


  Är du på jakt efter nya MC-kläder från Klim? Då har du kommit helt rätt. Vi på Bike Trollhättan är nämligen störst i Sverige på Klim, vilket innebär att vi har tillgång till hela Klims sortiment. Saknar du någonting i vår webbutik kan du enkelt skicka oss ett mejl så har vi möjligheten att få fram önskad produkt!

  Klim Technical Riding Gear är från början ett amerikanskt bolag och är fortfarande baserat i Idaho, USA. Klim är ledande inom design, utveckling och tillverkning av de mest avancerade kläderna för MC-körning. De använder sig också enbart av den allra senaste och bästa teknologin som Gore-Tex, Superfabric, 3M och YKK bland mycket mer. 


  Med anledning av detta kanske det inte är så konstigt att Klim är ett av de mest populära varumärken inom MC-kläder, samtidigt som allt fler börjar att använda dem. Det är även många av oss här på Bike som har valt att köra i deras kläder.


  Bland de mest populära produkterna hör: 

  •       Klim Adventure Rally Air
  •       Klim Badlands
  •       Klim Kodiak
  •       Klim Carlsbad


  Andra fördelar med att handla hos oss på Bike är att vi erbjuder fri frakt vid köper över 1000 kr, snabba leveranser över hela Sverige, samt fria byten. Dessutom så har vi även en fysisk butik i Trollhättan där du har möjligheten att klämma, känna och prova kläderna innan du bestämmer dig. Varmt välkommen!


  Tips: vill du uttala namnet rätt så är det ”KLAJM” som är rätt uttal.

 • Kawasaki

  Det är inte enbart hojen som måste vara rätt utrustad, utan även du. Om du är en inbiten Kawasakifantast och vill visa detta för andra, kan du med fördel spana in vårt välsorterade utbud av Kawasakikläder och tillbehör.

   

  Bland vårt sortiment återfinns exempelvis kepsar, muggar, t-shirts och tröjor från Kawasaki. Just nu är dessutom utvalda produkter rabatterade med upp till 16% - skynda fynda!

 • Knox

  Knox är ett brittiskt företag som framförallt fokuserar på att utveckla och producera skyddsutrustning och kläder för motorcykelåkare. Historien om Knox sträcker sig tillbaka till 80-talet början. Mycket har såklart hänt sedan dess och idag är företaget representerat över stora delar av världen.

   

  Bland produktsortimentet återfinns bland annat skyddströjor och skyddsjackor samt byxor och handskar, för att bara nämna några. Synonymt för Knox produkter är att de håller en genomgående hög kvalitet, samtidigt som de kombinerar stil och funktionalitet.

   

  Utforska vårt välsorterade utbud av MC-utrustning och kläder från brittiska Knox och handla sedan enkelt online eller i vår butik. Alltid med fri frakt vid köp över 1000 kr samt snabba leveranser inom hela Sverige!

 • Kriega
  Kriega väskor till MC

  Kriega MC-väskor har högsta kvalité och är anpassade för aktiv MC-körning. Väskorna är mycket smidiga och har 10 års garanti. Kriega US-serien är en serie helt vattentäta väskor anpassade för att sitta på din motorcykel eller att spännas fast utanpå en annan väska.

  Kriegas MC-ryggsäckar är gjorda för att lätt kunna tas på och av även med MC-kläderna på sig. en del av ryggsäckarna är 100% vattentäta.

  Köp dina MC-väskor och tillbehör hos oss! Stort sortiment på Kriega - Alltid Fria Byten, 30 Dagars Öppet köp och 1-3 dagars leveranstid på Lagervaror!

 • KTM

  Är du på jakt efter kläder, tillbehör och andra MC-produkter från populära KTM? Hos oss på Bike Trollhättan hittar du ett stort utbud såväl KTM kläder som annan personlig utrustning som gör motorcykelturerna till en fröjd!

  Vi har ett stort utbud av både KTM PowerWear, PowerParts och SpareParts.

  Bland vårt stora utbud av KTM produkter hittar du bland annat stövlar, kepsar, halsdukar, barncyklar, t-shirts, campingstolar, cykelhjälmar för barn, handdukar, handskar, mössor, muggar, hoddies, plånböcker, ryggskydd och till och med nappflaskor. Kort och gott allt du behöver både på och utanför vägen!

 • LS2
 • Lindstrands

  Om du är på jakt efter MC-kläder från Lindstrands, har du hamnat helt rätt. Hos oss på Bike Trollhättan hittar du nämligen ett stort utbud av kläder och tillbehör från populära Lindstrands.

   

  Stort utbud & bra priser

  Bike Trollhättan erbjuder ett brett sortiment av Lindstrands kläder innehållandes bland annat handskar, jackor och byxor. Vi erbjuder dessutom rabatterade priser med upp till 80% på utvalda produkter!

   

  När du väljer att handla hos oss ger vi dig fri frakt vid köp över 1000 kronor, samt snabba leveranser inom hela Sverige. Men kanske viktigast av allt så har vi också trevlig och kunnig personal som alltid vill kundernas bästa. Tveka därför inte på att höra av dig ifall du har några frågor eller funderingar.

   

  Lindstrands Malung

  Det svenska företaget Lindstrands är idag ett av de populäraste varumärkena när det kommer till MC-kläder. Kanske har det att göra med deras högkvalitativa kläder av tåliga och funktionella material såsom Dryway, Outlast och HI-ART, eller också deras bekväma utformning.

   

  Företaget ingår i samma koncern som både Halvarssons och Jofama som alla har sitt huvudkontor i Malung i Sverige. Sedan några år tillbaka är deras produktion flyttad till Kina, men resterande avdelningar såsom design och produktutveckling finns fortfarande kvar i Malung.

   

  Lindstrands började med att tillverka MC-stövlar redan på 50-talet och därifrån har tillverkningen utvecklats till ett heltäckande sortiment av både kläder och skyddsutrustning. Tack vare deras långa erfarenhet har de lyckats utforma och utveckla kläder som MC-förare verkligen trivs i. Oavsett väder.

   

  Genom åren har både amatörer och tävlingsåkare valt att använda sig utav deras kläder på grund utav den höga kvalitén och stora valmöjligheten. Kläderna kan användas oavsett om du föredrar att åka på asfalt eller grus.

 • Maxima

  maxima_logo

  Maxima Racing Oils är ett anrikt amerikanskt företag, vars historia sträcker sig ända till 1979. Det var nämligen då som företaget startades i södra Kalifornien. Därefter har man vuxit till att idag finnas representerade i fler än 50 länder världen över.

   

  Precis som namnet antyder är Maxima Racing Oils kända för att ta fram och producera högkvalitativa sprayer såsom rengöringsmedel och glansmedel. Företaget har i mer än 30 år samarbetat med de främsta racingförarna och teamen, vilket påvisar dess höga kvalitet.

   

  Maxima Racings produkter är till för den kräsne föraren med de absolut högsta kraven och kan användas av allt ifrån cross och enduroåkare till landsvägsåkare. Utforska vårt välsorterade utbud från Maxima Racing Oils och handla sedan enkelt online eller i butik!

 • Muc-Off
 • Merlin
 • Motorex
  Motorex Oil of Switzerland erbjuder olja för alla motortyper. Varje olja innehåller den perfekta produkten för varje smörjteknisk uppgift.

  Köpa Motorex motorolja till MC Motorcross
 • Nolan

  Nolan MC hjälm

  Är du på jakt efter en MC hjälm från populära Nolan? Då har du kommit helt rätt. Hos oss på Bike Trollhättan hittar du nämligen ett stort utbud av Nolan hjälmar och intercomsystem. I vårt sortiment hittar du bland annat de populära modellerna N100-5, N104 Classic, N21 Classic, N40-5 GT Classic, N40 Classic och N87 Classic bland många fler.

  Nolan är en italiensk hjälmtillverkare som varit verksamma i många år. Tack vare dess högkvalitativa produkter och stora utbud av olika hjälmmodeller har de snabbt blivit ett populärt val bland många MC-åkare. Bland deras produkter hittar du både öppna hjälmar, öppningsbara hjälmar samt integralhjälmar. 

 • O'NEAL
 • PMJ
 • Ram Mounts
  Bild på Ram mounts logo Bike Trollhättan

  Mobilfäste för mobiltelefoner och GPS till MC

  Bike Trollhättan har ett stort sortiment av Ram Mounts-produkter i lager för snabb leverans.

  Ladda ner PDF om RAM MOUNTS här: (öppnas i ny flik)

  Ram Mount är ett företag som tillverkar bl.a mobilfästen till MC. Produkterna kan även användas som GPS-fäste. Ram Mounts har samarbete med GPS-tillverkare, te.x Garmin och TomTom. Med dessa Mobil- och gpsfästen kan du i princip få till vilken placering som helst på din MC, bil, båt eller snöskoter.

  Placeringen på fästet bestämmer du själv. Mobilfäste på styret, tanklock, sugkoppsfäste för vindruta på både MC och i bil. Med X-grip som finns i tre olika storlekar kan du fästa vilken mobiltelefon eller surfplatta/Ipad som helst. Med specialfästen kan du även montera exempelvis en actionkamera typ Go Pro på din MC. Detta är mycket populärt för vloggare och på ex Youtube.

  Standardstorlek för kulan är 1" eller 25,4 mm. Denna kula agerar som bas och led för fästanordningen och du har möjlighet att variera längd och vinkel för själva mobilfästet med hjälp av olika armlängder.

 • Richa

  Richa är ett belgiskt varumärke som framförallt fokuserar på framtagning och tillverkning av högkvalitativa MC-kläder och tillbehör. Historien om Richa har sin början i det tidiga 50-talet, då företagets grundare, Charles Rigaux, tillverkade sitt första par läderhandskar.

   

  Sedan har man fortsatt på den inslagna vägen, vilket har resulterat i att man numera finns i fler än 25 europeiska länder. Richa är således ett väletablerat och respekterat märke i branschen och har tagit sig in på den nordiska marknadens med lavinartad framfart.

   

  Bland produkterna återfinns bl.a. kevlarjeans, textil- och läderhandskar samt MC-jackor, MC-byxor och MC-stövlar. Synonymt för Richas produkter är att dem kännetecknas av hög komfort och säkerhet. De erbjuder också några av marknadens absolut mest prisvärda modeller och jobbar enbart med säkra och beprövade material.

   

  Utforska vårt sortiment av Richa-produkter och handla sedan enkelt online eller i butik.

  Vi på Bike Trollhättan är stolta över att ha ett av Nordens bästa utbud från Richa och har god kännedom om deras modeller, om ni undrar över något är det bara att ni hör av er till oss så hjälper vi er gärna!

 • Rukka  Letar du efter MC-kläder och skyddsutrustning från Rukka? I så fall har du kommit helt rätt.

  Vi på Bike Trollhättan erbjuder ett brett sortiment av Rukka kläder och skyddsutrustning som passar alla typer av mc-förare.

  MC-kläder för nordiskt klimat

  Rukka är ett finskt företag som tillverkar högkvalitativa kläder och skyddsutrustning som är anpassade för vårt nordiska klimat. Rukka är kända för att tillverka slitstarka och tåliga produkter som genomsyrar kvalitet. Därför anser vi själva att Rukka MC tillhandahåller några av de bästa kläderna och skyddsutrustningen som finns på marknaden idag. 

  De använder sig alltid utav de allra bästa och senaste material, vilket inkluderar material såsom D3O, Superfabric, Armacore, Gore-Tex och Outlast. Något som gör att de kan lämna hela 5 års garanti på jackor och byxor, 2 års garanti på handskar, samt livstids garanti på vattentätheten av Gore-Tex. Detta innebär att du inte ska bli blöt under hela ställets livslängd ifall du köper Rukka regnkläder med Gore-Tex material. 

  Vad är Rukka?

  Om det är någonting Rukka kan garantera så är det att från första strecket på skissbordet, till den färdiga produkten, och hela resan där emellan- så kommer Rukka att vända på varje sten och inte hålla tillbaka på några utgifter för att ta fram den absolut bästa, mest bekväma, säkraste och prisvärda produkten marknaden kan erbjuda. Varje materialval testas flera gånger av både leverantören och Rukka själva innan den förs in i produktion. När en testprodukt väl har klarat av alla tester som går att göra på tillverkningsplanet, tar Rukka vidare produkten till nästa utmaning, operativa tester av motorcykelvärldens elitåkare. Testerna utförs med mycket stor noggrannhet och utformning i alla väder från snö, kyla, värme, regn och allt däremellan innan beslutet fattas att föra vidare en produkt till stor-skalig produktion.

  Grundat som ett familjeföretag år 1950 av Roger Störling under namnet ”AB Sportsbeklädnad Urheiluvaatetus Oy” med inriktning på träningskläder. De första produkterna som producerade under det som senare skulle bli Rukkas välkända namn, tillverkades i ett kök på en gammal landsbygd på Finlands västra kust. 1953 införskaffades den första svetsmaskinen och företaget breddade nu sitt specialist-område och började också utveckla vattentät utrustning. Endast tre år senare expanderade företaget till en industri-skalig produktionsnivå och flyttade tillverkningen till en ny byggnad, lokaliserad i Kokkola.

  År 1966 bytte företaget namnet till Rukka Products, och 15 år senare döptes företaget till det som vi än idag känner till som Rukka Oy. Namnet Rukka härstammar från grundaren Roger Störlings smeknamn. Flaggorna i den moderna Rukka Logotypen anspelar på international flag signal alphabet, som är hyllning till segling som en gång var Rukkas primära tillverkningsområde.

  Sedan 1990 har Rukka varit en stolt, oberoende division i L-Fashion Group Oy. Familjen bär på namn så som, Lutha, Icepeak, Torstai och Sinisalo.

  Köp Rukka kläder hos Bike Trollhättan

  Som vi nämnt tidigare så erbjuder vi ett brett sortiment av både kläder, regnkläder, handskar och annan skyddsutrustning från Rukka. I vårt sortiment hittar du dessutom varma och härliga underställ, vilket gör att du alltid kan avnjuta en motorcykeltur oavsett väder och vind. 

  När du väljer att handla dina Rukka kläder hos oss erbjuder vi fri frakt vid köp över 1000 kronor, snabba leveranser inom hela Sverige samt fria byten.

  Vår kunniga personal finns också tillgänglig på telefon, mejl eller i våra butiker. Vi hjälper dig gärna med att hitta rätt produtker för dina behov, samt med råd om skötsel. Tveka inte på att kontakta oss!

 • Schuberth

  Schuberth har länge tillverkat hjälmar, från 1940-talet till och med … Men det var inte förens år 1954 dem tillverkade första motorcykelhjälmen. Och detta var början på en ordentlig framgångsresa som fortsätter än idag. Även i formel-1 kan du se schuberths logga på hjälmarna som swishar förbi! Tysk kvalité när den är som bäst.
  Världens tystaste hjälm är dom stolta att få skryta med också (C3 Pro), med all rätt. Schuberth erbjuder inte bara supertysta flip-up hjälmar utan även helintergral hjälmar som håller samma topnotch kvalitet.

 • Scott

  Scott är ett anrikt företag som framförallt fokuserar på sportutrustningstillverkning. Initialt grundades Scott av amerikanen Ed Scott, men har sedermera fått schweiziska ägare. Numera kan Scott benämnas som ett internationellt bolag.

   

  En stor anledning till företagets tillväxt kan härledas till produkternas höga kvalitet. Något som inte minst syns på deras MC-utrustning som återfinns hos oss på Bike Trollhättan. Hos oss hittar du nämligen ett välsorterat utbud av MC-hjälmar, stövlar, skyddsutrustning och glasögon för såväl landsvägs- som offroadåkning.

   

  Utforska vårt sortiment av MC-utrustning från Scott och handla sedan enkelt online, alltid till schyssta priser och med snabba leveranser inom hela Sverige. Just nu kan du dessutom fynda utvalda produkter som är rabatterade med upp till 50%.

 • Sena
  Är du på jakt efter ett bra intercom som levererar en ljudupplevelse av högsta kvalité så har du hittat rätt i varumärket Sena. Detta varumärke har funnits på marknaden sedan 1998 och har sedan dess lanserat flera av marknadens mest uppskattade och populära modeller. Deras ledord har alltid vara att erbjuda en bra ljudupplevelse och en smidig användning, till ett rimligt pris!

  Sena erbjuder ett stort spektrum av olika modeller och här hittar du något för alla, oavsett om du åker själv och bara vill njuta av musik och kunna vara uppkopplad på din telefon, eller om du åker med ett stort sällskap och vill ha bra kommunikation på långa resor! Teknologin i Senas modeller är marknadsledande och genomsyras av noga utvalda funktioner och finesser för att kunna göra din körupplevelse så bra som möjligt.

  Hos oss på Bike Trollhättan hittar du samtliga av Senas aktuella modeller och vi är stolta över att ha detta premiummärke i vårat utbud. Har du några frågor eller funderingar får du jättegärna höra av dig till oss så hjälper vi gärna dig att hitta rätt modell för just dig och dina önskemål!
 • Shoei

  Är du på jakt efter MC-hjälmar från Shoei? Hos oss på Bike Trollhättan hittar du ett komplett utbud Shoei hjälmar av olika modeller som flip-up, integral, öppna, cross och hybrid. Självklart hittar du även de mest populära produkterna som GT Air, NXR och Neotec bland många fler.  Bolaget har sin början under 1958 då japanen Eitaro Kamata började att tillverka bygghjälmar, för att sedan byta fokus till motorcykelhjälmar. Man fokuserade främst på hjälmar till race och tävlingssektorn. Resten är som man brukar säga historia.   Det tog inte länge innan hela världen fick upp ögonen för företagets högkvalitativa hjälmar och idag är de bland de mest eftertraktade bland hojåkare. Genom åren har man även lyckats med en mängd innovativa idéer som man även har vunnit finns priser för.  Shoei var även det första bolaget att börja använda sig av kolfiber och kevlar i sina hjälmar, vilket har skapat väldigt lätta produkter. Utöver detta har man även legat i framkant när det kommer till aerodynamik, ventilation, samt uttagbar och specialanpassad insida av hjälmar.  För att säkerställa att produkterna håller den höga kvalitén man är känd för, sker all tillverkning i egna fabriker i Japan. När du väljer en Shoei hjälm får du alltså hög säkerhet, kvalitet och komfort, samt förstklassig design. 

 • Sidi

  Det italienska varumärket Sidi tillhör idag en av världens största tillverkare av MC-stövlar. Ända sedan starten 1960 har man fokuserat på att skapa kängor med otroligt bra passform och hög komfort.

   

  Utöver den höga komforten är deras skor också utrustade med en mängd goda egenskaper som Anti Twist Ankle skydd och förstärkt häl med Shockabsorning-teknologi. Man samarbetar också med Gore-Tex för att göra sina stövlar helt vattentäta.

   

  Utforska vårt välsorterade utbud av Sidi-stövlar – du kommer garanterat att hitta en modell som passar just dig och dina behov.

 • Sweep
 • Simpson
 • SAS-TEC
 • TCX

  Om du är på jakt efter en funktionell och (stil)säker MC-stövel, rekommenderar vi dig att kika in produkterna från TCX. Som en av världens största tillverkare av stövlar har de visionen att skapa skor för alla typer av åkare – oavsett om du tävlar i MotoGP eller ska köra stadskörning.

   

  Bland det breda sortimentet återfinns både sport-, touring-, custom-, street- och crosstövlar. Det spelar alltså ingen roll om du behöver en sommarstövel med bra ventilation eller en vattentät touringstövel – det finns alltid en TCX-sko som passar just dig.

   

  Utforska vårt stora utbud av TCX-stövlar och passa på att fynda. Just nu erbjuder vi rabatterade priser på upp till 43% på utvalda produkter. • Velodrom
  Velodrom är svenskdesignade sportglasögon för trafik, sport och fritid. Lika bra i bilen, på sjön, på golfbanan, i luften… Med en unik kombination av hudnära design och smarta materialval har vi skapat en serie glasögon som skyddar dina ögon och ger dig bättre sikt på färden.
 • X-LITE
 • Yamaha

  Vi på Bike Trollhättan är mycket glada över att kunna presentera kläder och accessoarer från populära Yamaha. Perfekt om du vill klä dig med stil och visa upp ditt favoritmärke.

   

  Bland vårt sortiment återfinns exempelvis kepsar, tröjor, pikéskjortor samt västar som pryds av Yamahas logotyp och karaktäristiska färger. Just är dessutom utvalda produkter prisnedsatta med upp till 16% - skynda fynda!

 • Yamalube
  Köpa Yamalube olja till Yamaha MC och ATV

  Precis som namnet antyder har Yamalube utvecklats av Yamaha. Företagets kompetenta ingenjörer har omsorgsfullt tagit fram oljor som är särskilt anpassade för att användas i Yamahamotorer. Det är däremot inte enbart motoroljor som ryms inom Yamalubes sortiment, utan även diverse rengöringsmedel!

  Synonymt för produkterna är att de garanterar en bra funktion samt optimal prestanda och livslängd på din Yamaha. Utforska vårt välsorterade produktutbud och handla sedan enkelt och tryggt online eller i butik.