VARUMÄRKEN

Slitdelssök

Sök Spara dina val Sparar...

Filtrera på pris


AGV HjälmarAlpinestars MC-kläder och skyddBike Performance mc-kläderDaninese MC-kläder och skyddGiant Loop väskorHalvarssons mc-kläder skinn och textilHJC hjälmarJofama mc-kläder och skyddKLIM mc-kläder och utrustningKriega mc-väskorLindstrands mc-kläderNolan hjälmarRukka gore-tex mc-kläderCardo Scala Rider intercom för MC.Schuberth mc-hjälmar. Öppningsbara, sport m.m.Scott mc-kläder och skydd. Kläder med gore-tex.Shoei MC-hjälmar i fiber.Sidi mc-stövlar, äventyrs-stövlar och cross-stövlarTCX mc-stövlar. Vattentäta med gore-tex

VARUMÄRKEN

Underkategorier

 • Alpinestars

  Är du på jakt efter MC-utrustning från det populära varumärket Alpinestars? I så fall har du hamnat helt rätt! Hos oss på Bike Trollhättan hittar du nämligen ett utav nätets största utbud av utrustning från omtyckta Alpinestars!  Det italienska varumärket grundades redan 1963 i Asolo och har sedan dess tagit MC-världen med storm genom att gång efter gång lyckas överträffa sig själva och förse marknaden med banbrytande teknik och design. Något som har lett till att man idag är en utav dem största motorsports förknippade företagen i världen, med allt ifrån mountainbike till formel 1.  Bland Alpinestars stora utbudet hittar du högkvalitativ utrustning bestående av allt ifrån MC handskar, MC stövlar, MC byxor, Cross handskar, Cross stövlar, skyddsjackor, ryggskydd, skinnställ, kläder och mycket mer. Kort och gott allt du behöver för ett liv på och utanför vägen!

 • ARAI

  Från den världsledande och ikoniska tillverkaren Arai. För åkaren som inte nöjer sig med något annat än det absolut bästa marknaden har att erbjuda finns för er Arai. När man pratar om revolutionerande utveckling och banbrytande teknologi inom mc-hjälmar, är det omöjligt att inte prata om Arai. Med deras alltid lika träffsäkra design och marknadsledande hjälmteknik, är Arai för evigt en av åkarnas mest älskade tillverkare, och dem har alltid en hedersplats på hjälmhyllorna i varje butik världen över.

   

  Arai grundades år 1926 och är också därför en av marknadens äldsta tillverkare och bär i och med detta naturligt med sig en fantastisk historia och framför allt en oersättlig erfarenhet. Tidigt efter starten bestämde sig Arai för att inte nöja sig med något annat än att bli marknadens absolut bästa tillverkare, målen var många och oklara till en början, skulle man sikta på att sälja flest exemplar? Vinna flest tävlingar? Efter många satsningar och tester, utvecklades till slut Arai fram till att bli det märket som skulle komma at bära fanan för vad säkerhet innebär. Arai sätter nämligen säkerheten som sin absolut största prioritet, och detta speglas i deras modeller i allt från design till materialval, tydligare än hos någon annan hjälmtillverkare.

   

  Arai hos oss på Bike Trollhättan

  Vi på Bike Trollhättan är stolta att kunna erbjuda Arai till våra kunder och vi bär med oss många år av goda minnen och erfarenheter med denna alltid lika fantastiska hjälmtillverkare, och därför har också Arai alltid en speciell plats i vårat sortiment. Kom gärna in till våran butik för att få se deras fantastiska lackeringar och dekorer med egna ögon och hitta hjälmen som passar just dig. Har ni några frågor svarar vi mer än gärna på dessa i våran butik, samt lika väl över telefon. Välkomna in och upplev Arai.

 • Bike Performance
  Bike Performance är Bike:s egna varumärke med kvalitetsprodukter till bästa pris! Genom att kapa 1 mellanhand kan vi erbjuda bättre produkter till lägre pris helt enkelt.
 • BMW Motorrad

  Är du på jakt efter BMW MC-kläder? Då har du hamnat helt rätt! Hos oss på Bike Trollhättan hittar du nämligen ett stort utbud av både kläder och annan personlig utrustning från populära BMW. För den erfarna BMW-åkaren kommer det inte som någon nyhet att deras sortiment under kategorierna "personlig utrustning" och "tillbehör", andas samma premiumkänsla och högkvalitativa standard som deras motorcyklar. BMW tar stor stolthet i att tillverka några av marknadens absolut finaste modeller och har en given hedersplats i varje återförsäljares butik.


   

  Bland vårt stora utbud hittar du bland annat BMW MC-kläder i form av regnoveraller, byxor, handskar, jackor och stövlar. Utöver kläder erbjuder vi även annan utrustning som hjälmar, GPS och tankväskor. Kort och gott allt du behöver för att göra motorcykelturerna mer behagliga och säkra!


   

  Det som kännetecknar BMW och dess högkvalitativa kläder är dess snygga design och fantastiska funktionalitet. Med hjälp av deras produkter kan du njuta av en härlig körkänsla oavsett väder och terräng.

 • CTEK
 • Dainese

  Letar du efter högkvalitativ MC-utrustning från det populära varumärket Dainese? Då har du hittat helt rätt! Hos oss på Bike Trollhättan hittar du nämligen ett utav nätets största utbud av produkter från Dainese.


   
   

  Dainese är kanske mest kända för sina otroligt fina skinnställ men erbjuder även lika bra MC-handskar, MC stövlar, skyddsjackor och mycket mer. Historien om Dainese började i Molvena, Italien 1972. Lino Dainese, en ung motorcyklist och affärsman, började designa och göra skyddskläder för cyklister. Med inspiration från geometri och från naturen själv.


   
   

  Idag associeras varumärket med kvalitet och säkerhet, vilket är vad alla hojåkare söker efter. Något som också har gjort dem populära är att de erbjuder utrustning för både damer och herrar!

 • Forma

  Formas varumärke föddes 1999. Varumärket skapades av Mr.Ivano Binotto och hans hustru Mrs.Simonetta.
  Dem hade båda två arbetat med att tillverka MC-stövlar i över 25 år innan dem drog igång sin egna verksamhet.
  Och idag säljs deras stövlar i över 60 länder!
  Forma erkänns nu som en av de mest innovativa varumärkena i deras nisch.

  MC stövlar till rätt pris och hög kvalité. Forma erbjuder street skor, touring stövlar och sport stövlar.

 • Giant Loop

  Oavsett ifall du endast planerar en dagstur eller längre resa med motorcykeln, är det alltid en bra idé att utrusta den med väskor som gör det möjligt att ta med nödvändig utrustning. Ifall du vill ha en smidig väska som lämpar sig utmärkt för enduroåkning, kan vi varmt rekommendera väskor från Giant Loop.

  Giant Loop är ett amerikanskt varumärke som även tillverkar samtliga av sina väskor i just USA. Den höga kvalitén i kombination med smart design har gjort att Giant Loop idag är det självklara valet när det kommer till MC-väskor för främst enduroåkning.

  Bland deras välsorterade sortiment hittar du praktiska och högkvalitativa sadelväskor, skärmväskor och gastanksväskor. Utforska sortimentet nedan!

 • Halvarssons

  Halvarssons, Jofama och Lindstrands är en och samma koncern som har sitt huvudkontor i Malung Sverige.
  Deras produktion är sedan några år tillbaka flyttad till Kina men resterande avdelningar så som design ligger kvar i Malung.
  Jofama är även stora på fashionmarknaden med "vanliga" kläder.
  Jofama grundades redan 1926.
  Dem använder sig mycket utav material så som Dryway, Outlast, HI-ART osv i deras MC-kläder.

 • Harley-Davidson
   
  Letar du efter Harley Davidson kläder, personlig utrustning och delar till din Harley Davidson MC? Då har du kommit helt rätt.
  Vi på Bike H-D Trollhättan erbjuder hela Harley Davidsons sortiment av kläder och tillbehör till din MC.

  Harley Davidson kläder billigt

  Alla som någonsin burit Harley Davidson originalkläder vet att de är något speciellt. Vi har därför tillgång till hela deras sortiment av kläder innehållande bland annat Harley Davidson jackor, hjälmar, Harley Davidson t-shirt och Harley Davidson hoodies. 
  I vårt sortiment hittar du dessutom utvalda produkter till rabatterade priser.
  H-D har utvecklat en populär linje kläder som de kallar ”Core products”. Denna kollektion går att beställa hos oss året om. Självklart erbjuder vi även H-D kläder för både dam och herr.

  Tradition och kvalitet
  Harley Davidson har tillverkat matchande motorcykelkläder och accessoarer ända sedan deras första hoj lämnade fabriken. Något som skedde för nästan hundra år sedan. Efter alla dessa år har de en djup kunskap och vet hur viktigt det är med funktionella och slitstarka kläder som har samma öga för detaljer som deras motorcyklar. 
  Att köra motorcykel, och framförallt Harley Davidson, är för många en livsstil. En livsstil som kräver ett originellt uttryck som H-D originalkläder verkligen kännetecknar. Till stor del för att de själva tillverkar och designar kläderna. 
  Köp Harley Davidson kläder hos Bike Trollhättan
  Som vi nämnt tidigare så erbjuder vi på Bike Trollhättan ett komplett utbud av originalkläder från Harley Davidson. Vi erbjuder dessutom fri frakt vid köp över 1000 kronor, samt snabba leveranser inom hela Sverige. Något som gör det både enkelt och roligt att handla mc-kläder. 
  Välkommen att utforska vårt stora utbud av H-D kläder och tillbehör och tveka inte på att kontakta oss ifall du har några frågor eller funderingar. 
 • HJC

  Letar du efter MC-hjälmar från HJC? Hos oss på Bike Trollhättan hittar du ett stort utbud av HJC hjälmar av en mängd olika modeller som integral, uppfällningsbara och öppna. Självklart hittar du även de mest populära produkterna som IS-17, CS-15 och FG-ST bland många fler.

  HJC hjälmar REA

  För dig som är ute efter att hitta ett billigt alternativ erbjuder vi även rabatterade priser på upp till 50% på utvalda produkter. Leta dig enkelt igenom vårt stora utbud nedan för att hitta en hjälm som passar dina behov, din stil och budget.

  Mer om HJC

  HJC är ett bolag som man skulle kunna kalla en gammal räv i branschen. Bolaget har varit verksamma i över 40 år och startade sin verksamhet under 1971. Ända sedan starten har man riktat in sig på att tillverka högkvalitativa hjälmar för motorcykelåkning, motocross och snöskoter. 

  Tack vare att man haft denna inriktning ända sen start, varit nytänkande och haft rimliga priser har man nått stor framgång och idag är man det bolag som tillverkar flest MC-hjälmar i hela världen. Något som också har gjort det möjligt att tillverka världens största testcenter där man genomför avancerade tester i en vindtunnel med hastigheter på upp till 250 km/timme. På så sätt har man möjlighet att ta fram så säkra och aerodynamiska hjälmar som möjligt. 

  Själva tillverkningen sker på olika fabriker i bland annat Korea, Kina och Vietnam, men man har också ett utvecklingscenter i USA. När du investerar i en hjälm från HJC kan du därför vara säker på att du får en säker och högkvalitativ produkt till ett rimligt pris!

 • Jofama

  Halvarssons, Jofama och Lindstrands är en och samma koncern som har sitt huvudkontor i Malung Sverige.
  Deras produktion är sedan några år tillbaka flyttad till Kina men resterande avdelningar så som design ligger kvar i Malung.
  Jofama är även stora på fashionmarknaden med "vanliga" kläder.
  Jofama grundades redan 1926.
  Dem använder sig mycket utav material så som Dryway, Outlast, HI-ART osv i deras MC-kläder.

 • Klim

  Är du på jakt efter nya MC-kläder från Klim? Då har du kommit helt rätt. Vi på Bike Trollhättan är nämligen störst i Sverige på Klim, vilket innebär att vi har tillgång till hela Klims sortiment. Saknar du någonting i vår webbutik kan du enkelt skicka oss ett mejl så har vi möjligheten att få fram önskad produkt!

  Klim Technical Riding Gear är från början ett amerikanskt bolag och är fortfarande baserat i Idaho, USA. Klim är ledande inom design, utveckling och tillverkning av de mest avancerade kläderna för MC-körning. De använder sig också enbart av den allra senaste och bästa teknologin som Gore-Tex, Superfabric, 3M och YKK bland mycket mer. 

  Med anledning av detta kanske det inte är så konstigt att Klim är ett av de mest populära varumärken inom MC-kläder, samtidigt som allt fler börjar att använda dem. Det är även många av oss här på Bike som har valt att köra i deras kläder.

  Bland de mest populära produkterna hör: 

  •       Klim Adventure Rally Air
  •       Klim Badlands
  •       Klim Kodiak
  •       Klim Carlsbad

  Andra fördelar med att handla hos oss på Bike är att vi erbjuder fri frakt vid köper över 1000 kr, snabba leveranser över hela Sverige, samt fria byten. Dessutom så har vi även en fysisk butik i Trollhättan där du har möjligheten att klämma, känna och prova kläderna innan du bestämmer dig. Varmt välkommen!

  Tips: vill du uttala namnet rätt så är det ”KLAIM” som är rätt uttal.

 • Kriega

  Kriega MC-väskor har högsta kvalité och är anpassade för aktiv MC-körning. Väskorna är mycket smidiga och har 10 års garanti. Kriega US-serien är en serie helt vattentäta väskor anpassade för att sitta på din motorcykel eller att spännas fast utanpå en annan väska.

  Kriegas MC-ryggsäckar är gjorda för att lätt kunna tas på och av även med MC-kläderna på sig. en del av ryggsäckarna är 100% vattentäta.

 • KTM     

  Är du på jakt efter kläder och andra MC-produkter från populära KTM? Hos oss på Bike Trollhättan hittar du ett stort utbud såväl KTM kläder som annan personlig utrustning som gör motorcykelturerna till en fröjd!


   

  Bland vårt stora utbud av KTM produkter hittar du bland annat stövlar, kepsar, halsdukar, barncyklar, t-shirts, campingstolar, cykelhjälmar för barn, handdukar, handskar, mössor, muggar, hoddies, plånböcker, ryggskydd och till och med nappflaskor. Kort och gott allt du behöver både på och utanför vägen!

 • Lindstrands

  Letar du efter MC-kläder från Lindstrands? Då har du kommit till helt rätt företag.

  Vi på Bike Trollhättan erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa MC-kläder från populära Lindstrands. 

  Lindstrands Malung

  Idag är Lindstrands ett av de populäraste varumärkena när det kommer till MC-kläder. Kanske har det att göra med deras högkvalitativa kläder av tåliga och funktionella material såsom Dryway, Outlast och HI-ART, eller också deras bekväma utformning.

  Lindstrands ingår i samma koncern som både Halvarssons och Jofama som alla har sitt huvudkontor i Malung i Sverige. Sedan några år tillbaka är deras produktion flyttad till Kina, men resterande avdelningar såsom design och produktutveckling finns fortfarande kvar i Malung.

  Lindstrands började med att tillverka MC-stövlar redan på 50-talet och därifrån har tillverkningen utvecklats till ett heltäckande sortiment av både kläder och skyddsutrustning. Tack vare deras långa erfarenhet har de lyckats utforma och utveckla kläder som MC-förare verkligen trivs i. Oavsett väder. 

  Genom åren har både amatörer och tävlingsåkare valt att använda sig utav deras kläder på grund utav den höga kvalitén och stora valmöjligheten. Kläderna kan användas oavsett om du föredrar att åka på asfalt eller grus. 

  Lindstrands MC rea

  Bike Trollhättan erbjuder ett brett sortiment av Lindstrands kläder innehållande bland annat Lindstrands handskar, jackor och byxor. Vi erbjuder dessutom utvalda produkter till rabatterade priser. 

  Vi erbjuder dessutom fri frakt vid köp över 1000 kronor och snabba leveranser inom hela Sverige. Men kanske viktigast av allt så har vi också trevlig och kunnig personal som alltid vill kundernas bästa. Tveka därför inte på att höra av dig ifall du har några frågor eller funderingar.

 • Maxima

  Maxima Racing är till för den kräsna föraren med de absolut högsta kraven. Maxima har i över 30 års tid jobbat med de främsta förarna och teamen.

  Maxima startade redan 1979 i södra kalifornien i USA och har sedan dess utvecklats genom i första hand racing. Märket finns representerat i över 50 länder.

  Maximas sprayer passar perfekt till allt från cross och enduroåkaren till landsvägsåkaren.

 • Richa

  Sedan 1956 har Richa strävat efter maximal säkerthet och komfort, idag hittar du Richa kläder i över 25 länder i Europa. Richa är ett väl etablerat märke inom branschen och erbjuder en hel del så som Kevlarjeans, textil handskar, skinnhandskar, textil jackor, textil byxor, stövlar osv.

 • Rukka  Letar du efter MC-kläder och skyddsutrustning från Rukka? I så fall har du kommit helt rätt.

  Vi på Bike Trollhättan erbjuder ett brett sortiment av Rukka kläder och skyddsutrustning som passar alla typer av mc-förare.

  MC-kläder för nordiskt klimat

  Rukka är ett finskt företag som tillverkar högkvalitativa kläder och skyddsutrustning som är anpassade för vårt nordiska klimat. Rukka är kända för att tillverka slitstarka och tåliga produkter som genomsyrar kvalitet. Därför anser vi själva att Rukka MC tillhandahåller några av de bästa kläderna och skyddsutrustningen som finns på marknaden idag. 

  De använder sig alltid utav de allra bästa och senaste material, vilket inkluderar material såsom D3O, Superfabric, Armacore, Gore-Tex och Outlast. Något som gör att de kan lämna hela 5 års garanti på jackor och byxor, 2 års garanti på handskar, samt livstids garanti på vattentätheten av Gore-Tex. Detta innebär att du inte ska bli blöt under hela ställets livslängd ifall du köper Rukka regnkläder med Gore-Tex material. 

  Vad är Rukka?

  Om det är någonting Rukka kan garantera så är det att från första strecket på skissbordet, till den färdiga produkten, och hela resan där emellan- så kommer Rukka att vända på varje sten och inte hålla tillbaka på några utgifter för att ta fram den absolut bästa, mest bekväma, säkraste och prisvärda produkten marknaden kan erbjuda. Varje materialval testas flera gånger av både leverantören och Rukka själva innan den förs in i produktion. När en testprodukt väl har klarat av alla tester som går att göra på tillverkningsplanet, tar Rukka vidare produkten till nästa utmaning, operativa tester av motorcykelvärldens elitåkare. Testerna utförs med mycket stor noggrannhet och utformning i alla väder från snö, kyla, värme, regn och allt däremellan innan beslutet fattas att föra vidare en produkt till stor-skalig produktion.

  Grundat som ett familjeföretag år 1950 av Roger Störling under namnet ”AB Sportsbeklädnad Urheiluvaatetus Oy” med inriktning på träningskläder. De första produkterna som producerade under det som senare skulle bli Rukkas välkända namn, tillverkades i ett kök på en gammal landsbygd på Finlands västra kust. 1953 införskaffades den första svetsmaskinen och företaget breddade nu sitt specialist-område och började också utveckla vattentät utrustning. Endast tre år senare expanderade företaget till en industri-skalig produktionsnivå och flyttade tillverkningen till en ny byggnad, lokaliserad i Kokkola.

  År 1966 bytte företaget namnet till Rukka Products, och 15 år senare döptes företaget till det som vi än idag känner till som Rukka Oy. Namnet Rukka härstammar från grundaren Roger Störlings smeknamn. Flaggorna i den moderna Rukka Logotypen anspelar på international flag signal alphabet, som är hyllning till segling som en gång var Rukkas primära tillverkningsområde.

  Sedan 1990 har Rukka varit en stolt, oberoende division i L-Fashion Group Oy. Familjen bär på namn så som, Lutha, Icepeak, Torstai och Sinisalo.

  Köp Rukka kläder hos Bike Trollhättan

  Som vi nämnt tidigare så erbjuder vi ett brett sortiment av både kläder, regnkläder, handskar och annan skyddsutrustning från Rukka. I vårt sortiment hittar du dessutom varma och härliga underställ, vilket gör att du alltid kan avnjuta en motorcykeltur oavsett väder och vind. 

  När du väljer att handla dina Rukka kläder hos oss erbjuder vi fri frakt vid köp över 1000 kronor, snabba leveranser inom hela Sverige samt fria byten.

  Vår kunniga personal finns också tillgänglig på telefon, mejl eller i våra butiker. Vi hjälper dig gärna med att hitta rätt produtker för dina behov, samt med råd om skötsel. Tveka inte på att kontakta oss!

 • Schuberth

  Schuberth har länge tillverkat hjälmar, från 1940-talet till och med … Men det var inte förens år 1954 dem tillverkade första motorcykelhjälmen. Och detta var början på en ordentlig framgångsresa som fortsätter än idag. Även i formel-1 kan du se schuberths logga på hjälmarna som swishar förbi! Tysk kvalité när den är som bäst.
  Världens tystaste hjälm är dom stolta att få skryta med också (C3 Pro), med all rätt. Schuberth erbjuder inte bara supertysta flip-up hjälmar utan även helintergral hjälmar som håller samma topnotch kvalitet.

 • Scott

  Scott har ett brett sortiment med kvalitets produkter och finns i stort sett över hela världen. Inom nischen MC erbjuder dem MC hjälmar, stövlar, skyddsutrustning, glasögon på både landsvägs och offroadåkning.
  Dem använder sig utav kända ledande företag inom utveckling utav skydd så som D3O, SAS-tech, Dryosphere osv.

 • Sidi

  Det italienska varumärket Sidi tillhör idag en av världens största tillverkare av MC-stövlar. Ända sedan starten 1960 har man fokuserat på att skapa kängor med otroligt bra passform och hög komfort.

   

  Utöver den höga komforten är deras skor också utrustade med en mängd goda egenskaper som Anti Twist Ankle skydd och förstärkt häl med Shockabsorning-teknologi. Man samarbetar också med Gore-Tex för att göra sina stövlar helt vattentäta.

   

  Utforska vårt välsorterade utbud av Sidi-stövlar – du kommer garanterat att hitta en modell som passar just dig och dina behov.

 • Abus

  Att säkert kunna låsa fast din hoj är en trygghet för dig, men också en nödvändighet för att kunna få ersättning från försäkringen. Det räcker dock inte med att låsa fast motorcykeln med vilket lås som helst, utan det måste ske med ett certifierat MC-lås i klass C alternativt med hänglås och kätting i klass 3.


   
   

  Abus är ett tyskt säkerhetsföretag som tillverkar pålitliga MC-lås vilka är godkända enligt just dessa standarder. Bland deras sortiment hittar du ett stort utbud av godkända lås som skivbromslås, kättinglås, hänglås och bygellås, vilka även kan användas till mopeder.


   
   

  Tack vare den goda kvalitén, höga säkerheten och de rimliga priserna har Abus idag blivit det självklara valet när det kommer till godkända lås för MC. Utforska det stora utbudet nedan!

 • AGV

  Är du på jakt efter en MC-hjälm från den populära tillverkaren AGV? Då har du kommit helt rätt! Hos oss på Bike Trollhättan hittar du ett stort utbud av högkvalitativa och säkra hjälmar från den italienska tillverkaren AGV!

  Det italienska varumärket grundades redan 1946 och har ända sedan dess varit en respekterad tillverkare som associerats med kvalitet och säkerhet. Deras hjälmar används av många världsstjärnor och de är bland annat officiell sponsor till Valentino Rossi i Moto GP.

  Bland deras stora utbud av hjälmar hittar du både de av modell integral, flip-up och öppen. En annan stor fördel med AGV är att de erbjuder MC-hjälmar i en mängd olika prisklasser, vilket gör dem tillgängliga för fler!

 • Cardo Systems

  Cardo Systems är världsmarknadsledande inom interkom headset för motorcyklister. Med introduktionen 2004 av scala rider® Bluetooth av headset har Cardo bokstavligen banat väg för en ny produktkategori som var obefintlig tills dess.
  Cardo systems produktlinje har successivt utökats. Idag omfattar scala rider linjen de mest avancerade apparater i kategorin från fast instegsprodukter till den mest funktionsrika kommunikations- och underhållningssystem som finns. Scala Riders produkter kan hittas i motorcykelbutiker i över 80 länder.

 • Ducati

  Italienska ducati tillverkar sporthojar som t.ex. Panigale, äventyrs/resehojar som multistrada, street-MC som t.ex. Monster och Scramblermaskiner. Här hittar du allt som kommer från Ducati, både tillbehör, kläder och hjälmar.

 • Nolan

  Nolan MC hjälm

  Är du på jakt efter en MC hjälm från populära Nolan? Då har du kommit helt rätt. Hos oss på Bike Trollhättan hittar du nämligen ett stort utbud av Nolan hjälmar och intercomsystem. I vårt sortiment hittar du bland annat de populära modellerna N100-5, N104 Classic, N21 Classic, N40-5 GT Classic, N40 Classic och N87 Classic bland många fler.

  Nolan är en italiensk hjälmtillverkare som varit verksamma i många år. Tack vare dess högkvalitativa produkter och stora utbud av olika hjälmmodeller har de snabbt blivit ett populärt val bland många MC-åkare. Bland deras produkter hittar du både öppna hjälmar, öppningsbara hjälmar samt integralhjälmar. 

 • Shoei

  Är du på jakt efter MC-hjälmar från Shoei? Hos oss på Bike Trollhättan hittar du ett komplett utbud Shoei hjälmar av olika modeller som flip-up, integral, öppna, cross och hybrid. Självklart hittar du även de mest populära produkterna som GT Air, NXR och Neotec bland många fler.  Bolaget har sin början under 1958 då japanen Eitaro Kamata började att tillverka bygghjälmar, för att sedan byta fokus till motorcykelhjälmar. Man fokuserade främst på hjälmar till race och tävlingssektorn. Resten är som man brukar säga historia.   Det tog inte länge innan hela världen fick upp ögonen för företagets högkvalitativa hjälmar och idag är de bland de mest eftertraktade bland hojåkare. Genom åren har man även lyckats med en mängd innovativa idéer som man även har vunnit finns priser för.  Shoei var även det första bolaget att börja använda sig av kolfiber och kevlar i sina hjälmar, vilket har skapat väldigt lätta produkter. Utöver detta har man även legat i framkant när det kommer till aerodynamik, ventilation, samt uttagbar och specialanpassad insida av hjälmar.  För att säkerställa att produkterna håller den höga kvalitén man är känd för, sker all tillverkning i egna fabriker i Japan. När du väljer en Shoei hjälm får du alltså hög säkerhet, kvalitet och komfort, samt förstklassig design. 

 • TCX

  Om du är på jakt efter en funktionell och (stil)säker MC-stövel, rekommenderar vi dig att kika in produkterna från TCX. Som en av världens största tillverkare av stövlar har de visionen att skapa skor för alla typer av åkare – oavsett om du tävlar i MotoGP eller ska köra stadskörning.

   

  Bland det breda sortimentet återfinns både sport-, touring-, custom-, street- och crosstövlar. Det spelar alltså ingen roll om du behöver en sommarstövel med bra ventilation eller en vattentät touringstövel – det finns alltid en TCX-sko som passar just dig.

   

  Utforska vårt stora utbud av TCX-stövlar och passa på att fynda. Just nu erbjuder vi rabatterade priser på upp till 43% på utvalda produkter.