Slitdelssök

Sök Spara valen Sparar...


reservdelsförfrågan_kontaktaoss

AGV HjälmarAlpinestars MC-kläder och skyddBike Performance mc-kläderDaninese MC-kläder och skyddGiant Loop väskorHalvarssons mc-kläder skinn och textilHJC hjälmarJofama mc-kläder och skyddKLIM mc-kläder och utrustningKriega mc-väskorLindstrands mc-kläderNolan hjälmarRukka gore-tex mc-kläderCardo Scala Rider intercom för MC.Schuberth mc-hjälmar. Öppningsbara, sport m.m.Scott mc-kläder och skydd. Kläder med gore-tex.Shoei MC-hjälmar i fiber.Sidi mc-stövlar, äventyrs-stövlar och cross-stövlarTCX mc-stövlar. Vattentäta med gore-tex

Bike Trollhättan Google
Kapell

Det är viktigt att förvara din fyrhjuling på rätt sätt och säkerställa att den håller sig ren och fin respektive skyddad mot regn och andra yttre påfrestningar. För att lyckas med detta kan du med fördel förse den med ett kapell.

 

Hos oss på Bike Trollhättan hittar du därför ett välsorterat utbud av praktiska kapell, vilka lämpar sig utmärkt vid såväl långvarig förvaring som transporter. Kapellen är tillverkade av slitsarka material som gummibelagd nylonväv och polyester och passar de flesta ATV-märken.

Filtrera produkt

Kapell