Filtrera produkt

Transporttillbehör

Underkategorier

 • Packutrustning

  Packutrustning till ATV

  För att få med dig extra packning på din fyrhjuling, kan du med fördel utrusta den med diverse packutrustning. Med anledning av detta tillhandahåller vi på Bike Trollhättan ett stort utbud av praktisk och högkvalitativ packutrustning till ATVs.  Bland vårt utbud återfinns bland annat bagagenät, skärmväskor/fender bags, nätkorgar och transportboxar. Då vi lägger stort fokus på kvalitet har vi valt att endast samarbeta med välkända varumärken som Bronco.

 • Vagnar

  Genom att förse din ATV med en vagn kan du snabbt och enkelt förvandla fyrhjulingen till ett behjälpligt arbetsredskap. Transportera ved, timmer, jord, ris eller annat bråte som måste flyttas.

   

  Hos oss på Bike Trollhättan hittar du ett stort utbud av praktiska och högkvalitativa vagnar, däribland timmervagnar, trädgårdsvagnar, dumbervagnar, griplastvagnar och vägskrapor som enkelt kan fästas på din fyrhjuling.

   

  Våra produkter kommer uteslutande från välkända och pålitliga varumärken som Bronco och Ultratec.  

 • Dragkulor och Tillbehör

  Är du på jakt efter en ny dragkula eller något annat adekvat tillbehör till fyrhjulingen? Hos oss på Bike Trollhättan hittar du ett stort utbud av dragkulor och andra tillbehör som kan användas på de allra flesta ATV-märkena. Perfekt om du vill kunna dra en vagn eller något annat!

   

  Våra produkter kommer uteslutande från välkända varumärken som Bronco, vilket innebär att du kan känna dig säker på dess funktionalitet och kvalitet.

 • Slirskydd

  Vill du vara säker på att kunna ta dig fram med din fyrhjuling överallt, oavsett väglag? Då kan vi varmt rekommendera dig att förse hjulen med slirskydd.

   

  Hos oss på Bike Trollhättan hittar du en mängd olika slirskydd som passar de allra flesta fyrhjulingar. Vi erbjuder bl.a. diverse skruvdubbar och snökedjor från välkända varumärken som Bronco, Maxigrip och Grabberz.

   

  Så, om du vill vara säker på att alltid ta dig fram, kan du med fördel utforska vårt välfyllda utbud av slirskydd för ATV!