Slitdelssök

Sök Spara valen Sparar...


reservdelsförfrågan_kontaktaoss

AGV HjälmarAlpinestars MC-kläder och skyddBike Performance mc-kläderDaninese MC-kläder och skyddGiant Loop väskorHalvarssons mc-kläder skinn och textilHJC hjälmarJofama mc-kläder och skyddKLIM mc-kläder och utrustningKriega mc-väskorLindstrands mc-kläderNolan hjälmarRukka gore-tex mc-kläderCardo Scala Rider intercom för MC.Schuberth mc-hjälmar. Öppningsbara, sport m.m.Scott mc-kläder och skydd. Kläder med gore-tex.Shoei MC-hjälmar i fiber.Sidi mc-stövlar, äventyrs-stövlar och cross-stövlarTCX mc-stövlar. Vattentäta med gore-tex

Bike Trollhättan Google

Filtrera produkt

Skydd & Säkerhet

Underkategorier

 • Lås

  Lås till ATV

  Att bli av med sin ATV är troligtvis alla fyrhjulingsägares största mardröm. För att förhindra detta bör du investera i ett säkert och godkänt ATV-lås. Med anledning av detta tillhandahåller vi på Bike Trollhättan högkvalitativa lås från välkända tillverkade som ABUS och Grizzly.  Tänk också på att lås i de flesta fall också är en nödvändighet för att inte hamna i konflikt med försäkringsbolaget vid en eventuell stöld. Du kan dock vara, ABUS klass 3 lås med kätting, gör det riktigt för svårt för tjuvarna att komma åt din fyrhjuling.

 • Spårsystem
 • Kapell

  Det är viktigt att förvara din fyrhjuling på rätt sätt och säkerställa att den håller sig ren och fin respektive skyddad mot regn och andra yttre påfrestningar. För att lyckas med detta kan du med fördel förse den med ett kapell.

   

  Hos oss på Bike Trollhättan hittar du därför ett välsorterat utbud av praktiska kapell, vilka lämpar sig utmärkt vid såväl långvarig förvaring som transporter. Kapellen är tillverkade av slitsarka material som gummibelagd nylonväv och polyester och passar de flesta ATV-märken.

 • Skyddsplåtar

  Är du på jakt efter nya skyddsplåtar till din ATV? Då har du hamnat helt rätt – hos oss på Bike Trollhättan hittar du bl.a. bukskydd, drivaxelskydd, hasplåtar och andra skyddsplåtar. Många av dem passar de flesta fyrhjulingsmärkena medan andra är modellanpassade.

   

  Synonymt för våra produkter är att de håller en hög kvalitet och endast kommer från marknadsledande varumärken som Lejab. Utforska vårt sortiment och handla sedan enkelt online!