Slitdelssök

Sök Spara valen Sparar...


reservdelsförfrågan_kontaktaoss

AGV HjälmarAlpinestars MC-kläder och skyddBike Performance mc-kläderDaninese MC-kläder och skyddGiant Loop väskorHalvarssons mc-kläder skinn och textilHJC hjälmarJofama mc-kläder och skyddKLIM mc-kläder och utrustningKriega mc-väskorLindstrands mc-kläderNolan hjälmarRukka gore-tex mc-kläderCardo Scala Rider intercom för MC.Schuberth mc-hjälmar. Öppningsbara, sport m.m.Scott mc-kläder och skydd. Kläder med gore-tex.Shoei MC-hjälmar i fiber.Sidi mc-stövlar, äventyrs-stövlar och cross-stövlarTCX mc-stövlar. Vattentäta med gore-tex

Bike Trollhättan Google
Vårdprodukter

Att ta hand om dina MC-kläder är lika viktigt som att ta hand om din hoj. Med anledning av detta tillhandahåller vi på Bike Trollhättan ett välsorterat utbud av klädvårdsprodukter.

 

Bland vårt sortiment hittar du bl.a. tvättmedel, läderrengöring och läderbalsam, skinnbehandling samt skinn- och mockatvätt. Med andra ord allt som du kan tänkas behöva för att hålla dina MC-kläder rena och fina.

 

Våra produkter kommer uteslutande från välkända och pålitliga varumärken som Nikwax och Royal. Utforska vårt sortiment och handla sedan enkelt online!

Filtrera produkt

Vårdprodukter