Slitdelssök

Sök Spara valen Sparar...


reservdelsförfrågan_kontaktaoss

AGV HjälmarAlpinestars MC-kläder och skyddBike Performance mc-kläderDaninese MC-kläder och skyddGiant Loop väskorHalvarssons mc-kläder skinn och textilHJC hjälmarJofama mc-kläder och skyddKLIM mc-kläder och utrustningKriega mc-väskorLindstrands mc-kläderNolan hjälmarRukka gore-tex mc-kläderCardo Scala Rider intercom för MC.Schuberth mc-hjälmar. Öppningsbara, sport m.m.Scott mc-kläder och skydd. Kläder med gore-tex.Shoei MC-hjälmar i fiber.Sidi mc-stövlar, äventyrs-stövlar och cross-stövlarTCX mc-stövlar. Vattentäta med gore-tex

Bike Trollhättan Google

Filtrera produkt

Stylingprodukter

Underkategorier

 • Miniblinkers

  Det är inte alltid som man vill ha stora och otympliga blinkers monterade på sin motorcykel. Många upplever nämligen att det förstör hojens utseende, samtidigt som man givetvis vill hålla sig till reglerna och bidra till en hög trafiksäkerhet.

   

  Så, hur löser man då detta dilemma? Med miniblinkers såklart!

   

  Genom att förse din MC med miniblinkers kan du fortfarande hålla dig till reglerna samt öka säkerheten för både dig och dina medtrafikanter, utan att göra avkall på hojens utseende. Det är också därför som vi på Bike Trollhättan erbjuder ett välsorterat utbud av miniblinkers.

 • Fälgtape
 • Tanklock
 • Bromscylinderlock