Filtrera produkt

Stylingprodukter

Underkategorier

 • Miniblinkers

  Det är inte alltid som man vill ha stora och otympliga blinkers monterade på sin motorcykel. Många upplever nämligen att det förstör hojens utseende, samtidigt som man givetvis vill hålla sig till reglerna och bidra till en hög trafiksäkerhet.

   

  Så, hur löser man då detta dilemma? Med miniblinkers såklart!

   

  Genom att förse din MC med miniblinkers kan du fortfarande hålla dig till reglerna samt öka säkerheten för både dig och dina medtrafikanter, utan att göra avkall på hojens utseende. Det är också därför som vi på Bike Trollhättan erbjuder ett välsorterat utbud av miniblinkers.

 • Fälgtape

  Vill du förhöja utseendet på din motorcykel men känner inte för att spendera en förmögenhet? Då kan fälgtejp vara ett passande alternativ. Fäst enkelt tejpen på fälgarna och du får snabbt ett mer karaktäristiskt utseende på hojen.

   

  Hos oss på Bike Trollhättan hittar du ett välsorterat utbud av fälgtejp från välkända varumärken som Valtermotor. Handla enkelt och tryggt online och njut av snabba leveranser inom hela Sverige.

 • Tanklock
 • Bromscylinderlock

  Om du lyckats slarva bort ditt bromscylinderlock eller bara känner att du vill byta ut det befintliga locket mot ett som är snyggare, kan du med fördel spana in vårt välsorterade utbud av bromscylinderlock.

   

  Vi erbjuder både praktiska och snygga lock från välkända varumärken som KTM. De är konkurrenskraftigt prissatta samtidigt som leveranserna är rikstäckande och snabba. Skynda fynda!

 • Lock Oljeplugg
 • Styrändar