Filtrera produkt

Skydd & Säkerhet

Underkategorier

 • Lås

  Att bli av med sin hoj är troligtvis alla MC-åkares största mardröm. För att förhindra att din motorcykel blir stulen, kan du med fördel använda dig utav ett lås. Hos oss på Bike Trollhättan tillhandahåller vi därför ett stort utbud av MC-lås från pålitliga varumärken som Abus och Oxford.  Att skydda din motorcykel med ett lås är inte bara nödvändigt för att den inte ska bli stulen, utan det är också nödvändigt om olyckan väl skulle vara framme. För att kunna ta del av ett fullt försäkringsskydd måste nämligen din hoj vara utrustad med två godkända lås. Detta kan antingen vara bygellås eller bromsskivelås i klass C eller högre, alternativt hänglås med kätting i klass 3 eller högre.   De godkända låsen är testade och certifierade av Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF) och självklart tillhandahåller vi även denna typ av lås. Utforska vårt stora utbud av MC-lås nedan och tveka inte på att höra av dig till oss vid eventuella funderingar eller om du inte hittar det du letar efter! • Kapell

  Kapell till MC

  För att skydda din hoj på bästa sätt bör du använda ett kapell vid förvaring. Med anledning av detta tillhandahåller vi på Bike Trollhättan ett stort utbud av MC-kapell. Då vi lägger stor vikt vid kvalitet har vi valt att endast samarbeta med välkända varumärken som Ducati och Hyper.  Bland vårt utbud hittar du kapell som lämpar sig utmärkt för både inom- och utomhusbruk. De MC-kapell som är avsedda för utomhusbruk är självfallet vind- och vattentåliga. De är även utrustade med remfäste och öppning för bromsskivelås.

 • Tankpads & Skyddsplast

  Tankpads, tankskydd eller skyddspads för tanken. Kärt barn har många namn. Oavsett vad du föredrar att kalla dem så hittar du ett stort utbud av praktiska tankskydd hos oss på Bike Trollhättan.

   

  Vi erbjuder praktiska och snygga tankpads från välkända varumärken som Ducati, KTM och BMW. Tankskydden är lätta att montera tack vare den självhäftande baksidan. Tack vare de olika storlekarna och utformningara hittar du garanterat ett skydd som passar just dig och din MC.