Komforttillbehör MC
Hos Bike Trollhättan kan du köpa modellanpassade komforttillbehör till din MC. Sadlar, vindskydd, värmehandtag, styrhöjare och mycket mer. 

Sök på din MC här>>

Filtrera produkt

Komforttillbehör MC

Underkategorier

 • Värmehandtag MC

  Är du på jakt efter värmehandtag till din motorcykel? Hos oss på Bike Trollhättan hittar du ett stort utbud av värmehandtag till MC från välkända varumärken som Oxford!

  Sök på din MC här >>

  För dig som gillar att glida fram längs vägarna under vår, höst eller vinter då temperaturen sjunker är värmehandtag ett måste. Med hjälp av dessa blir nämligen kalla fingrar ett minne blott, vilket förhöjer hela upplevelsen och turen.

  Montera värmehandtag MC

  Idag monteras de flesta handtag väldigt enkelt, vilket gör att du snabbt kan fixa det på egen hand. Följ de medföljande anvisningarna och det bör inte ta många minuter!

  Saknar du däremot tid eller den kunskap som krävs för att sköta monteringen, är du varmt välkommen att överlåta jobbet till vår verkstad. 

 • Vindskydd MC

  Hos oss på Bike Trollhättan hittar du ett välsorterat utbud av vindskydd till motorcyklar. Vi erbjuder kåpor och vindskydd som passar en mängd olika typer av hojar. Oavsett om du letar efter ett universalskydd till en cruiser eller också en ruta som ger ökat aerodynamiskt skydd, hittar du det garanterat hos oss.

   Sök på din MC här >>


  Utforska vårt välsorterade utbud och handla sedan enkelt online. Alltid till schyssta priser och med snabba leveranser inom hela Sverige. Vid köp över 500 kr bjuder vi dessutom på frakten.

 • Sadlar MC

  Sadlar till mc

  Med tiden så händer det att MC-sadeln nöts upp och därav försämrar körupplevelsen. För att slippa detta och fortsätta njuta av komfortabla hojturer, kan du med fördel investera i en ny sadel. 

  Sök på din MC här>>

  Hos oss på Bike Trollhättan hittar du därför ett stort utbud av komfortabla MC-sadlar från välkända varumärken såsom Airhawk och KTM. Utöver ergonomiskt utformade sadlar med inbyggda tunnlar som garanterar jämn tryckfördelning, ökat benrum och förbättrad kontakt med motorcykeln, så hittar du även sadlar med inbyggd värmare.

 • Styrhöjare MC

  Med hjälp av en styrhöjare kan du justera styrets höjd och därigenom förändra åkpositionen på din motorcykel. Beroende på vilken position och känsla du eftersträvar kan du välja att höja styret olika mycket. Som tur är erbjuder vi på Bike Trollhättan styrhöjare i en rad olika höjder, från 32 mm ända upp till 52 mm!

   Sök på din MC här>>

  Synonymt för samtliga av våra produkter är att de kommer från välkända och pålitliga varumärken som KTM. På så sätt kan du känna dig trygg med att hitta en funktionell och högkvalitativ styrhöjare som skänker dig den rätta känslan.

 • Backspeglar MC

  Hos oss på Bike Trollhättan hittar du ett av nätets största utbud av backspeglar. Vi erbjuder produkter som passar alla typer av motorcyklar och åkare. Detta eftersom vi tillhandahåller backspeglar i en mängd olika material och utföranden.

   Sök på din MC här>>

  Det spelar ingen roll om du letar efter en stor eller liten spegel, en rund eller mer långsmal sådan eller också en som är kromad eller till svart utseendet. Du hittar det garanterat hos oss. Välj och vraka mellan hundratals MC-backspeglar från marknadsledande varumärken!