Packutrustning
Bike Trollhättan har ett stort sortiment av MC-väskor. Originalväskor till BMW, Ducati, H-D, Kawasaki, KTM och Yamaha. I sortimentet finns även MC-väskor och tillbehör från Kriega och Givi. Tankväskor, sidoväskor, Top case och sadelväskor m.m

För modellanpassade väskor: 

Sök på din MC här>> Filtrera produkt

Packutrustning

Underkategorier

 • Tankväskor

  Tankväskor till MC

  Är du på jakt efter en ny tankväska till din MC? Då har du kommit helt rätt. Hos oss på Bike Trollhättan hittar du ett stort utbud av högkvalitativa och praktiska tankväskor från välkända varumärken som Giant Loop och Halvarsson.

  För modellanpassade tankväskor: 

  Sök på din MC här>>

  Bland vårt stora sortiment hittar du väskor som passar alla typer av motorcyklar och behov, oavsett om du letar efter en mjuk packväska, en väska med karthållare eller en väldigt rymlig väska. Självklart hittar du även vattentäta väskor som kan användas i alla typer av väder, med upp till 60% rabatt!

 • Sidoväskor

  Om det är något man inte vill uppleva som hojåkare så är det att ej få med sig all packning under åkturen. För att slippa detta problem, kan du med fördel investera i en snygg och praktisk sidoväska!

  För modellanpassade sidoväskor: 

  Sök på din MC här>>

  Hos oss på Bike Trollhättan hittar du därför ett stort utbud av MC-sidoväskor som passar alla typer av behov och hojar. Välj mellan tuffa och svensktillverkade väskor i läder eller hållbara sidoväskor i aluminium. Perfekt för såväl HD som touring.


  Ändå sedan start har vi valt att enbart låta kvalitet genomsyra vårt sortiment. Med anledning av detta samarbetar vi endast med de främsta tillverkarna som Yamaha, BMW och KTM. Hos oss är du i trygga händer!

 • Sadelväskor

  Sadelväskor till MC

  Letar du efter en sadelväska? Hos oss på Bike Trollhättan hittar du ett stort utbud av sadelväskor från välkända varumärken som Giant Loop och Kriega. I vårt sortiment hittar du produkter som passar såväl supermoto- som touring-cyklar. Du hittar dessutom utvalda väskor med upp till 20% rabatt!   Med hjälp av en väska på sadeln kan du enkelt få med dig all önskvärd packning utan att det stör körningen. Eftersom samtliga produkter dessutom är tillverkat av vattentäta material skyddas även de mest ömtåliga föremålen från regn och rusk.

 • Toppboxar

  Är du på jakt efter en toppbox till hojen? Då har du hamnat helt rätt! Hos oss på Bike Trollhättan hittar du ett stort utbud av praktiska och högkvalitativa toppboxar från välkända varumärken som BMW och KTM.

  Sök på din MC här>>
   

  Oavsett om du är på jakt efter en hård toppbox eller en mjuk väska hittar du det garanterat hos oss. Du hittar också praktiska väskhållare och innerväskor. Kort och gott allt du kan tänkas behöva för att göra din MC-tur så bekväm som möjligt!

 • Ryggsäckar

  Oavsett om du är ute på en avkopplande söndagstur med polarna, en långresa genom Sverige eller enbart använder hojen för att ta dig till och från jobbet, är det oftast mycket packning som måste tas med. För att kunna ta med dig allt du behöver på ett säkert sätt, kan du med fördel använda dig utav en MC-ryggsäck.   På Bike Trollhättan erbjuder vi därför ett stort utbud av högkvalitativa MC-ryggsäckar från välkända varumärken som Kriega och Stow. Något som gör att du garanterat hittar en ryggsäck som uppfyller dina krav och behov, oavsett hur de må se ut!  Utforska vårt stora utbud av ryggsäckar nedan och tveka inte heller på att höra av dig till oss vid eventuella frågor eller om du inte skulle hitta det du letar efter.

 • Tillbehör & Övrigt
 • Monteringssatser
  Monteringssatser och väskfästen. Här finner du tankringfästen och väskfästen för exempelvis sidoväskor. Oftast är fästena modellanpassade så att man kan få på väskan på din MC på ett snyggt och praktiskt sätt. 

  Sök på din MC här>>