Filtrera produkt

Verktyg

Underkategorier

 • Specialverktyg
 • Batteriladdare

  En batteriladdare är alltid bra att ha nära till hands, oavsett om du befinner dig hemma eller ute längs vägarna. Man vet nämligen aldrig när batteriet på motorcykeln eller fyrhjulingen ger vika och behöver en extra skjuts för att komma igång.

   

  Hos oss på Bike Trollhättan hittar du därför ett stort utbud av batteriladdare och tillbehör som passar de allra flesta batterier. Tillbehören inkluderar allt ifrån adaptrar och kablage till väggfästen och uttag.

   

  Synonymt för våra batteriladdare och tillbehör är att de kommer från marknadsledande och pålitliga varumärken som BMW Motorrad och CTEK m.fl. Utforska vårt sortiment och handla sedan enkelt och tryggt online!

 • Depåstöd

  Är du på jakt efter ett nytt depåstöd till motorcykeln? Hos oss på Bike Trollhättan hittar du ett stort utbud av högkvalitativa depåstöd som gör det enkelt att frigöra fram- eller bakhjulet vid olika typer av underhåll.


   

  Bland vårt stora sortiment hittar du depåstöd för såväl fram- som bakhjul, samt praktiska mekpallar som frigör båda hjulen från marken. Då vi eftersträvar högsta möjliga kvalitet hittar du även självklart stöd från välkända varumärken som PowerXsports.

 • Transport

  De flesta som äger en cross eller motorcykel behöver någon gång transportera den på släp. För att lyckas med detta på ett smidigt och säkert sätt kan det däremot krävas en del tillbehör. Här har vi därför samlat produkter som underlättar transporten av din MC!

   

  Bland vårt välsorterade sortiment återfinns bl.a. bromslås för frambromsar, laststöd som fästs mellan framhjul och gaffelkrona på cross och enduros samt vikbara lastramper av aluminium.

   

  Synonymt för alla våra produkter är att de kommer från pålitliga varumärken som KTM. På så sätt kan du känna dig trygg med deras kvalitet och funktionalitet.