Rengörning, Vård & Smörj

För att ditt fordon ska hålla sig i bästa tänkbara skick gäller det att kontinuerligt rengöra det samt smörjer in komponenter som kedjor, drev, lager och liknande. På Bike Trollhättan har vi därför samlat ett stort utbud av rengörings-, vård- och smörjmedel till motorcyklar, mopeder, crossare och fyrhjulingar.

 

Synonymt för samtliga av våra produkter är att de kommer från pålitliga och marknadsledande varumärken som CRC, Maxima, Motul, MTX, Nikwax, Yamalube m.fl. Som om detta inte vore nog är utvalda produkter rabatterade med upp till 20% - skynda fynda!

Filtrera produkt

Rengörning, Vård & Smörj

Underkategorier

 • Rengörning

  Att hålla din hoj ren och fin är inte bara en fröjd för ögat, utan också för hojens livslängd. För att hålla den skinande ren och undvika att lack eller komponenter skadas, rekommenderar vi dig att använda rengöringsmedel som är speciellt framtagna för motorcyklar.

   

  Hos oss på Bike Trollhättan hittar du ett välsorterat utbud av högpresterande MC-rengöring. Vi erbjuder uteslutande rengöringsprodukter från välkända varumärken såsom Maxima, Motul och Harley Davidson.

   

  Utforska vårt välsorterade sortiment av MC-rengöring och handla sedan enkelt online, till riktigt schyssta priser!

 • Vårdprodukter

  Att ta hand om dina MC-kläder är lika viktigt som att ta hand om din hoj. Med anledning av detta tillhandahåller vi på Bike Trollhättan ett välsorterat utbud av klädvårdsprodukter.

   

  Bland vårt sortiment hittar du bl.a. tvättmedel, läderrengöring och läderbalsam, skinnbehandling samt skinn- och mockatvätt. Med andra ord allt som du kan tänkas behöva för att hålla dina MC-kläder rena och fina.

   

  Våra produkter kommer uteslutande från välkända och pålitliga varumärken som Nikwax och Royal. Utforska vårt sortiment och handla sedan enkelt online!

 • Smörjmedel

  Hos oss på Bike Trollhättan hittar du ett välsorterat utbud av smörjmedel till motorcyklar, fyrhjulingar och andra motordrivna fordon. Vi erbjuder uteslutande produkter från välrenommerade varumärken som CRC och Maxima, vilket garanterar en hög kvalitet och funktionalitet.

   

  De flesta produkter levereras dessutom i en praktisk sprayflaska som möjliggör smidig applicering. Just nu har vissa produkter ett reducerat pris på upp till 20%, så skynda fynda smörjmedel innan det är för sent!