Oljor & Vätskor
Vi säljer oljor ifrån Castrol, Motul, Motorex, Silkolene, Honda, Harley-Davidson, Yamalube. Oavsett om du söker olja till 4-takts - eller 2-taktsmotorer finner du det som du behöver hos oss. 


Filtrera produkt

Oljor & Vätskor

Underkategorier

 • 2-Taktsolja
 • 4-Taktsolja

  4-taktsolja är essentiellt för att din motorcykel ska fungera. Genom att investera i högkvalitativ olja kan du dessutom säkerställa att din hoj bibehåller maximal kraft även under höga varvtal och effektuttag.

   Med anledning av detta erbjuder vi på Bike Trollhättan ett välsorterat utbud av högpresterande fyrtaktsolja från välkända varumärken som Castrol och Yamalube. Perfekt om du är på jakt efter högkvalitativ olja som håller din motorcykel, moped eller fyrhjuling i bästa tänkbara skick.

 • Bromsvätska
 • Kylvätska

  Kylvätska är en viktig del av kylsystemet hos bensin- och dieselmotorer. Med anledning av detta erbjuder vi på Bike Trollhättan ett välsorterat utbud av kylvätska som kan användas i såväl motorcyklar som fyrhjulingar och andra motordrivna fordon.

   

  Vi tror på kvalitet. Därav erbjuder vi uteslutande kylvätska från marknadsledande varumärken som Castrol. Du hittar vätskor som passar alla typer av fordon och väderförhållanden.

   

  Utforska vårt sortiment av högpresterande kylvätskor och handla sedan enkelt online, med snabba leveranser inom hela Sverige. Handlar du dessutom för minst 500 kr så bjuder vi på frakten.

 • Gaffelolja
 • Kedjespray

  Att ta hand om kedjan på din motorcykel och fyrhjuling är viktigt för att säkerställa bästa möjliga prestanda och livslängd. Trots detta är det många som glömmer bort att ta hand om sin kedja.

   

  Här har vi därför samlat produkterna som löser dina problem – kedjespray. Genom att med jämna mellanrum applicera sprayen på din kedja får den optimal prestanda och skydd. Att produkterna kommer i en praktisk sprayflaska medför också en enkel applicering. Det finns således ingen anledning till att slarva med underhållet!

   

  Hos oss på Bike Trollhättan hittar du uteslutande produkter från marknadsledande varumärken som Castrol, Maxima och Yamalube.

 • Luftfilterolja

  Är du på jakt efter luftfilterolja till din motocross? Hos oss på Bike Trollhättan hittar du ett välsorterat utbud av förstklassig luftfilterolja från välkända varumärken som K&N. Perfekt för den kräsne som inte nöjer sig med något annat än det allra bästa!

   

  Gör dig och din MC en tjänst – köp din luftfilterolja hos oss på Bike Trollhättan.

 • Transmissionsolja

  Hos oss på Bike Trollhättan hittar du högpresterande transmissionsolja som kan användas i de senaste två- och fyrtaktsväxellådorna. Vi erbjuder uteslutande olja från välkända varumärken som Castrol, så att din motorcykel kan få god smörjning oavsett temperatur och körförhållanden.

   

  Utforska vårt välsorterade utbud av transmissionsolja och handla sedan enkelt online. Vi erbjuder snabba leveranser i hela Sverige samt fraktfritt vid köp över 500 kr.

 • Övrigt