Filtrera produkt

Drivpaket

Underkategorier

 • Framdrev

  Hos oss på Bike Trollhättan hittar du ett stort utbud av framdrev. I just denna kategori hittar du framdrev som är särskilt anpassade för cross. Välj mellan hundratals produkter som passar till de allra flesta märkena på marknaden, däribland Honda, Suzuki, Yamaha m.fl.

   

  Våra produkter kommer uteslutande från pålitliga varumärken, vilket innebär att de håller en genomgående hög kvalitet. Som om detta inte vore nog erbjuder vi fri frakt vid köp över 500 kr samt snabba leveranser inom hela Sverige!

 • Bakdrev

  Är din cross i behov av ett nytt bakdrev? Då har du hamnat helt rätt. Hos oss på Bike Trollhättan hittar du nämligen ett av nätets största utbud av bakdrev. Välj och vraka bland fler än 400 drev från marknadsledande varumärken.

   

  Tack vare vårt välfyllda sortiment hittar du garanterat en produkt som passar just dig och din cross, oavsett behov och märke. När du väljer att handla hos oss kan du alltid förvänta dig högkvalitativa produkter till rimliga priser. Gör som tusentals andra – handla ditt bakdrev hos oss!

 • Kedjor

  Kedjan på din cross kommer förr eller senare att slitas ut. Förutsatt att den inte hinner gå av innan. Som tur är erbjuder vi på Bike Trollhättan ett välfyllt sortiment att högkvalitativa kedjor som passar till de allra flesta crossmärkena.

   

  Tack vare att vi erbjuder kedjor i en mängd olika storlekar, hittar du garanterat en som passar till just din cross. Alltid till schyssta priser och med snabba leveranser inom hela Sverige!