Filtrera produkt

Chassi

Underkategorier

 • Framgaffel

  Vi på Bike Trollhättan är mycket glada över att kunna erbjuda ett stort utbud av reservdelar till framgafflar. I just denna kategori hittar du delar som är anpassade för cross-framgafflar. Perfekt om du behöver byta ut någon trasig komponent!

   

  Hos oss hittar du uteslutande produkter från marknadsledande varumärken som KTM, Kawasaki och Yamaha, bara för att nämna några. Du kan således känna dig trygg med att produkterna håller en hög kvalitet och funktionalitet.

   

  Bland sortimentet återfinns bl.a. packboxar och styrlager i en mängd olika varianter. Oavsett vad du har för cross hittar du garanterat en passande produkt!  
 • Grepp
 • Sadlar

  Om du är på jakt efter en ny sadel till din cross kan du sluta leta. Hos oss på Bike Trollhättan hittar du hundratals crossadlar från välkända varumärken som Rockstar, Honda, Kawasaki, Blackbird och många fler!

   

  Vi erbjuder något för alla. Oavsett vad du har för hoj eller behov har vi garanterat något som passar just dig. Utforska vårt välfyllda sortiment och handla sedan din crossadel eller sadelklädsel hos oss på Bike Trollhättan. Vi erbjuder alltid snabba leveranser inom hela Sverige.