Stövlar

MC-Stövlar

Är du på jakt efter nya MC stövlar? Då har du kommit helt rätt. Hos Bike Trollhättan hittar du ett stort utbud av bekväma och högkvalitativa MC stövlar som passar alla typer av hojar och stilar. Oavsett ifall du ägnar dig åt touring, street, racing, custom eller cross.På Bike är de flesta utav oss själva MC-åkare, vilket gör att vi vet hur viktigt det är med rätt och högkvalitativa stövlar. Att erbjuda högkvalitativa produkter har också varit vår målsättning ända sedan start. Med anledning av detta så har vi valt att enbart samarbeta med de främsta varumärkena på marknaden s...

MC-Stövlar

Är du på jakt efter nya MC stövlar? Då har du kommit helt rätt. Hos Bike Trollhättan hittar du ett stort utbud av bekväma och högkvalitativa MC stövlar som passar alla typer av hojar och stilar. Oavsett ifall du ägnar dig åt touring, street, racing, custom eller cross.På Bike är de flesta utav oss själva MC-åkare, vilket gör att vi vet hur viktigt det är med rätt och högkvalitativa stövlar. Att erbjuda högkvalitativa produkter har också varit vår målsättning ända sedan start. Med anledning av detta så har vi valt att enbart samarbeta med de främsta varumärkena på marknaden som TCX, Alpinestars, Daytona, BMW, Lindstrands, Sidi, Fox, Forma, Spyke, Fly och Sancho.För att bäst kunna tillfredsställa alla typer av behov så saluför vi stövlar av en mängd olika material som är vattentäta, har olika andningsmembran, utrustade med ett mjukt Memory Foam som anpassar sig efter dina fötter. Många av stövlarna är dessutom förstärkta över anklar, hälar och växelyta för att kunna stå emot slitage på bästa möjliga sätt. Självklart erbjuder vi även stövlar och skor till både män och kvinnor.När det kommer till skor och stövlar så gäller det dock att hålla efter dem för att öka livslängden. I vårt sortiment hittar du därför också vax, läderrengöring, tvättmedel, tvättimpregnering, läderbalsam, mockatvätt och en mängd andra produkter som gör att dina stövlar fortsätter att hålla år efter år.Billiga MC-Stövlar

Om du är ute efter billiga MC stövlar så blir du troligtvis glad över att veta att vi erbjuder upp till 60% rabatt på utvalda produkter. Skrolla dig enkelt igenom vårt stora sortiment eller sortera produkterna för att hitta de allra billigaste stövlarna!Andra fördelar med att handla hos oss på Bike är att vi erbjuder fri frakt vid köper över 1000 kr, snabba leveranser över hela Sverige, samt fria byten. Dessutom så har vi även en fysisk butik i Trollhättan där du har möjligheten att klämma, känna och prova stövlarna innan du bestämmer dig. Varmt välkommen!

Mer

Filtrera produkt

Stövlar

Underkategorier

 • Sport

  Stövlarna är kanske hojåkarens viktigaste tillbehör. Med hjälp av ett par högkvalitativa boots får du ett bättre grepp om fotpinnarna samtidigt som växlingsmomentet blir mer behagligt. Inte nog med en hög komfort så ger stövlarna dig också ett bättre skydd. Dels skyddar dem din häl, fot och smalben samtidigt som dem motverkar vridningsskador, överböjningar och översträckning vid en eventuell olycka. 

  Modellerna som faller under kategorin sportstövlar lämpar sig utmärkt för såväl racing som touring. Bland vårt sortiment hittar du stövlar från välkända varumärken som Alpinestars, Lindstrands, Sidi och TCX bland många fler.

 • Touring

  Bekväma stövlar är en förutsättning för en lyckad MC-tur, inte minst när du ska färdas längre sträckor. Hos oss på Bike Trollhättan hittar du därför ett stort utbud av bekväma och funktionella touringstövlar från välkända varumärken som TCX, Dainese, Alpinestars, Daytona, Sidi, BMW och Spyke.

   

  Oavsett vilka krav du ställer på dina stövlar hittar du garanterat ett par som lyckas leva upp till dessa. Just nu erbjuder vi dessutom rabatterade priser på upp till 47% på utvalda touringstövlar. Skynda fynda!

 • Custom

  Om du önskar en stövel som garanterar bästa möjliga stil och körning, rekommenderar vi dig att investera i ett par custom-stövlar. Vi erbjuder därför ett välsorterat utbud av funktionella och (stil)säkra stövlar från välkända varumärken som Sancho, TCX och Lindstrands.

   

  Med ett par custom-kängor på fötterna håller du fötterna torra och ventilerade samtidigt som de erbjuder utmärkt slit och slagmotstånd. Använd de för såväl vardagsåk som touring för bästa stil och prestanda.

 • Dam

  Ett par schyssta stövlar är en förutsättning för en trevlig åktur på hojen. Under kategori har vi därför samlat MC-stövlar av dammodell. Vi erbjuder ett välsorterat utbud av produkter som är både snygga, funktionella och bekväma. Självfallet arbetar vi endast med välkända och pålitliga varumärken som TCX.

 • Street

  Om du vill vara bekväm både på hojen och på stan, kan vi varmt rekommendera att du investerar i ett par tuffa MC-skor. Även kallade MC-stövlar av street modell. Snygga, smidiga, slitstarka och rejäla boots med samma utseende som vanliga sneakers!


   

  Hos oss på Bike Trollhättan hittar du ett stort utbud av snygga och bekväma MC-skor från välkända varumärken som Forma och TCX. Välj mellan skor i läder, Drytex eller microfiber och äg gatorna.

 • Cross / Äventyr

  Crosstövlar

  Som crossåkare är det av största vikt att ha ett bra fotfäste, hålla fötterna varma samt skydda dem mot eventuella smällar. För att göra detta bör du investera i ett par högkvalitativa stövlar. Med anledning av detta erbjuder vi på Bike Trollhättan ett stort utbud av crosstövlar.  Bland vårt utbud av renodlade crosstövlar hittar du produkter från välkända varumärken som Alpinestars, Fox, TCX, Sidi, Fly och BMW. På så sätt hittar du garanterat ett par stövlar som passar dig, dina behov och din hoj.  De stövlar som vi tillhandahåller är självklart CE-godkända. Utöver detta hittar du crosstövlar med andra värdefulla egenskaper som Gore-Tex performance Comfort Footwear, aluminiumspännen, vind- och vattentäta membran, lättviktskonstruktion, bra förstärkningar, högkvalitativa material som narvat premiumläder, PU tå, anatomisk utformning, samt utbytbar sula bland mycket mer.  

 • Tillbehör

  För att hålla dina MC-stövlar i toppskick gäller det att kontinuerligt rengöra och impregnera dem. Hos oss Bike Trollhättan hittar du därför alla tillbehör du kan tänkas behöva för att hålla din stövlar i gott skick – vax för skinn, läderrengöring, läderbalsam, skinnbehandling och -impregnering samt mockatvätt.

 • Reservdelar