Slitdelssök

Sök Spara valen Sparar...


reservdelsförfrågan_kontaktaoss

AGV HjälmarAlpinestars MC-kläder och skyddBike Performance mc-kläderDaninese MC-kläder och skyddGiant Loop väskorHalvarssons mc-kläder skinn och textilHJC hjälmarJofama mc-kläder och skyddKLIM mc-kläder och utrustningKriega mc-väskorLindstrands mc-kläderNolan hjälmarRukka gore-tex mc-kläderCardo Scala Rider intercom för MC.Schuberth mc-hjälmar. Öppningsbara, sport m.m.Scott mc-kläder och skydd. Kläder med gore-tex.Shoei MC-hjälmar i fiber.Sidi mc-stövlar, äventyrs-stövlar och cross-stövlarTCX mc-stövlar. Vattentäta med gore-tex

Bike Trollhättan Google
Äventyr

Äventyrshandskar är ett begrepp som givetvis kan vara alla typer av handskar, här har vi dock lagt dom som avser mer aktiv körning. Där du kanske kör mycket grusväg eller dåliga vägar. Det kan vara i varmt väder och klimat. Då vill man oftast ha en handkse som är lätt smidig och välventilerad, kanske även tunn.

 

Vi erbjuder ett välsorterat utbud av äventyrs- och crosshandskar som ger dig en perfekt kombination av säkerhet, komfort och rörlighet under såväl korta som långa turer. Bland vårt sortiment hittar du handskar från välkända varumärken som Ducati och Klim.

Filtrera produkt

Äventyr