Skinn

Slitdelssök

Sök Spara dina val Sparar...

Filter


AGV HjälmarAlpinestars MC-kläder och skyddBike Performance mc-kläderDaninese MC-kläder och skyddGiant Loop väskorHalvarssons mc-kläder skinn och textilHJC hjälmarJofama mc-kläder och skyddKLIM mc-kläder och utrustningKriega mc-väskorLindstrands mc-kläderNolan hjälmarRukka gore-tex mc-kläderCardo Scala Rider intercom för MC.Schuberth mc-hjälmar. Öppningsbara, sport m.m.Scott mc-kläder och skydd. Kläder med gore-tex.Shoei MC-hjälmar i fiber.Sidi mc-stövlar, äventyrs-stövlar och cross-stövlarTCX mc-stövlar. Vattentäta med gore-tex
Skinn
När det kommer till skinnhandskar har vi ett brett sortiment ifrån följande varumärken Rukka, Jofama, Lindstrands, Halvarssons, Dainese, Alpinestars, Richa, och BP, BikePerformance.
BikePerformance handskarna är mycket fina och välsydda handskar, dom skulle lätt kunna kosta det dubbla men vi vill hålla prisnivån på en nivå så du hittar mycket handske för pengarna. Sen finns det många andra fina varumärken och handksar som du kommer att gilla om du surfar runt och kollar på det vi har. Vi väljer ut det vi anser bäst på marknaden just nu. Vi kan lova att vi provat mycket handskar genom åre...
När det kommer till skinnhandskar har vi ett brett sortiment ifrån följande varumärken Rukka, Jofama, Lindstrands, Halvarssons, Dainese, Alpinestars, Richa, och BP, BikePerformance.
BikePerformance handskarna är mycket fina och välsydda handskar, dom skulle lätt kunna kosta det dubbla men vi vill hålla prisnivån på en nivå så du hittar mycket handske för pengarna. Sen finns det många andra fina varumärken och handksar som du kommer att gilla om du surfar runt och kollar på det vi har. Vi väljer ut det vi anser bäst på marknaden just nu. Vi kan lova att vi provat mycket handskar genom åren. Vi vet hur dom ska sitta. Som Handsken :)
Mer

Skinn

Underkategorier

 • Sport
  När det gäller renodlade sporthandskar i skinn jobbar vi främst med Dainese, Alpinestars, Halvarssons, Richa, Five, Rukka och BikePerformance. BP.
 • Touring
  Vii säljer touringhandskar i skinn från KLIM, Dainese, Alpinestars, Lindstrands, STR, Halvarssons, Jofama, Richa, Five, Rukka och BP , Bike Performance så klart.
 • Äventyr
  Äventyrshandskar är ett begrepp som givetvis kan vara alla typer av handskar, här har vi dock lagt dom som avser mer aktiv körning. Där du kanske kör mycket grusväg eller dåliga vägar. Det kan vara i varmt väder och klimat. Då vill man oftast ha en handkse som är lätt smidig och välventilerad, kanske även tunn.
 • Custom
  Customhandskar i skinn har vi främst ifrån Halvarssons, Jofama, Held