Skinn
När det kommer till skinnhandskar har vi ett brett sortiment ifrån följande varumärken Rukka, Jofama, Lindstrands, Halvarssons, Dainese, Alpinestars, Richa, och BP, BikePerformance.
BikePerformance handskarna är mycket fina och välsydda handskar, dom skulle lätt kunna kosta det dubbla men vi vill hålla prisnivån på en nivå så du hittar mycket handske för pengarna. Sen finns det många andra fina varumärken och handksar som du kommer att gilla om du surfar runt och kollar på det vi har. Vi väljer ut det vi anser bäst på marknaden just nu. Vi kan lova att vi provat mycket handskar genom åren. V...
När det kommer till skinnhandskar har vi ett brett sortiment ifrån följande varumärken Rukka, Jofama, Lindstrands, Halvarssons, Dainese, Alpinestars, Richa, och BP, BikePerformance.
BikePerformance handskarna är mycket fina och välsydda handskar, dom skulle lätt kunna kosta det dubbla men vi vill hålla prisnivån på en nivå så du hittar mycket handske för pengarna. Sen finns det många andra fina varumärken och handksar som du kommer att gilla om du surfar runt och kollar på det vi har. Vi väljer ut det vi anser bäst på marknaden just nu. Vi kan lova att vi provat mycket handskar genom åren. Vi vet hur dom ska sitta. Som Handsken :)
Mer

Filtrera produkt

Skinn

Underkategorier

 • Sport

  För att förbättra både prestandan och säkerheten på sporthojen, rekommenderar vi dig att investera i ett par renodlade sporthandskar. Vi erbjuder därför ett stort utbud av MC-handskar av sportmodell, från välkända varumärken som Dainese, Alpinestars, Halvarssons, Richa, Five, Rukka och BikePerformance.

   

  Med ett par handskar på händerna kan du njuta av ett fantastiskt skydd i kombination med optimal komfort och rörelsefrihet. Utforska vårt stora utbud och skynda fynda medan vi erbjuder rabatterade priser på upp till 38% på utvalda produkter.

 • Touring

  Under längre turer på hojen är det viktigt att hålla händerna varma och säkra. Vi erbjuder därför ett stort utbud av touringhandskar som ger dig en perfekt kombination av värme, säkerhet, komfort och rörlighet.

   

  Vind och vattentäta Gore-tex membran, knogskydd, läderförstärkningar och stretch-insatser är bara några av funktionerna som återfinns i förstklassiga handskar.

   

  I sann Bike-anda erbjuder vi endast MC-handskar för touring från välkända varumärken som Klim, Dainese, Alpinestars, Lindstrands, STR, Halvarssons, Jofama, Richa, Five, Rukka och Bike Performance.

   

  Just nu kan du dessutom hitta utvalda handskar med rabatterade priser upp till 38% - skynda fynda!

 • Äventyr

  Äventyrshandskar är ett begrepp som givetvis kan vara alla typer av handskar, här har vi dock lagt dom som avser mer aktiv körning. Där du kanske kör mycket grusväg eller dåliga vägar. Det kan vara i varmt väder och klimat. Då vill man oftast ha en handkse som är lätt smidig och välventilerad, kanske även tunn.

   

  Vi erbjuder ett välsorterat utbud av äventyrs- och crosshandskar som ger dig en perfekt kombination av säkerhet, komfort och rörlighet under såväl korta som långa turer. Bland vårt sortiment hittar du handskar från välkända varumärken som Ducati och Klim.

 • Custom
  Customhandskar i skinn har vi främst ifrån Halvarssons, Jofama, Held