Skinn
Skinn har länge varit ett säkert och populärt val hos många Mc- åkare. Här har vi ett urval som passar dig som föredrar din utrustning i skinn. Skinn är alltid bland dom säkraste produkterna iom sin höga slitstyrka. Skinn åldras också långsamt och blir oftast vackrare med åren.
Vi saluför skinnkläder från Dainese, Jofama, Lindstrands, Halvarssons, Richa, Held, Alpinestars, Dainese och Bike Performance

Filtrera produkt

Skinn

Underkategorier

 • Skinnställ

  MC Skinnställ

  Är du ute efter ett nytt skinnställ för MC? Då har du kommit helt rätt. Hos Bike Trollhättan hittar du högkvalitativa skinnställ som passar utmärkt för både racing och touring. Oavsett vilken typ av ställ du är ute efter så har de en sak gemensamt – de håller en hög kvalitet.   Att erbjuda våra kunder högkvalitativa produkter har varit vår målsättning ända sedan start. För att kunna göra detta har vi valt att enbart samarbeta med de mest välkända och pålitliga tillverkarna inom branschen. I vårt sortiment hittar du därför skinnställ från bland annat Dainese, Lindstrands och Alpinestars.  För att kunna tillfredsställa alla typer av behov så erbjuder vi också både helställ och 2-delade ställ. De delade ställen är de som vi säljer mest utav till antalet. Kanske kan det vara av den anledningen att de är så pass smidiga och gör att du enkelt kan ta överdelen under mer vardagliga turer, medan du kan ta båda delarna under längre turer.  Helställen däremot är mest populära bland de som kör mer aktivt och tillbringar mer tid på racingbanan. Vi har också sett att ett helställ kan vara bra för oss som börjar få en lite begynnande kulmage eftersom det oftast är lättare att få upp dragkedjan på dessa.  Utöver detta så har vi även leverantörer som även erbjuder damskinnställ, så tveka inte på att höra av dig till oss om du inte hittar detta i vår webbshop. Vi har oftast möjlighet att få tag på det.  Andra fördelar med att handla hos oss på Bike är att vi erbjuder fri frakt vid köper över 1000 kr, snabba leveranser över hela Sverige, samt fria byten. Dessutom så har vi även en fysisk butik i Trollhättan där du har möjligheten att klämma, känna och prova stövlarna innan du bestämmer dig. Varmt välkommen!

 • Jackor

  Letar du efter en ny, snygg skinnjacka att bära både på och utanför vägarna? Då har du hamnat helt rätt! Hos oss på Bike Trollhättan hittar du nämligen ett stort utbud av bekväma, snygga och skyddande MC-skinnjackor från välkända varumärken som Dainese, Jofama, Lindstrands, Halvarssons, Richa och Alpinestars. Självklart erbjuder vi även jackor i både herr- och dammodeller.  Utöver detta har vi även vårt egna varumärke Bike Performance som vi kallar BP. Med BP är vår målsättning att alltid tillverka bästa möjlig produkt till ett så bra pris som möjligt. Kort och gott högkvalitativa produkter som inte svider i plånboken!   Det som skiljer en skinnjacka som är avsedd för MC-bruk från en vanlig, är att de alltid är utrustade med fickor som är avsedda att placera skydd i. Idag följer skydden i princip alltid med vid köp, vilket gör det både säkert, enkelt och bekvämt för dig. De jackor vi säljer innehåller alltid godkända skydd utifrån de stränga CE normer som gäller i dagsläget.  Utforska vårt stora utbud av MC-skinnjackor nedan och tveka inte heller på att höra av dig till oss med eventuella frågor eller om du inte hittar det du letar efter!

 • Byxor

  Är du på jakt efter nya skinnbyxor att bära under hojåkningen? Då har du kommit helt rätt! Hos oss på Bike Trollhättan hittar du nämligen ett stort utbud av bekväma och högkvalitativa MC skinnbyxor från välkända varumärken som Dainese, Jofama, Lindstrands, Halvarssons, Richa och Alpinestars.

  Vi har också vårt eget varumärke kallat BP, eller Bike Performance, som det egentligen heter. BP utvecklar vi själva med målsättningen att hela tiden försöka få fram de absolut bästa produkterna till schyssta priser. 

  Tack vare vårt stora utbud och nära samarbete med varumärkena vi tillhandahållare, hittar du garanterat ett par skinnbyxor som passar just dig, dina behov och din åkstil. Oavsett om du letar efter MC skinnbyxor i så kallat Customskinn utförande eller också sportigare byxor med knäpuckar. 

  Utforska vårt stora utbud nedan och tveka inte heller på att höra av dig till oss vid eventuella frågor eller om du inte hittar det du letar efter!

 • Övrigt
  För bästa hållbarhet på din skinnutrustning rekomenderar vi att du sköter om det. Skinnvård glömmer många av, vi ser ofta skinnjackor och byxor som aldrig blivit tvättade. Det gör att plaggen åldras fortare än nödvändigt. Är dom dessutom rena så blir dom ju snyggare att bära med tycker vi. Vi har både skinntvättmedel så du kan köra ditt skinnplagg i maskin och medel för att ta bort smuts utan tvättmaskin. Sen har vi bra produkter som du kan använda för att vårda och stärka skinnet.