Personlig utrustning

Personlig MC-utrustning är ett hav av produkter som gör dig till en fullutrustad hojåkare. Bland våra hjälmar, kläder, stövlar, skydd och handskar finner du enkelt de varumärken som passar just dig. Kika in på fliken tillbehör för diverse tillbehör från våra många varumärken.

Vi på Bike Trollhättan är stolta över att kunna erbjuda ett av Nordens absolut bästa sortiment inom Personlig-Utrustning, både här i vår webshop och i vår fysiska butik i Trollhättan. Vi har bland annat ett stort utbud från varumärken Rukka, Klim, Shoei, Arai, HJC, Halvarssons/Lindstrands samt Richa, för att nämna några...

Personlig MC-utrustning är ett hav av produkter som gör dig till en fullutrustad hojåkare. Bland våra hjälmar, kläder, stövlar, skydd och handskar finner du enkelt de varumärken som passar just dig. Kika in på fliken tillbehör för diverse tillbehör från våra många varumärken.

Vi på Bike Trollhättan är stolta över att kunna erbjuda ett av Nordens absolut bästa sortiment inom Personlig-Utrustning, både här i vår webshop och i vår fysiska butik i Trollhättan. Vi har bland annat ett stort utbud från varumärken Rukka, Klim, Shoei, Arai, HJC, Halvarssons/Lindstrands samt Richa, för att nämna några.

Vi försöker att alltid vara snabba på att få upp marknadens nyheter här i vår webshop och jobbar ständigt för att ha ett utbud som passar alla, oavsett körinriktning eller budget.

Ha du frågor eller funderingar? Tveka inte på att höra av dig till oss! Vi har god kännedom om våra varumärken och deras modeller och har varit i branschen länge. Hör av dig, så hjälper vi dig gärna att hitta rätt modell och märke för just dig och dina önskemål!

Mer

Filtrera produkt

Personlig utrustning

Underkategorier

 • MC-hjälmar

  Letar du efter MC-hjälmar? Då har du kommit helt rätt. 

  Vi på Bike Trollhättan erbjuder ett brett sortiment av MC-hjälmar som passar alla typer av hojåkare och prisklasser. I vårt sortiment hittar du bland annat integralhjälmar, öppningsbara hjälmar, öppna hjälmar, cross och hybridhjälmar. Vi har dessutom juniorhjälmar och hjälmtillbehör såsom visir och intercom-system. 

  MC-hjälmar från välkända varumärken

  Köpa Arai mc-hjälm Köpa BMW MC-hjälm  Köpa HJC MC-hjälm Köpa Klim MC-hjälm öpa KTM MC-hjälm Köpa Nolan MC-hjälm Köpa Schuberth MC-hjälm Köpa Shoei MC-hjälm


  Vi erbjuder ett brett sortiment av hjälmar som passar alla hojåkare och prisklasser. Alla de hjälmar vi erbjuder är från kända varumärken såsom Shoei, Nolan, Caberg, Schuberth, HJC och många fler. 

  Hjälmen är utan tvekan den viktigaste delen av din skyddsutrustning när du kör MC. Därför är det viktigt att du väljer en godkänd motorcykelhjälm. Från och med 2008 är det till och med lag att alla MC-hjälmar som säljs i europa ska vara CE-godkända. Nedan kan du läsa mer om de olika hjälmarna du hittar i vårt sortiment:

  Integralhjälmar är både den vanligaste och säkraste MC-hjälmen som tillverkas. Anledningen till detta är att de är tillverkade i ett enda stycke och täcker hela huvudet inklusive hakan och käkpartiet.

  Öppningsbara hjälmar är också en vanlig hjälm som påminner mycket om integralhjälmen till utseendet. Enda skillnaden från integralhjälmen är att visir och hakparti kan fällas upp över hjälmen och blir då jämförbar med en öppen hjälm.

  Öppna hjälmar är vanligast bland moped och scooterförare. Denna hjälm är väldigt bekväm att ha på sig men saknar dock skydd mot både hakan och käkpartiet. Detta gör att den öppna mc-hjälmen ger sämst skydd bland de olika hjälmtyperna. 

  Crosshjälmar används för det mesta av dem som kör cross och enduro och inte bland dem som kör på vanliga vägar. Crosshjälmen ger ett relativt bra skydd mot huvudet men kräver att man använder ”rossglasögon” för att också ge skydd mot fartvind, insekter och liknande. 

  MC-hjälm rea 

  Bland vårt stora utbud av hjälmar så hittar du också utvalda produkter till rabatterade priser. Utöver detta så erbjuder vi även fri frakt vid köp över 1000 kronor, snabba leveranser inom hela Sverige och fria byten.

  Tveka inte heller på att höra av dig till oss ifall du har några frågor eller funderingar kring ditt val av MC-hjälm.  

 • MC-kläder

  Att välja mellan skinn och textil handlar för de mesta om stil och känsla därför erbjuder Bike Trollhättan dig MC-kläder i både skinn och textil. Många frågar oss vad som är säkrast att åka i Skinn el tyg? Svaret är inte alltid självklart iom att det idag finns mycket bra tygprodukter. Svaret är svårt att ge här i några korta meningar, men känner du det minsta osäkerhet kring detta, ring oss! Hos oss kan du välja bland kända märken som Jofama, Lindstrands, Halvassons, Scott, Alpinestars, Dainese, Rukka, Klim och Bike Performance.

 • MC-handskar

  Som hoj-åkare är handskarna ett av de viktigaste tillbehören för att kunna styra, gasa, koppla och bromsa på ett optimalt sätt. De är även viktiga för att körningen ska vara behaglig i alla typer av väder. Med anledning av detta erbjuder vi på Bike Trollhättan ett av nätets största utbud av MC-handskar!

   

  Stort utbud & bra priser

  Bland vårt stora och breda sortiment hittar du hundratals handskar för all typ av körning. För att du ska kunna fynda till riktigt bra priser, har vi sett till att rabattera flertalet produkter. Det är därför inte ovanligt att du hittar MC-handskar med upp till 70% REA.

   

  När du väljer att handla hos oss får du dessutom fri frakt vid köp över 1000 kronor, samt snabba leveranser inom hela Sverige.

   

  I vårt sortiment hittar du högkvalitativa MC-handskar från kända varumärken som Alpinestars, Klim, Dainese, Ducati, Halvarsson, Jofama, Richa, Lindstrands, Rukka, Scott och BMW. Du hittar även handskar i en mängd olika material som skinn och textil.

   

  Handskar för alla väder 

  Vi brukar säga att minst tre par handskar bör du ha om du ska klara en normal svensk säsong. Sen finns det endel av våra kunder som vill klara sig med en, men det är inte enkelt. Åker du endast när det är sol och +20 grader så går det bra med en. Annars kan du behöva ett par till eller två.

   

  Välj dina handskar med omsorg och tveka inte på att kontakta oss om du är osäker på vilka som passar just dig och dina behov!

 • MC-Stövlar

  MC-Stövlar

  Är du på jakt efter nya MC stövlar? Då har du kommit helt rätt. Hos Bike Trollhättan hittar du ett stort utbud av bekväma och högkvalitativa MC stövlar som passar alla typer av hojar och stilar. Oavsett ifall du ägnar dig åt touring, street, racing, custom eller cross.  På Bike är de flesta utav oss själva MC-åkare, vilket gör att vi vet hur viktigt det är med rätt och högkvalitativa stövlar. Att erbjuda högkvalitativa produkter har också varit vår målsättning ända sedan start. Med anledning av detta så har vi valt att enbart samarbeta med de främsta varumärkena på marknaden som TCX, Alpinestars, Daytona, BMW, Lindstrands, Sidi, Fox, Forma, Spyke, Fly och Sancho.  För att bäst kunna tillfredsställa alla typer av behov så saluför vi stövlar av en mängd olika material som är vattentäta, har olika andningsmembran, utrustade med ett mjukt Memory Foam som anpassar sig efter dina fötter. Många av stövlarna är dessutom förstärkta över anklar, hälar och växelyta för att kunna stå emot slitage på bästa möjliga sätt. Självklart erbjuder vi även stövlar och skor till både män och kvinnor.  När det kommer till skor och stövlar så gäller det dock att hålla efter dem för att öka livslängden. I vårt sortiment hittar du därför också vax, läderrengöring, tvättmedel, tvättimpregnering, läderbalsam, mockatvätt och en mängd andra produkter som gör att dina stövlar fortsätter att hålla år efter år.  Billiga MC-Stövlar

  Om du är ute efter billiga MC stövlar så blir du troligtvis glad över att veta att vi erbjuder upp till 60% rabatt på utvalda produkter. Skrolla dig enkelt igenom vårt stora sortiment eller sortera produkterna för att hitta de allra billigaste stövlarna!  Andra fördelar med att handla hos oss på Bike är att vi erbjuder fri frakt vid köper över 1000 kr, snabba leveranser över hela Sverige, samt fria byten. Dessutom så har vi även en fysisk butik i Trollhättan där du har möjligheten att klämma, känna och prova stövlarna innan du bestämmer dig. Varmt välkommen!

 • Skydd

  Vi jobbar med följande varumärken när de kommer till skyddsutrustning för mc Leatt, Rukka, Jofama, Lindstrands, Halvarssons, Alpinestars, Dainese, EVS, Richa, BMW, Held, Scott, Shift, Fox, Kenny

 • Tillbehör

  Har du sökt efter MC tillbehör? Då har du hittat till helt rätt företag.

  Vi på Bike Trollhättan erbjuder ett stort sortiment av MC tillbehör från välkända varumärken såsom Halvarssons, Harley Davidson, Kriega och KTM bland många fler.

  Bekväma MC tillbehör

  Att köra MC är något som ska vara bekvämt oavsett väder och vind. Vi erbjuder därför ett brett sortiment av underställ från Halvarssons. Vi erbjuder både långa- och korta underställsbyxor, tröjor och sockar som gör ditt motorcykelåkande till en trevlig och bekväm upplevelse.

  För dig som vill vara bekväm även om du inte sitter på motorcykeln så erbjuder vi även en mängd olika kläder från bland annat Harley Davidson, Halvarssons, KTM och BP bland många fler. Från Harley Davidson hittar du bland annat bekväma t-shirtar, långärmade tröjor och ansiktsmasker för både dam och herr. Du hittar dessutom andra MC tillbehör såsom glas, muggar, handdukar, bälten och mycket mer. 

  MC-resor med packning

  Ifall du planerar att åka på en längre MC-semester eller av någon annan anledning behöver mycket packning, kan du med fördel använda dig utav en ryggsäck eller midjeväska. Vi erbjuder därför en mängd olika väskor från välkända Kriega.

  I vårt sortiment hittar du både små och stora ryggsäckar som alla är av hög kvalitet, ergonomiskt utformade och ger dig stabilitet på vägarna. Många av de väskorna vi erbjuder är dessutom vattentäta, vilket gör att de kan användas oavsett väder och vind. 

  Köp dina MC tillbehör hos Bike Trollhättan

  Oavsett vilken typ av MC tillbehör du är ute efter så hittar du det mest troligt hos oss på Bike Trollhättan. Vi erbjuder dessutom snabba leveranser inom hela Sverige och vår kunniga personal svarar gärna på dina frågor och funderingar. Tveka inte på att kontakta oss!

 • Vattensport

  Hos oss på Bike Trollhättan hittar du all utrustning som du kan tänkas behöva till sommarens vattensport. Vi erbjuder ett brett produktsortiment från välkända och pålitliga varumärken såsom JOBE.

   

  Bland vårt sortiment återfinns handskar, glasögon och goggles, skor, hjälmar, flytvästar, våtdräkter, rashguards och mycket mer. Med andra ord allt som behövs för sommarens vattensportaktiviteter, oavsett om du ägnar dig åt vattenskoteråkning, vattenskidor, wakeboard, vindsurfing eller SUP.

   

  Givetvis erbjuder vi produkter som passar såväl barn som damer och herrar. Utforska vårt välfyllda sortiment och handla sedan enkelt online!