Shorts

Slitdelssök

Sök Spara valen Sparar...

Filter

FRÅGA OM RESERVDELAR/TILLBEHÖR? KLICKA NEDAN


AGV HjälmarAlpinestars MC-kläder och skyddBike Performance mc-kläderDaninese MC-kläder och skyddGiant Loop väskorHalvarssons mc-kläder skinn och textilHJC hjälmarJofama mc-kläder och skyddKLIM mc-kläder och utrustningKriega mc-väskorLindstrands mc-kläderNolan hjälmarRukka gore-tex mc-kläderCardo Scala Rider intercom för MC.Schuberth mc-hjälmar. Öppningsbara, sport m.m.Scott mc-kläder och skydd. Kläder med gore-tex.Shoei MC-hjälmar i fiber.Sidi mc-stövlar, äventyrs-stövlar och cross-stövlarTCX mc-stövlar. Vattentäta med gore-tex
Shorts

Är du på jakt efter ett par funktionella shorts till sommarens vattensportsaktiviteter? Då kan du sluta leta. Hos oss på Bike Trollhättan hittar du nämligen ett välsorterat utbud av praktiska och bekväma boardshorts från välkända varumärken som JOBE.

 

Med ett par boardshorts på benen är du redo för alla aktiviteter som sommaren har att erbjuda. Vi erbjuder dessutom shorts som är anpassade för barn, damer och herrar, vilket gör att du garanterat hittar ett par boardshorts som passar för just dig!

Shorts