Filtrera produkt

Tillbehör & utrustning

Underkategorier

 • Hjälmar & Skydd

  Det är inte bara på land som en hjälm kan komma väl till pass, utan även till sjöss. Hos oss på Bike Trollhättan hittar du därför ett välsorterat utbud av hjälmar för vattensport!

   

  Bland vårt välsorterade utbud hittar du bekväma och säkra hjälmar från välkända varumärken som Jobe. Våra hjälmar finns tillgängliga i en mängd olika storlekar och kan därför användas av såväl barn som vuxna.

   

  Utforska vårt sortiment av vattensporshjälmar för bl.a. wakeboard, vattenskidor och kiteboarding, och handla sedan enkelt online eller i vår butik.

 • Rashguards & t-shirts

  Här hittar du Bike Trollhättans välsorterade utbud av Rashguards. Praktiska och bekväma plagg som lämpar sig utmärkt att använda vid alla typer av sportaktiviteter. Mycket tack vare det mjuka och stretchiga materialet som även torkar fort.

   

  Hos oss hittar du uteslutande Rashguards från välkända varumärken som JOBE. Du hittar även Rashguards som är anpassade för barn, damer och herrar. På så sätt hittar du garanterat en produkt som passar just dig och dina behov!

 • Shorts

  Är du på jakt efter ett par funktionella shorts till sommarens vattensportsaktiviteter? Då kan du sluta leta. Hos oss på Bike Trollhättan hittar du nämligen ett välsorterat utbud av praktiska och bekväma boardshorts från välkända varumärken som JOBE.

   

  Med ett par boardshorts på benen är du redo för alla aktiviteter som sommaren har att erbjuda. Vi erbjuder dessutom shorts som är anpassade för barn, damer och herrar, vilket gör att du garanterat hittar ett par boardshorts som passar för just dig!

 • Goggles och solglasögon

  Långa dagar i solen kräver rätt utrustning. Här har vi därför samlat såväl goggles som solglasögon, vilka kommer väl till pass under sommarens aktiviteter. Oavsett om du planerar att lapa sol på stranden, puttra runt med båten eller också flyga fram på en wakeboard, hittar du garanterat ett par glasögon som passar just dina behov!

   

  Bland vårt sortiment hittar du goggles och solglasögon med en mängd goda egenskaper. Däribland polariserade glasögon samt flytande goggles. Givetvis arbetar vi uteslutande med välkända varumärken som JOBE. Utforska vårt sortiment och handla sedan enkelt online.

 • Skor

  I denna kategori har vi samlat funktionella skor som lämpar sig utmärkt för alla typer av vattensport. Du hittar bl.a. barnskor som kan användas för bad på steniga platser, skor som kan användas på vattenskotern samt skor som kan användas när du surfar.

   

  Många av våra vattensportskor är tillverkade av mångfunktionella material som neoprene. Något som gör att du får maximalt grepp och kontroll på vattenskotern eller surfbrädan, samtidigt som du behåller känslan av att vara barfota.

   

  Synonymt för våra skor är att de kommer från välkända varumärken såsom JOBE. På så sätt kan du vara säker på att de håller en genomgående hög kvalitet. Utforska vårt stora skoutbud för vattensport och handla sedan enkelt online!   

 • Handskar

  Med ett par handskar på händerna kan du garantera maximalt grepp, kontroll och komfort på surfbrädan, vattenskotern, vattenskidorna eller wakeboarden. Här har vi därför samlat högkvalitativa handskar som är speciellt framtagna för vattensport.

   

  Bland vårt sortiment hittar du praktiska och bekväma handskar från välkända varumärken som JOBE. Självklart tillhandahåller vi även handskar som är tillverkade för såväl damer som herrar, vilket innebär att du garanterat hittar ett par som passar för just dig.