Våtdräkter

Vill du behålla värmen i vattnet? Då kan du med fördel investera i en våtdräkt!

 

Hos oss på Bike Trollhättan hittar du därför ett stort utbud av högkvalitativa våtdräkter från välkända varumärken som Jobe. Perfekt till såväl vattensport som vattenlek eller simning.

 

Bland vårt sortiment hittar du våtdräkter som passar till både barn, damer och herrar. Du hittar också olika typer av dräkter – såväl kortärmade som långärmade. Utforska vårt välfyllda sortiment och handla sedan enkelt online eller i vår butik.

Filtrera produkt

Våtdräkter

Underkategorier

 • Herr

  Hos oss på Bike Trollhättan hittar du ett stort utbud av praktiska och högkvalitativa våtdräkter för all typ av vattensport. Just under denna kategori har vi samlat de modeller som är anpassade för herrar.

   

  Bland vårt sortiment hittar du både base- fullsuit-modeller, d.v.s. både kort och långärmade alternativ, som lämpar sig utmärkt för vattenskoter, vattenskidor, wakeboard eller annan vattensport.

   

  Synonymt för våra produkter är att de håller en genomgående hög kvalitet, är tillverkade av full stretch-material som säkerställer hög komfort, samtidigt som de är utrustade med extra skydd som förhöjer säkerheten.

   

  Utforska vårt välfyllda sortiment av våtdräkter från herrar och handla sedan enkelt online. Givetvis med snabba leveranser inom hela Sverige!

 • Dam

  Med en våtdräkt på kroppen håller du dig varm och torr under sommarens vattenaktiviteter. Här har vi därför samlat ett välsorterat utbud av komfortabla våtdräkter som passar för damer.

   

  Våra dräkter kommer uteslutande från marknadsledande varumärken som Jobe, vilket innebär att de håller en genomgående hög kvalitet. Både vad gäller komfort, skydd och livslängd. Vi erbjuder våtdräkter med både korta och långa armar och ben, beroende på vad som passar dig bäst.

   

  Utforska vårt välsorterade utbud av våtdräkter av dammodell och handla sedan enkelt online. Givetvis med kostnadsfria och snabba leveranser inom hela Sverige!

 • Barn / Junior

  Fartfyllda sommardagar med många timmars vattensport kräver en våtdräkt. Vi erbjuder därför ett välsorterat utbud av våtdräkter som håller barnen torra och varma under simningen, vattenskoterturen eller vattenskidåkningen.

   

  I denna kategori har vi nämligen samlat dräkter som är speciellt anpassade för barn och juniorer. Då vi uteslutande tillhandahåller produkter från välkända varumärken som Jobe, kan du vara säker på att dräkterna är komfortabla och säkra.

   

  Utforska vårt välsorterade sortiment och handla sedan enkelt online. Vid köper över 500 kr bjuder vi på frakten. Vi utlovar också snabba leveranser på alla lagervaror, inom hela Sverige!

 • Tillbehör