Slitdelssök

Sök Spara valen Sparar...


reservdelsförfrågan_kontaktaoss

AGV HjälmarAlpinestars MC-kläder och skyddBike Performance mc-kläderDaninese MC-kläder och skyddGiant Loop väskorHalvarssons mc-kläder skinn och textilHJC hjälmarJofama mc-kläder och skyddKLIM mc-kläder och utrustningKriega mc-väskorLindstrands mc-kläderNolan hjälmarRukka gore-tex mc-kläderCardo Scala Rider intercom för MC.Schuberth mc-hjälmar. Öppningsbara, sport m.m.Scott mc-kläder och skydd. Kläder med gore-tex.Shoei MC-hjälmar i fiber.Sidi mc-stövlar, äventyrs-stövlar och cross-stövlarTCX mc-stövlar. Vattentäta med gore-tex

Bike Trollhättan Google
Växel/ broms/ kickpedaler

Det är inte ovanligt att hojens växel-, broms eller kickpedal någon gång går sönder. Med anledning av detta erbjuder vi på Bike Trollhättan ett stort utbud av växel-, broms och kickpedaler som passar alla typer av motorcyklar och märken, däribland Suzuki, Honda, KTM, Kawasaki m.fl.

 

Synonymt för våra pedaler är att de kommer från välkända varumärken som Psychic. Utforska vårt sortiment och handla sedan enkelt online, alltid med schyssta priser och snabba leveranser inom hela Sverige!

Filtrera produkt

Växel/ broms/ kickpedaler