HÖSTRÖJ 2018

Slitdelssök

Sök Spara dina val Sparar...


Abus låsAGV HjälmarAlpinestars MC-kläder och skyddBike Performance mc-kläderDaninese MC-kläder och skyddGiant Loop väskorHalvarssons mc-kläder skinn och textilHJC hjälmarJofama mc-kläder och skyddKLIM mc-kläder och utrustningKriega mc-väskorLindstrands mc-kläderNolan hjälmarRukka gore-tex mc-kläderCardo Scala Rider intercom för MC.Schuberth mc-hjälmar. Öppningsbara, sport m.m.Scott mc-kläder och skydd. Kläder med gore-tex.Shoei MC-hjälmar i fiber.Sidi mc-stövlar, äventyrs-stövlar och cross-stövlarTCX mc-stövlar. Vattentäta med gore-tex

Scala Rider HJC SmartH Intercom Singlekit

440060-CS

Lagervara (1-4 dagar)

Pris från

1 699,00 kr

-45%

3 099,00 kr

Mer information

Scala Rider HJC SmartH Intercom Singlekit

Detta intercom fungerar även till många andra fabrikat så som Shoei, Schuberth, Nolan, osv. Kontakta oss om du funderar till just din hjälm-modell!
För att se vilka hjälmar den passar till:
https://www.cardosystems.com/packtalkslim-compatible/

Köra med ett gäng vänner är oerhört roligt och att kommunicera med varandra gör åkturen till en minnesvärd upplevelse.
Tack vare Cardos unika DMC™ teknik*, hör att justera din körstil efter teknikens begränsningar nu till det förflutna.
Nya cardo SMARTH erbjuder medlemmar i gruppen frihet att köra naturligt, köra om,

stanna vid vägkanten eller till och med lämna gruppen, utan att orsaka att kommunikationen för hela gruppen bryts.
Avvika eller återvända till gruppen sker sömlöst utan att påverka någonting.

Detta ultratunna, avancerade kommunikationssystem är också det allra första kommunikationssystemet för motorcyklar speciellt utformat för och rekommenderat av HJC hjälmar**.Med sin fulla och robusta 4-vägs DMC-drivna intercom-kapaciteter, ser cardo SMARTH till att gruppen är ständigt anslutna med en häpnadsväckande räckvidd på upp till 3.6 km. Dessutom erbjuder denna enastående enhet också full smartphone-anslutning, inklusive lyssna på spellistor eller GPS-instruktioner från kompatibla enheter.

De medföljande avancerade 40 mm tunna högtalarna ger kristallklart ljud och är utbytbara. Med säkerhet i åtanke, kan åkare använda röstkommandon för att använda SMARTH och hålla båda händerna på styret. Fler suveräna funktioner inkluderar att kunna dela FM-radio med en passagerare eller med andra åkare, intercom-anslutning med vänner, även om de använder icke-Cardo headset och automatisk vidarekoppling till mobiltelefonen om intercom-räckvidden överskrids.

Tack vare Cardo SmartSet-appen kan åkare konfigurera SMART on-the-go och kan till och med använda sin smartphone som en styrmonterad fjärrkontroll med stora intuitiva knappar på skärmen. Väl hemma, kan användare alltid logga in på Cardo Community webbplattform för att uppdatera sin programvara.

Med nya cardo SMARTH, har du full täckning. Bara njut och ...

Produktdata

Varianter

Benämning Produktkod Lager Pris Köp