Kategorier

Slitdelssök

Sök Spara dina val Sparar...


Abus låsAGV HjälmarAlpinestars MC-kläder och skyddBike Performance mc-kläderDaninese MC-kläder och skyddGiant Loop väskorHalvarssons mc-kläder skinn och textilHJC hjälmarJofama mc-kläder och skyddKLIM mc-kläder och utrustningKriega mc-väskorLindstrands mc-kläderNolan hjälmarRukka gore-tex mc-kläderCardo Scala Rider intercom för MC.Schuberth mc-hjälmar. Öppningsbara, sport m.m.Scott mc-kläder och skydd. Kläder med gore-tex.Shoei MC-hjälmar i fiber.Sidi mc-stövlar, äventyrs-stövlar och cross-stövlarTCX mc-stövlar. Vattentäta med gore-tex

Bike Trollhättan

Bike Trollhättan är en av nordens främsta och modernaste MC-företag som har varit i branschen sedan 1980. Vi är i dagsläget ca 30 medarbetare och är auktoriserad återförsäljare med verkstad för BMW, Ducati, Harley-Davidson, Kawasaki, KTM och Yamaha. Vi jobbar i en säsongsrelaterad bransch vilket gör att det blir omväxling på arbetsbelastningen. Du skall inte vara rädd för att ”hugga i” när det behövs. Vi erbjuder en arbetsplats med mycket god sammanhållning där man får jobba med något av det roligaste som finns; motorcyklar!

Verkstadsansvarig / kundmottagare:

Vi söker nu en verkstadsansvarig / kundmottagare verkstad. Du är länken mellan teknikerna och kunderna samtidigt som du kommer få ta emot kunder i första hand via mail och telefon. Du planerar också upp så att den dagliga verksamheten för verkstadspersonal, kundmottagare och reservdelssäljare fungerar. Du kommer också få fronta kunder stundtals över disk. Vi tror att du kommer från fordonsbranschen och att du har ett stort MC-intresse. Du gillar att ha många bollar i luften och du har ett tekniskt kunnande. Vi sätter stort värde till att man har en positiv syn på problem och har en stor social kompetens då teamkänslan är mycket viktig för oss.


Kundmottagare verkstad:

Vi söker nu en kundmottagare till verkstaden. Du ansvarar i första hand för att kunderna som kommer till butiken skall känna sig välkomna till just vår verkstad samtidigt som du bokar in arbete till mekanikerna. Du kommer även få ta vissa kunder via telefon och mail. Vi tror att du kommer från fordonsbranschen och att du har ett stort MC-intresse. Du gillar att ha många bollar i luften och du har ett tekniskt kunnande. Vi sätter stort värde till att man har en positiv syn på problem och har en stor social kompetens då teamkänslan är mycket viktig för oss.


Säljare personlig utrustning:

Vi söker nu sommarvikarier och även för jobb lördagar i vår klädbutik. Du är framåt och gillar kundkontakt, kan eller tror att du kan sälja, vi lär dig om du bara har dom rätta personliga egenskaperna. Vi söker gärna en tjej, att du har erfarenhet av MC är bra men inget krav. Vi ser gärna ett längre samarbete, så studerar du högskola eller liknande så kan det vara en bra kombination under ett par år. Vi sätter stort värde vid att hjälpa kunden till rätt beslut. För oss är en nöjd kund bästa reklamen och vi hoppas på att hitta rätt person till vårt team.


Tekniker:

Vi söker tekniker med MC-intresse. Vi tror att du har jobbat som tekniker tidigare i någon form. Ditt arbete innefattar allt från enklare monteringsarbete till mer komplicerade reparationer. Internutblidning sker dels hos oss och hos tillverkare. Vi sätter stort värde inom social kompetens då teamkänslan är mycket viktig för oss.

Hur du söker:

Skicka in din ansökan snarast till oss via e-post till jobb@biketrollhattan.se , Skicka personligt brev samt CV, bifoga gärna foto och referenser. Glöm ej skicka med dina kontaktuppgifter.

Vi ser fram mot din ansökan.

Harley-Davidson Trollhättan

Harley-Davidson Trollhättan huserar i Bike Trollhättans lokaler och är en av tio auktoriserade Harley handlare i Sverige. Vi kommer under 2017-2018 expandera och bygga om hela vår H-D avdelning.

Vi har inga lediga tjänster just nu.