Kategorier

Slitdelssök

Sök Spara dina val Sparar...


Abus låsAGV HjälmarAlpinestars MC-kläder och skyddBike Performance mc-kläderDaninese MC-kläder och skyddGiant Loop väskorHalvarssons mc-kläder skinn och textilHJC hjälmarJofama mc-kläder och skyddKLIM mc-kläder och utrustningKriega mc-väskorLindstrands mc-kläderNolan hjälmarRukka gore-tex mc-kläderCardo Scala Rider intercom för MC.Schuberth mc-hjälmar. Öppningsbara, sport m.m.Scott mc-kläder och skydd. Kläder med gore-tex.Shoei MC-hjälmar i fiber.Sidi mc-stövlar, äventyrs-stövlar och cross-stövlarTCX mc-stövlar. Vattentäta med gore-tex

Bike Trollhättan

Bike Trollhättan är en av nordens främsta och modernaste MC-företag som har varit i branschen sedan 1980. Vi är i dagsläget ca 30 medarbetare och är auktoriserad återförsäljare med verkstad för BMW, Ducati, Harley-Davidson, Kawasaki, KTM och Yamaha. Vi jobbar i en säsongsrelaterad bransch vilket gör att det blir omväxling på arbetsbelastningen. Du skall inte vara rädd för att ”hugga i” när det behövs. Vi erbjuder en arbetsplats med mycket god sammanhållning där man får jobba med något av det roligaste som finns; motorcyklar!

Hjälp oss att hitta personal, få HITTELÖN!

Vi vill gärna ha hjälp att hitta rätt personal för våra tjänster och vi tror att DU kan hjälpa oss. Hjälper du oss att hitta personal till vissa av våra tjänster så utbetalas en bonus till dig som tipsat personen om jobbet.  Hittelönen betalas ut i form av presentkort på Bike Trollhättan på angivna summan. För att få sin hittelön så krävs att personen blir tillsvidareanställd. Den anställde måste du berätta för oss vem som tipsade de om jobbet samtidigt som vi vill ha någon form av bevis, helst på att du har taggat angivna personen i vårt facebook-inlägg för att hittelönen skall utbetalas. Hittelön utbetalas endast för vissa av våra tjänster.

Verkstadschef med möjlighet till ett franchiseavtal:

Vi söker en verkstadschef för vår verkstad. Du är länken mellan teknikerna och kunderna samtidigt som du kommer få ta emot kunder i första hand via mail och telefon. Du planerar också upp så att den dagliga verksamheten för verkstadspersonal, kundmottagare och reservdelssäljare. Du kommer också få fronta kunder stundtals över disk. Vi tror att du kommer från fordonsbranschen men inte ett måste, det viktigaste är att du har god hand med personal, kan leda och fördela arbete, är ekonomiskt sinnad och att du är bra på att delegera. Vi sätter stort värde till att man har en positiv syn på problem och har en stor social kompetens då teamkänslan är mycket viktig för oss. Vi ska inte hymla men vi har mer att göra under sommaren än vintern. Mycket goda förtjänstmöjligheter för rätt person. Provanställning som leder till tillsvidareanställning som för rätt person kan leda till ett franchiseavtal.

Hittelön: 15.000:-


Kundmottagare verkstad:

Vi söker en kundmottagare till verkstaden. Du ansvarar i första hand för att kunderna som kommer till butiken skall känna sig välkomna till just vår verkstad samtidigt som du bokar in arbete till mekanikerna. Du kommer även få ta kunder via telefon och mail. Vi tror att du kommer från fordonsbranschen och att du har ett stort MC-intresse. Du gillar att ha många bollar i luften och du har ett tekniskt kunnande. Vi sätter stort värde till att man har en positiv syn på problem och har en stor social kompetens då teamkänslan är mycket viktig för oss. Mycket goda förtjänstmöjligheter för rätt person. Provanställning som leder till tillsvidareanställning.

Hittelön: 10.000:-


Säljare MC:

Vi söker MC-säljare. Du är framåt och gillar kundkontakt och du tycker det är kul att göra affärer. Du har erfarenhet och ett stort intresse av motorcyklar. Du kommer att få varumärkesansvar för något av våra sex varumärken på motorcyklar. Vi sätter stort värde vid att hjälpa kunden till rätt beslut, för oss är en nöjd kund bästa reklamen Vi sätter stort värde till social kompetens och att du fungerar i grupp då teamkänslan är mycket viktig för oss. Mycket goda förtjänstmöjligheter för rätt person. Vi ska inte hymla men vi har mycket mer att göra under sommaren än vintern. Provanställning som leder till tillsvidareanställning.

Hittelön: 10.000:-


Tekniker:

Vi söker tekniker / mc-mekaniker med MC-intresse. Vi tror att du har jobbat som tekniker tidigare i någon form. Ditt arbete innefattar allt från enklare monteringsarbete till mer komplicerade arbeten. Internutbildning sker dels hos oss och hos tillverkare. Vi sätter stort värde inom social kompetens då teamkänslan är mycket viktig för oss. Provanställning som leder till visstidsanställning. Lön sätts efter kompetens att utföra givet arbetsmoment. Goda förtjänstmöjligheter för rätt person.

Hittelön: 10.000:-


Lagerarbetare:

Vi söker lagerarbetare som arbetar med ankommande och avgående gods samt lagerplacering både i butik och lager. Du jobbar i en grupp om tre personer. Ingen tidigare erfarenhet krävs och vi sätter stort värde på ditt ordningssinne samt inom social kompetens då teamkänslan är mycket viktig för oss. Provanställning som leder till tillsvidareanställning. 

Hur du söker:

Skicka in din ansökan snarast till oss via e-post till jobb@biketrollhattan.se , Skicka personligt brev samt CV, bifoga gärna foto och referenser. Glöm ej skicka med dina kontaktuppgifter.

Vi ser fram mot din ansökan.

Harley-Davidson Trollhättan

Harley-Davidson Trollhättan huserar i Bike Trollhättans lokaler och är en av tio auktoriserade Harley handlare i Sverige. Vi kommer under 2018-2019 expandera och bygga om hela vår H-D avdelning.


H-D Tekniker:

Vi söker MC-tekniker med stort H-D intresse. Vi tror att du har jobbat som tekniker tidigare i någon form. Ditt arbete innefattar allt från enklare monteringsarbete till mer komplicerade arbeten. Internutbildning sker dels hos oss och hos tillverkare. Vi sätter stort värde inom social kompetens då teamkänslan är mycket viktig för oss. Kundkontakt förekommer varje dag. Lön sätts mot kompetens att utföra givet arbetsmoment. Goda förtjänstmöjligheter för rätt person. Provanställning som leder till tillsvidareanställning.

Hittelön: 10.000:-Extrapersonal H-D:

Vi söker förstärkning, främst på helger och eftermiddagar till vår H-D butik. Vi söker någon som är social, trevlig och har ett stort genuint MC-intresse, att ditt hjärta bankar lite extra för Harley-Davidson ser vi som en självklarhet för detta jobbet. Din arbetsuppgifter är mycket varierande och du hjälper till med allt från att skicka ut kunder på provkörningar till att sälja kläder och stå i kassan. Jobbet kan även innebära en del städ och lager, kort och gott, du rycker in där det behövs. Vi sätter stort värde inom social kompetens då teamkänslan är viktig för oss. För rätt person finns eventuell möjlighet till tillsvidareanställning längre fram då vi räknar med att utöka vår Harley-Davidson avdelning under de närmsta åren.

Hur du söker:

Skicka in din ansökan snarast till oss via e-post till jobb@biketrollhattan.se , Skicka personligt brev samt CV, bifoga gärna foto och referenser. Glöm ej skicka med dina kontaktuppgifter.

Vi ser fram mot din ansökan.